Nawel is in shock door Peter en noemt hem schijnheilige slang

Nawel is in shock door Peter en noemt hem schijnheilige slang

De bewoners maken zich klaar voor de liveshow die straks van start gaat. In de slaapkamer hebben Nawel, Amy en Leroy een gesprek over medebewoner Peter. Nawel is in shock, ze heeft namelijk iets ontdekt over hem.

Leroy komt de groene slaapkamer in en hoort Amy en Nawel kletsen. Wat is er aan de hand vraagt hij. Nawel zegt dat ze in shock is en vraagt aan Amy of hij het mag weten. Amy bevestigt het en Nawel legt uit dat het over Peter gaat. Het schijnt dat Peter zwaar over mij zit te roddelen achter mijn rug. Ook bij haar (Amy) en Eveline. Dat ik mij een prinses voel, dat ik denk dat het huis van mij is en al. Ik doe hier niets en ik ben nog niet ontpopt tot iets. Ik beschrijf hem altijd als grappige en leuke man he. Maar weet je wat het is, als hij snauwt naar mij snauw ik terug. Ik zet hem op zijn plaats en hij kan daar niet tegen. Leroy lijkt het daarmee eens te zijn, iedereen luistert ook naar hem hier. Ja maar ik niet antwoordt Nawel. Hij schijnt ook gezegd te hebben dat ik niets doe. Leroy vertelt dan dat hij Peter ook heeft aangesproken omdat hij zich gekwetst voelde door een eerdere opmerking. Ik denk wel dat hij hier de speler is. Nawel denkt dat Peter geen speler is maar een schijnheilige slang. Daarna fluisteren de drie verder. Leroy zegt dat hij ook steeds meer ziet en dat Kristof dat ook doet. Nawel merkt dat ook, ook aan de hand van een eerder gesprek die ze met hem had. Amy vindt dat ze niet moeten roddelen maar volgens Nawel is dat niet zo, het is elkaar op de hoogte brengen. Amy denkt ook dat Peter haar daarom ook al twee dagen vermijd. Nawel vraagt zich af hoe ze zich daarmee om moet gaan. Volgens Leroy moet ze gewoon blijven wie ze is. Julio komt binnen en krijgt het verhaal ook te horen. Hij adviseert haar om haar eigen mening te vormen en dat ze moet oppassen, het is een wake up call. Je moet je er niet door laten leiden wat je zelf niet hebt gehoord. Dit gaat de komende dagen nog veel meer gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.5]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Johan at 18:44

  over een slang gesproken Nawel
  je bent er zelf 1 want Peter mag niet stiekem over jou praten maar jij nu wel over hem. En Leroy praat ook met iedereen mee.
  nou hoop nu op 2 die eruit gaan. Amy en Leroy

 2. Henkie at 19:01

  Leroy vond ik leuk meedoen in de groep. Nadat nominatie bekend is geworden is hij vol richting Newel en Amy getrokken. Leroy heeft voor mij ook wel afgedaan voor nu.

 3. douwe boersma at 20:09

  volgende week nawel eruit echt de prinses van het huis peter heeft wel gelijk vind ik nawel die doet ook helemaal niks in het huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *