Home » Jason, Ali en Bart zijn de genomineerden van deze week

Jason, Ali en Bart zijn de genomineerden van deze week

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken in Big Brother. Na het ontbijt moet iedereen naar de woonkamer komen. Het is tijd voor de nominatie uitslag van deze week, Charlotte had power of nomination. Wie heeft zij deze week genomineerd. De bewoners kijken in spanning naar het scherm, de eerste naam is die van Jason. Hij was al genomineerd. De tweede naam die op het scherm verschijnt is Bart. En de laatste naam dit op het scherm verschijnt is Ali. Jason, Bart en Ali zijn dus de genomineerden van deze week. De genomineerden wensen elkaar veel succes. Charlotte wil graag met Ali praten maar hij wil het eerst even laten bezinken. Charlotte zegt dat ze sowieso nog met hem wil praten. Ik heb een reden en dat heeft niets met jou te maken. Ik weet het niet antwoordt Ali, maar iedereen heeft zijn uitleg. Ik wil het je gewoon uitleggen waarom ik het gedaan heb antwoordt Charlotte. Ik wil je niet weg hier uit dit huis. Ali loopt naar de wc om even tot zichzelf te komen. Jason gaat naar hem toe, het is kl*te zucht hij. Ali gaat daarna naar buiten waar Bart is. Bart geeft hem een knuffel, het komt goed maatje. Voor mij is het makkelijker omdat ik het had verwacht. Ik wist het op voorhand. Ali geeft toe dat hij er moeilijk mee heeft, het is wat het is en je kunt het niet meer veranderen. Dat is zo zegt Bart, het is afwachten zaterdag. Tuurlijk antwoordt Ali, wat het ook is positief blijven. Danny gaat ook even bij Ali zitten. Hou de moed hoog zegt hij. Ali hoopt er over 21 dagen nog steeds te zijn. Het lot ligt niet meer in mijn handen, dat is het. Danny benadrukt dat hij veel mensen achter zich heeft dat moet je niet vergeten. Het is gewoon dat de kans er nu is merkt Ali op. Je hebt altijd hoop en als je naam er dan op komt dan is dat hard. Ik moet dat even laten bezinken. Vanaf nu kun je dus weer stemmen via onderstaande linkjes. Welke genomineerde bewoner wil jij in het huis houden?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 3.2]

Ook interessant:

9 Reacties

lydia 16 maart 2023 - 10:25

Dat wisten we allemaal.

De uitslag zal het uitwijzen..

Beantwoord
EHM 16 maart 2023 - 12:26

Tja….wat zal ik er eens over zeggen…nou maar even niets….

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 16 maart 2023 - 12:52

Jason moet in huis blijven.
Helaas Ali en Bart naar huis

Beantwoord
Hetty 16 maart 2023 - 19:11

Hoop dat ali eruit gaat

Beantwoord
yvonne kerssens 16 maart 2023 - 20:22

jason en ali moeten echt in het huis blijven dus stemmen op hun ! !

Beantwoord
Hans S 16 maart 2023 - 20:35

Ik heb op Bart gestemd , maar ik vind dat Big Brother nooit maar dan ook nooit Danny had binnen moeten laten hij was immers al eruit gespeeld en heeft heel veel voor kenners dat is niet eerlijk.

Beantwoord
harrij 17 maart 2023 - 11:38

alie moet weg

Beantwoord
Marlies Van Duffelen Van Der Zwet 17 maart 2023 - 12:16

Ik wil dat bart er in blijft en ali

Beantwoord
Marlies Van Duffelen Van Der Zwet 17 maart 2023 - 12:17

Ik wil dat bart en ali er in blijven helaas is danny niet genomineerd die waait met alle winden mee

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page