Grace, Kristof, Nouchine en Salar krijgen te horen dat de finale eind volgende week is

Grace, Kristof, Nouchine en Salar krijgen te horen dat de finale eind volgende week is

Als Tobias het Big Brother huis verlaten heeft wordt er nog veel over gesproken door de overgebleven bewoners. Ze gunde het Tobias echt erg om wel door te gaan. Maar beseffen wel dat ze nu de laatste vier zijn. Ze zijn erg benieuwd wat er gaat komen volgende week, wat zou het thema worden? De bewoners weten nog niet dat volgende week de finale al is. Ze hebben het over de duur van het spel en dat het nog best even duurt. Verder denken ze dat er iets gaat gebeuren in de gameroom want daar kwam geluid vandaan. Als iedereen naar de dagboekkamer geweest is om over Tobias zijn vertrek te praten en een accuwissel laat Big Brother weten dat de voorraadkamer geopend is. De bewoners doen enthousiast de voorraadkamer open en daar staat een fles champagne en glazen klaar. De bewoners hadden er iets meer van verwacht is aan hun reacties te merken. Kristof en Salar denken dat er nog iets komt, dit is karig. De bewoners proosten daarna op Tobias en de finaleweek. Big Brother laat daarna weten dat ze naar de woonkamer moeten komen. Daarna neemt hij het woord, drie maanden geleden zijn jullie met zestien aan mijn experiment begonnen. Twaalf bewoners hebben jullie al naar huis gestuurd. Daarna zien de bewoners een filmpje op het tv scherm, ze zien onder andere oud bewoners. Jullie zijn nu nog met vier zegt Big Brother dan. Proficiat! Ik heb goed nieuws, want op het eind van deze week is één van jullie de winnaar van Big Brother 2022. De bewoners weten niet wat ze horen. Dit kan niet schreeuwt Nouchine, nee voegt Salar er gillend aan toe. Dus we gaan nog eerder naar huis zelfs! We hebben nog maar één week te gaan! De groep doet daarna een dansje. En wij dachten nog drie weken zegt Kristof. Salar denkt dat er sowieso nog één bewoner weggaat. Ze zijn ook wel blij dat ze volgende week weer thuis zijn maar een enkeling snapt niet dat het 100 dagen is. Dit heeft Big Brother bepaald denkt Kristof. De bewoners peculeren nog lang door over wat er misschien allemaal nog gaat gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 4.3]
Er zijn 31 reacties op dit artikel
 1. Frans at 22:47

  Grace mag voor mij winnen as zaterdag.
  Die andere drie zijn een beetje achterbaks bezig.
  en in het bijzonder die Kristof !

 2. Cintje at 03:39

  Vorig jaar was het met pijn in het hart om na 100 dagen afscheid te moeten nemen…!! dit jaar DE BESTE BESLISSING OOIT om enkele weken vroeger te stoppen!!! Bijhorende Foto HILAAAAARISCH waarbij de mond van het grootste kemphaantje’ boekdelen spreekt!!!
  Hun Walk of fame ietske inkorten ?????
  #sarcasmfun

 3. Ed at 08:22

  Stemmen op the King (Salar) is een optie, maar ik zie een gewaardeerde kandidaat in Grace.
  Betekende veel voor het programma, en haar mede bewoners, open, eerlijk en ze ‘m er niet lui.
  Ik zeg topper…

 4. Corina at 10:03

  Ik vind dat kristof en nouchine te makkelijk in de finale zijn gekomen , Nawel had erin moeten staan en Tobias en Grace. Dus ik hoop nu echt dat Grace wint degene die het meest puur is geweest.

 5. Cisca at 11:37

  Ik vind het vreselijk hoe de mensen tegenwoordig gillen, schreeuwen en vloeken. En met deze mensen die weten dat ze op T.V. zijn en dat echt veel mensen hun horen en zien dit doen, zo zielig. Ik vind het gebrek aan woorden. Nouchine is momenteel de ergste die gilt. Grace doet alsof ze gelovig is maar vloekt als een bootwerker. Nou ja, ik kijk dit seizoen nog en dan niet meer.

 6. Henriëtte at 17:29

  Laat Kristof aub als eerste vertrekken. Te onsmakelijk om naar te kijken… van mij van Grace winnen! Teveel bondjes geweest bah

 7. Desi at 11:10

  Salar heeft zichzelf tot king gedoopt, maar QUEEN Grace was al gekroond door haar moeder, en terecht! Mooi mens, van mij mag jij winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *