Home » Leroy is little broter geworden en komt met een nieuwe huisregel

Leroy is little broter geworden en komt met een nieuwe huisregel

Door BigBrotherNederland

Vera, Nawel, Salar, Leroy en Dimitri mochten in de gameroom strijden om little brother te worden, het huismeesterschap. Uit gesprekken van de deelnemers werd duidelijk dat het om een ruik opdracht ging. Er waren verschillende geuren en de deelnemers moesten raden wat het precies was. Big Brother heeft inmiddels de uitslag en vertelt dat vijf bewoners hebben gestreden om little brother te worden. Vera, Nawel, Salar, Leroy en Dimitri met behulp van hun neus. Dat valt niet altijd mee. Niemand rook bananen snoepjes, gekookte spruiten, opengesneden vanille of de Groninger mosterd. Wat dan wel werd geraden en de punten ga ik jullie nu laten zien. Er word duidelijk dat Leroy gewonnen heeft, hij is dus little brother. En heeft daarmee immuniteit gewonnen. De groep is blij voor hem en Leroy ontvangt verschillende felicitaties. Leroy haalt daarna zijn inmunniteitspin op en krijgt daarna een applaus van de rest.

Big Brother heeft nog wel een mededeling. Bewoners, zoals jullie nu weten is Leroy mijn little brother. Daar horen taken bij, daar hoort de pin bij die hij draagt, maar ook inbreng. Ik heb Leroy gevraagd of hij nog ideeën heeft voor in het huis. Die hij graag zou verwezenlijken. Hij heeft mij één idee voorgesteld waar ik in meega. Dat idee gaat hij jullie zo uitleggen en vanaf nu is dat idee een regel. Leroy, jij mag het zelf vertellen aan de groep. Neem plaats voor het scherm en vertel ze het plan van little brother, goedgekeurd door mij. Leroy neemt plaats en vertelt dat hij iedere dag iemand aanwijst die zijn koffers gaat pakken en naar de andere kamer gaat. Om zo te rouleren van kamer zodat we elkaar allemaal beter leren kennen. Dat is mijn idee! De bewoners vinden het een leuk idee en er volgt een applaus. Ik wijs gewoon iemand aan die spreekwoordelijk zijn koffer pakt en rouleert van kamer. Ik ga nu nog bedenken wie dat dadelijk mag doen. Ik hoop dat we elkaar nu meer op een lijn gaan zitten, dat er geen dingetjes meer zijn maar gewoon oprecht elkaar kunnen leren kennen. Ik denk dat dat voor iedereen wel fijn is. Salar vind het een mooie regel en Kristof voegt eraan toe dat hij het kei goed vindt. De rest van de groep klapt en Big Brother zegt tegen Leroy dat hij nu een naam bekend moet maken. Ik ga vandaag Nouchine ruilen met Vera zegt hij dan. Ik denk dat dit goed is voor ons allemaal eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 63 Average: 4.6]

Ook interessant:

26 Reacties

jan 1 februari 2022 - 12:41

leroy wil vera voor hem winnen

Beantwoord
Cisca 1 februari 2022 - 12:42

Goede “regel “. Hij had ook kunnen zeggen tussen zo en zo laat niet meer op bed liggen. Maar deze is ook prima.

Beantwoord
Jommeke 1 februari 2022 - 12:53

Big BROTHER, ik vind dit GEEN goed idee; want Leroy heeft al enkele dagen andere
bewoners zwartgemaakt en zelf een groepje samengesteld om andere bewoners zwart
te maken en nu zou hij ineens alles willen verbeteren , is het de bedoeling van Big brother
om zo de favorieten van Big brother zelf in de finale komen te staan; en anderen die meer
in het huis doen dan Leroy naar huis te sturen.
Als ik in het huis zou zijn, dan pakte ik meteen mijn koffers en het huis verlaten
want ik weet al wie inde Finale moet Komen, Grace; Tobias; Nouchine en Peter of Kristof

Beantwoord
Trijntje 1 februari 2022 - 13:31

Wat goed van Leroy! Eerst Vera en dan Dimi…lekker 2 nachten gescheiden van elkaar!!

Beantwoord
John 1 februari 2022 - 13:32

Het regime is eindelijk gebroken en het gouden trio DCP staat onder hoogspanning waardoor BB weer een amusante week staat te wachten waarbij Leroy nog de keuze krijgt om iemand safe te stellen als Little Brother.
Leroy, denk goed na en maak een slimme beslissing???

Beantwoord
Joy-Ellen 1 februari 2022 - 13:46

Kan iemand misschien eens tegen Vera zeggen, dat het erg onfris is om zonder handdoek op een sauna bankje te liggen.
Ik zie haar dit al dagen doen, maar schijnbaar ben ik de enige die dat vies vind.

Beantwoord
Yvon 2 februari 2022 - 13:02

@Joy-Ellen, er zijn wel meer dingen vies in het huis.

Beantwoord
Hans S 1 februari 2022 - 14:00

Dimitri zal het wel moeilijk krijgen bij Leroy als Little Brother gisteren was Leroy al niet te spreken over Dimitri ik ben benieuwd.
En ik hoop dat hij Vera eens flink laat zweten in dat huis dat zou alleen maar goed zijn voor Leroy , ik weet zeker dat de meerderheid dat een goede actie zou vinden van Leroy.

Beantwoord
Marja 1 februari 2022 - 14:09

Goed idee van Leroy.
En ook een mooie eerste zet hahahaha.
Dat zal wat worden…… moet Vera weer een nacht doen zonder Dimitri hahahaha.

Beantwoord
Brigitte 1 februari 2022 - 14:32

Wat heb ik een hekel aan Leroy… Wil ook interessant doen en denkt dat hij grappig is.
Hoop dat Tiobias heel snel terugkomt want dan ga ik weer wat vaker kijken.. Nu vind ik er niets aan.

Beantwoord
Monique 1 februari 2022 - 14:39

Van al die vijf…. ik vind het zo’n vervelend ventje die Leroy bah bah

Beantwoord
Anita 1 februari 2022 - 15:06

Chapeau leroy!!!!

Beantwoord
Chelly 1 februari 2022 - 15:45

Slechtste scenario.Leroy de nietszeggende bewoner heeft immuniteit.Net als Nouchi indertijd.Ik hoop dat hij zaterdag over een week naar huis gaat

Beantwoord
a.p 1 februari 2022 - 15:49

Die leroy is niet te vertrouwen…

Beantwoord
Hela 1 februari 2022 - 16:34

Wij vragen ons heel sterk af wanneer Big Brother Gaat i grijpen…..op t gemanupuleer van nawel en leroy….ze maken Nouchine helemaal psygisch kapot dit mort zwaar verboden worden dit is geen Big Brother spel spelen…..ook erg jammer dat zelf julio hierin mee gaat….schaamteloos gedrag van leroy en nawel…..

Beantwoord
Henkie 1 februari 2022 - 18:06

Goed de bezem door de groep en 2 of 3 nieuwe personen erin die de boel een beetje op stelten komen zetten. Verder geef die mensen normaal te eten en niet hele week het zelfde.

Beantwoord
Corry van Hoof 1 februari 2022 - 18:44

jammer,,, Ik had Leroy wel graag eruit gewild…. het is een meelopertje…

Beantwoord
Mar 1 februari 2022 - 19:59

Wat laat Dimitri zich kennen zeg. Nu zijn de rollen is omgedraaid en maar goed ook. Nu zie je dus zijn ware gezicht.
Het ruilen van bedden is een super idee.
Ik vind Dimitri nu echt de zwakste. Vera en Jawel staan er een stuk relaxer in.

Beantwoord
Mireille 1 februari 2022 - 21:00

Goed zo!!
Iemand met respect voor de ander.
Hij ziet het goed dat er een aantal in het huis respectloos zin….

Beantwoord
jos 1 februari 2022 - 21:18

ik vind het prima is een van de eerlijkste samen met hanne en grace

Beantwoord
Janny 1 februari 2022 - 21:28

Ik denk dat sommige er niet blij mee zijn.
Wat ik ook nog kwijt wil is.
Ik heb vorig jaar de Australische Big Broher gekeken dat na dat die van ons klaar was. Ik vond die eigenlijk veel beter veel spellen en veel en veel strenger. Daar mogen ze niet bij de deur van de dagboekenkamer komen en zeker niet afluisteren .Ik vind dat raar dat het hier mag. En ben blij als big Broher roept dat ze gelijk moeten komen.En niet eerst omkleden of wat dan ook. Sorry ik vind dat het best nog strenger kan het is geen vakantie he. De spellen ook veel te makkelijk. Van mij mogen er nu al een paar weg. Er word zo veel gehuild kom op ze wisten waar ze aan begonnen.
Big Broher het mag echt wel wat strenger .Ik stoor me mateloos aan dat gejammer. En dat geroddel. Australische vond ik geweldig en de Big Broher vorig jaar vond ik ook leuker om naar te kijken.
Gr

Beantwoord
DUTCHY xgx 1 februari 2022 - 22:38

dat is een leuk idee van leroy, maar ik denk niet dat het echt iets gaat uithalen voor de groep, het zal eerder gebruikt worden tegen elkaar.
ik hoop nog steeds dat BB hun het stemrecht ontneemt van de wekelijkse nominaties, omdat iedereen alweer een hele strategie klaar heeft om de mensen eruit te wippen volgens hun eigen plan, wat uiteindelijk gaat betekenen dat het weer voorspelbaar wordt en het wow effect weer verdwenen is.
ik zou dat echt jammer vinden want vorig jaar werd al gezegd dat het harder en beter dan ooit zou worden en dit jaar zou de kijker nog meer mee kunnen beslissen.
ja er zijn wel zo nu en dan wat dingen waarbij we mee mogen stemmen, maar dat gaat meestal nergens over, net als dit weekend, je mag 2x een lijst invullen wie het meest nuttig is in het huis, dat zijn geen interessante stemmingen, daar door veranderd er niets in het spel.
als de kijker mag bepalen welke drie personen genomineerd zijn en ook uiteindelijk gaan beslissen wie van deze drie eruit gaat, dan wordt het veel spannender.
deze groep is alleen maar aan het wachten tot ze de feestjes krijgen die ze vorig jaar voorbij hebben zien komen, ik hoor vooral grace hier dagelijks over klagen, misschien is temptation island beter voor haar….
maar het heeft wel veel meer impact als de kijker dat stemrecht krijgt vanaf deze nominatieronde, dan gaat het echt om populairste persoon en niet over hoe ze zelf een rijtje afspreken zodat het alweer saai en super voorspelbaar wordt.
dat betekend echt ‘de kijker bepaalt’, zo zou het moeten zijn als je de trailer zag, de weken voor het begin van BB 2022.
en het super gezond leven plan is ook echt overdreven, ik zie daar totaal geen speleffect in, behalve dat de maaltijden saai en soms zelfs vies eruit zien.
beter spel effect is:
de kijker bepaalt alle nominatie rondes, zowel welke drie bewoners er wekelijks op de bank komen en wie van die drie er dan uiteindelijk ook uit gaat.
BB bepaalt alle huisregels en spellen, zoals de hunger games, de wekelijkse games voor populariteit en jackpot games.
de little brother wisselt wekelijks in een nieuw persoon en die moet voor de uitvoering van de regels e.d. van het huis zorgen.

Beantwoord
Jongen 2 februari 2022 - 10:59

Gaat niks oplossen dimi en salar en vera en tobias en kristof gaan niet meer veranderen , ze willen de groene kamer naar huis en ik zie bij dimi en salar ook echt haat , naar nawel toe bijvoorveeld , een vrouw op haar bakkes willen slaan dimi ? Geen respect die gast en salar : ik luister niet eens naar wat ze zegt ! En vera : ik heb geen eigen mening dus ik volg dimi , die 3 eruit en de sfeer gaat al veel beter zijn

Beantwoord
Trijntje 2 februari 2022 - 12:45

Helemaal met jou eens!! Die 3 eruit!!!

Beantwoord
Marjo 2 februari 2022 - 18:32

Ik snap wel dat hij niet luistert ik zou het ook niet doen. Ik ga naar een andere stream zodra ik Nawel hoor. Gewoon geen fijne stem en erg drammig.

Beantwoord
Leeke 2 februari 2022 - 13:53

Goed idee…Leroy..
Laat je niet uit het veld slaan.
Zo krijgen we andere tv te zien.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page