Zoey is huismeester geworden na de “snowdeo” opdracht

Zoey is huismeester geworden na de “snowdeo” opdracht

De live streams gaan op streamlock, en op via social media is te lezen er een “Snowdeo” (rodeo met een snowboard) opdracht is. Een half uur later zien we een lachtherapie sessie in de gameroom, waarbij iedereen verkleed lijkt te zijn. Uiteindelijk zien we de bewoners warm aangekleed een enkeling verkleed naar buiten gaan. De groep moest dus wachten totdat de “snowdeo” opgebouwd was. In drie rondes hebben de bewoners moeten strijden om het huismeesterschap. Diegene die het minst lang op de snowboard stond viel af. Uiteindelijk staan Zoey en Matt in de finale. Zoey houdt het het langst vol en heeft gewonnen. Big Brother zegt gefeliciteerd, jij bent vanaf morgen huismeester. Jij mag de huisregels mag bepalen. Morgen bespreken we dat in de dagboekkamer eindigt hij. De groep klapt en feliciteert Zoey.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 3.8]
Er zijn 33 reacties op dit artikel
 1. Leon at 14:40

  Geweldig Zoet van harte gefeliciteerd, jij verdient het ook, nu Michel naar huis, wat een vent om een vinger op te steken naar zijn uitdager,als ik Bigbrother was had hij een gele kaart ontvangen!!

 2. gerard at 14:46

  Leon je hebt helemaal gelijk Michel krijgt het echt te hoog in ze bolletje..het wordt een naar mannetje gewoon Big Brother moet toch eens even naar binnen roepen voor zijn gedraag

 3. kpdd at 14:58

  Leuk!!!
  Gisteren vergeten op de sterkste dames te stemmen, maar Zoey is evengoed Huismeester geworden, geheel op eigen kracht dus ?

 4. Stephan at 15:04

  Wat mij wel opviel was dat Michel en Nick meteen toen het af was gelopen zeiden dat het corrupt was. Waar is je respect dan voor je medebewoners. Dan ben je echt een heel slechte verliezer. En ik ben echt geen fan van jerrel.

 5. Ikke at 16:46

  Inderdaad zijn er continu streamlocks en toch moeten we gewoon betalen, slechte zaak. Ook heel erg jammer dat Patrick er uit is terwijl dat zowiezo niet eerlijk was maar kennelijk hebben de programmamakers liever ruzie in de tent. Hij is gewoon geofferd zodat Jerrel kon blijven. Ook wordt Michel neergezet als pester op tv terwijl dit voor geen meter klopt. Jerrel wordt neergezet als slachtoffer terwijl hij niets anders gedaan heeft dan uitdagen en met vooroordelen over Michel(en heteromannen in het algemeen) het huis binnenkwam.

 6. Nicole at 17:34

  Jerrel enkeltje Amstelveen volgende week! Pffff kansloos zielig figuur. Kruipt continue in de “slachtoffer-rol”…..om te kotsen die gast.

 7. Lola at 17:54

  Hoop dat Zoë hier een boost van krijgt. Want heeft ze wel nodig.
  Jerrel is zeker vermoeiend, maar dankzij hem is er tenminste weer actie in dat doodgebloede huis.
  Hij is de enige die tegen die dominante arrogante zelfbenoemde leider Michel in durft te gaan. En het is niet jerrel die de steer verpest, maar dat zure groepje van Michel en Nick. Ze kunnen het niet hebben dat iemand hun leiding niet zomaar accepteert. Daarom heeft Nick ook geprobeerd Thomas zwart te maken. Die is te populair. Zodra jerrel eruit is, gaat hij daar weer mee door. Jill (ook te populair) aan het huilen maken, omdat ze huismeester was. Haar regels belachelijk maken en niet opvolgen. Ze accepteren alleen ja-knikkers. En dat zijn die andere 2 nieuwe, dus die zijn wel welkom. Breek dat clubje maar op voor een betere sfeer!

 8. Ivo at 19:50

  Ik ben er niet geheel zeker van dat Jerrel genoeg stemmen gaat krijgen voor een nominatie. De plannen kunnen in ieders gezicht ontploffen wanneer uiteindelijk Jill en Julie ervoor komen te staan en dat is zeker geen onmogelijkheid…

 9. Hans s at 08:15

  Het is nu zo saai geen polonaise meer iedereen lig nu weer lekker lang in bed weg de regel die Jill had ingevoerd , het is nu geen pretje meer om s’morgens vroeg naar de streams te kijken.

 10. Istar at 09:24

  Michel en Nick zijn de stabiele factoren in het huis dus die moeten zeker blijven. De rest is onzeker en denken alleen maar aan zichzelf.

 11. Nico Gerards at 17:18

  Jerrel eruit en Patrick (Opa) direct terug. Dat was ook voor 70% van de stemmers zo. Die hebben allemaal voor Patrick gekozen en ie slijmbal van Thomas ook eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *