Home » Nawel is in shock door Peter en noemt hem schijnheilige slang

Nawel is in shock door Peter en noemt hem schijnheilige slang

Door BigBrotherNederland

De bewoners maken zich klaar voor de liveshow die straks van start gaat. In de slaapkamer hebben Nawel, Amy en Leroy een gesprek over medebewoner Peter. Nawel is in shock, ze heeft namelijk iets ontdekt over hem.

Leroy komt de groene slaapkamer in en hoort Amy en Nawel kletsen. Wat is er aan de hand vraagt hij. Nawel zegt dat ze in shock is en vraagt aan Amy of hij het mag weten. Amy bevestigt het en Nawel legt uit dat het over Peter gaat. Het schijnt dat Peter zwaar over mij zit te roddelen achter mijn rug. Ook bij haar (Amy) en Eveline. Dat ik mij een prinses voel, dat ik denk dat het huis van mij is en al. Ik doe hier niets en ik ben nog niet ontpopt tot iets. Ik beschrijf hem altijd als grappige en leuke man he. Maar weet je wat het is, als hij snauwt naar mij snauw ik terug. Ik zet hem op zijn plaats en hij kan daar niet tegen. Leroy lijkt het daarmee eens te zijn, iedereen luistert ook naar hem hier. Ja maar ik niet antwoordt Nawel. Hij schijnt ook gezegd te hebben dat ik niets doe. Leroy vertelt dan dat hij Peter ook heeft aangesproken omdat hij zich gekwetst voelde door een eerdere opmerking. Ik denk wel dat hij hier de speler is. Nawel denkt dat Peter geen speler is maar een schijnheilige slang. Daarna fluisteren de drie verder. Leroy zegt dat hij ook steeds meer ziet en dat Kristof dat ook doet. Nawel merkt dat ook, ook aan de hand van een eerder gesprek die ze met hem had. Amy vindt dat ze niet moeten roddelen maar volgens Nawel is dat niet zo, het is elkaar op de hoogte brengen. Amy denkt ook dat Peter haar daarom ook al twee dagen vermijd. Nawel vraagt zich af hoe ze zich daarmee om moet gaan. Volgens Leroy moet ze gewoon blijven wie ze is. Julio komt binnen en krijgt het verhaal ook te horen. Hij adviseert haar om haar eigen mening te vormen en dat ze moet oppassen, het is een wake up call. Je moet je er niet door laten leiden wat je zelf niet hebt gehoord. Dit gaat de komende dagen nog veel meer gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.5]

Ook interessant:

13 Reacties

chris 22 januari 2022 - 18:38

Peter heeft gewoon gelijk over Nawel.

Beantwoord
Ingrid 22 januari 2022 - 18:57

Inderdaad

Beantwoord
Johan 22 januari 2022 - 18:44

over een slang gesproken Nawel
je bent er zelf 1 want Peter mag niet stiekem over jou praten maar jij nu wel over hem. En Leroy praat ook met iedereen mee.
nou hoop nu op 2 die eruit gaan. Amy en Leroy

Beantwoord
Hans S 22 januari 2022 - 18:59

Ik heb Peter op de livestreams ook vaak horen roddelen maar dat doet iedereen dat werd vorig jaar ook gedaan.

Beantwoord
Henkie 22 januari 2022 - 18:59

Hopelijk Newel snel out. Wat een eng persoon als ze in beeld komt zap ik gewoon weg.

Beantwoord
Henkie 22 januari 2022 - 19:01

Leroy vond ik leuk meedoen in de groep. Nadat nominatie bekend is geworden is hij vol richting Newel en Amy getrokken. Leroy heeft voor mij ook wel afgedaan voor nu.

Beantwoord
Els 22 januari 2022 - 19:26

WoW roddeltante Amy weer op dreef zag ik
Nog ff wat bewoners tegen elkaar opstoken voor ze vertrekt

Beantwoord
jan 22 januari 2022 - 19:27

je heb gelijk chris

Beantwoord
anny 22 januari 2022 - 19:56

kristof en salar zijn nochtans de 2 die stoken en zo snel mogelijk eruit moeten

Beantwoord
Ans 23 januari 2022 - 00:43

Helemaal mee eens

Beantwoord
Bos 22 januari 2022 - 20:07

Nawel mag de volgende zijn die eruit gaat

Beantwoord
douwe boersma 22 januari 2022 - 20:09

volgende week nawel eruit echt de prinses van het huis peter heeft wel gelijk vind ik nawel die doet ook helemaal niks in het huis

Beantwoord
Ingrid 23 januari 2022 - 10:15

Kristof vooral.
Hij geeft me kriebels en denkt dat hij altijd de beste is.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page