Home » Ronahi over haar tijd in Big Brother: het waren de 8 beste weken uit mijn leven

Ronahi over haar tijd in Big Brother: het waren de 8 beste weken uit mijn leven

Door BigBrotherNederland

Ronahi moest Big Brother na de live show definitief verlaten. Hoe heeft zij haar tijd in Big Brother ervaren? En wat vond ze van haar verblijf?

Het gaat heel goed met mij zegt Ronahi. Ik voel me een beetje raar op dit moment, ik ben net uit het huis. Allemaal nieuwe belevingen die ik nu mee maak. Maar dankbaarheid is op dit moment het eerste gevoel wat voorkomt. Het was lachen, wenen, schreeuwen, connecties maken. Ik heb de mooiste acht weken gehad, ik heb nooit op de bank gezeten tot nu. Ik zat in een chill positie als ik het zo mag zeggen, week per week. Ik heb de mooiste mensen leren kennen. Week acht was de fijnste week tot nu toe. Ik ben niet teleurgesteld in de bewoners, als het je tijd is om naar huis te gaan is het je tijd. Ik heb acht mooie weken gehad en daar ben ik trots op. Ik ben het meest trots op mij zelf. Mensen hebben mij in dit huis waarde laten geven en ik ben trots op mijzelf dat ik mij op nummer een heb gezet en mij heb ingeschreven. Ik word emotioneel als ik erover praat, dit was mijn droom en ik heb die kans gekregen. Wie ik denk dat er gaat winnen? Dilano, dat is een strijder en hij gaat het halen. Ik heb genoten, vriendschappen voor het leven gemaakt en mijn droom waargemaakt, wat moet ik nog meer zeggen? Het mooiste moment was het gourmetten met zijn allen. Ik heb geen spijt van de keuzes die ik gemaakt heb. Ik had gehoopt op twee weken, acht weken had ik nooit verwacht. Ook wil ze graag Doriana weer zien en niks weten van de buitenwereld was het lastigst tijdens haar verblijf in het huis. Je weet niet wat mensen zien en je weet niet of je familie trots is. Die twijfel zit er altijd in. Ik wil zeker iets meegeven aan de bewoners, geniet, het zijn mooie mensen en ik ben blij dat ik daar onderdeel van mocht zijn. Mis mij, ik ben blij dat ik dit top seizoen mee mocht maken en dat zij genieten tot het eind. Wanneer het eind voor hun is.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

joost vrints 11 maart 2024 - 20:24

Zulke overdreven uitleg…..manmanman, kan die nooit es normaal doen? Als je dan zag wat een enorme dramaqueen, een echte roddeltante en kwaadspreekster ze wel was, dan heeft zijzelf een enorme hoge dunk van zichzelf. Goed dat ze eruitgestemd is….

Beantwoord
yvonne kerssens 11 maart 2024 - 20:52

ze was wel top ! !

Beantwoord
Alex 11 maart 2024 - 21:38

Mooie reactie.

Beantwoord
Roos 12 maart 2024 - 08:19

Rohani, je bent een mooi persoon! Je was één van de weinige die veel in het huis deed. Want dat onderscheid is er enorm. Nu weer lekker genieten met je man en je familie! Die zullen jou wel enorm gemist hebben.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page