Home » Matt spreekt Michel aan over wat hij gezegd zou hebben tijdens de nominatie

Matt spreekt Michel aan over wat hij gezegd zou hebben tijdens de nominatie

Door BigBrotherNederland

Matt heeft gisteren in de gameroom een nominatiekaart gelezen waarop staat dat er niets veranderd als Mike en Matt weggaan. Hij is ervan overtuigt dat Michel dit heeft gezegd en is hier op zijn zachts gezegd niet blij mee. Afgelopen avond is Matt al bij een aantal medebewoners langsgegaan om dit te melden en te proberen dit te gebruiken zodat men op Michel gaat stemmen. Hij heeft onder andere buiten met Nick gesproken die hem aanhoorde. Matt is er nu van overtuigd dat Nick aan zijn kant staat. Hij gaat niet op Nick stemmen. En Nick is op zijn beurt verbaasd dat Michel dit gezegd zou hebben. Hij vindt dat Matt dit met de persoon zelf uit moet praten.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in het huis. Matt besluit deze morgen het gesprek met Michel aan te gaan. Matt zegt dat Mike en hij geschrokken waren van de opmerking “Als Mike weg gaat missen we niets”. Michel zegt dat Big Brother hem de vraag stelde wat gaat er veranderen als ze weggaan. En hij antwoordde daarop met er verandert niks. Met de intentie zij dragen bij aan een goed groepsgevoel en daar zal niks in veranderen. Het was juist positief bedoelt benadrukt hij. Matt laat op zijn beurt weten dat het op papier zo niet over kwam. Het is geen verrassing dat ik met Nick, Julie, een hele goede band heb maar dat heb jij weer met Jill antwoordt Michel. Iedereen heeft wel een goede band met iemand. Maar ik vind wel dat men bij moet dragen aan de dingen die hier in het huis moeten gebeuren. Niet dat je je kop wegdrukt en er ook gezellig bij komt zitten. En laat verder weten dat hij het jammer vindt dat Zoey er nooit bij komt zitten. En daarom denkt hij dat het voor hem makkelijker wordt als zij vertrekt. Ik vind dat ij en Mike gewoon bij de groep hoorden. Jullie dragen bij aan de leuke sfeer in de groep benadrukt hij. Matt vindt van de zes nominaties dat er 5 ook positieve dingen werden gezegd en de zesde was die opmerking. Iedereen had wel iets waarom ze mij wel zouden missen. Michel verzekert dat hij die opmerking nooit en te nimmer zo bedoeld. Wat ik tegen jou heb gezegd meen ik ook zeker. Van Mike ik mis dan de gezelligheid. Matt zegt dat Mike meerdere slechte heeft gehad. Waar hij zelfs van moest slikken. Volgens Matt kreeg Mike de schuld van alles. En daarom bespreek ik het met je legt hij uit. Michel zegt dan ook mijn woordkeuze is dus echt verkeerd geweest. Hij heeft er niets mee bedoeld. Had het misschien uitgebreider moeten antwoorden. Matt laat weten dat hij het anders en tactischer had moeten zeggen en niets aan zichzelf moet veranderen.

Inmiddels zijn de bewoners druk bezig met de balanceeropdracht. De prijs is huismeesterschap, je leest er in dit bericht meer over.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3.7]

Ook interessant:

12 Reacties

Lars 5 maart 2021 - 12:22

Ik heb de grootste hekel aan Michel

Beantwoord
Hans s 5 maart 2021 - 18:21

Ik heb ook een hekel aan Michel hij denk dat dat Big Brother huis van hem is en als je niet doet wat hij zeg deug je in zijn ogen niet.
Verkeerde beslissing van Big Brother om hem als bewoner erbij te halen.
Toen Michel er niet in zat was het juist leuk en iedereen ging leuk met elkaar om en dat is allemaal weg ik kijk ook bijna geen livestreams meer.
Ik vond het juist leuk dat de meiden bij elkaar een paar dagen waren iedereen was weer vrolijk.

Beantwoord
Bigbrotherfan 5 maart 2021 - 12:25

Sorry hoor, maar hier heeft Michel gewoon een punt, zeker wat betreft Matt, wat voegt hij nou werkelijk toe?

Beantwoord
Mario 5 maart 2021 - 12:41

Ales wat in de kamer besproken wordt voor en door genomineerde moet toch geheim blijven zegt big brother iedere donderdag, dan is Matt verkeerd bezig overtreding van de regels, dus, actie BB!!

Beantwoord
Nicole 5 maart 2021 - 13:40

Daar heb je gelijk in. Maar er zijn er al meerdere geweest die dat gedaan hebben. Waaronder Patje, want die was zo blij met die positieve stemmen.

Beantwoord
BBF 5 maart 2021 - 21:40

Inderdaad daar ben ik ook verbaasd over en ben benieuwd of Big Brother hier sancties voor geeft. Ik vind Michel juist oprecht en denk dat er een hoop jaloezie zit bij de bewoners die hem zo ” haten” . Maar ach, kan zo weer omslaan, dezelfde bewoners konden Mike wel schieten en ineens is het hun beste vriend…

Beantwoord
Marcel 5 maart 2021 - 14:15

ja dat klopt, nu verteld Matt iets wat niet mag

Beantwoord
Mario 5 maart 2021 - 15:04

De opmerking van Michel naar Mat is ook hoe je het opvat Matt wat zwaar op de hand, en klopt er verandert ook niet veel meer überhaupt in BB huis, dus mag meer actie

Beantwoord
Nuf 6 maart 2021 - 11:15

Iedere week worden die dingen besproken , dus dan hadden ze daar al eerder op moeten inspringen.

Beantwoord
Mario 5 maart 2021 - 15:01

Hier aan Zoe. Zit niks in

Beantwoord
anita 5 maart 2021 - 17:46

Ik vind Michel heel veel negativiteit uitstralen en ook dingen zeggen die niet waar zijn. B.v als hij een spel verliest.Hij heeft altijd wel een teden waarom hij verloren heeft.Of hij wilde niet winnen om anderen een kans te geven..Verder geeft hij weinig om mensen buiten zijn groepje. Hij is daarin nauwelijks geintresserd en laat dat duidelijk merken.Zoekt bewust de camera. Hopelijk wordt hij genomineerd. Het positieve aan hem vond ik zijn manier van trainen met veel rust en geduld.

Beantwoord
Leeke 7 maart 2021 - 10:29

Matt probeert te communiceren met Michel… jammer genoeg krijgt Matt geen aansluiting.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page