Home » Julie confronteert Mike omdat hij onjuiste verhalen over Michel en haar de wereld inbrengt

Julie confronteert Mike omdat hij onjuiste verhalen over Michel en haar de wereld inbrengt

Door BigBrotherNederland

Mike zit na een vrij heftige avond buiten in het zonnetje. Julie wil graag even met hem praten want ze heeft iets gehoord in de groep wat ze wil bespreken. Mag ik even met je praten begint Julie. Ik heb van Zoey iets gehoord. En dit is ook een game en ik mag je als persoon. Maar als het mij persoonlijk raakt dan raakt mij dat echt. Want er is een ding wat ik niet wil… Ze kan haar zin niet afmaken want ze wordt emotioneel. Doe maar rustig aan reageert Mike. Ik wil nog altijd de vriendin zijn van mijn vriend snikt ze, en van de kindjes voegt ze eraan toe. En als ik dan hoor van Jerrel en dat ik hem gerust gesteld heb dat het alleen vriendschap is. Dat is het ook echt benadrukt ze. Het is gewoon mijn broer doelend op Michel. Maar als ik dan hoor dat jij hebt gezegd dat het niet normaal is hoe dat ze doet tijdens de liveshow naar hem toe. En dat jij gezegd hebt dat als jou vriendin zou zijn ze niet meer welkom zou zijn. Dan raakt mij dat echt. Wat er in de buitenwereld gezegd wordt gaat oor in oor uit en lach ik daarmee. Maar dat wat je zegt heeft consequenties voor mijn familie, voor mijn kindjes. Zij kijken ook en als ze zien van oei Mike zegt dat over mama. En mijn vriend denkt misschien ook what the f*ck. Dit is puur vriendschappelijk, het is mijn broer hier. Het kwetst mij gewoon en het kwetst mij omdat het mijn familie kan raken. Dat wilde ik met u overleggen. Ik wou weten waarom je dat gezegd heb.

Mike laat weten dat hij het zo hard niet gezegd heeft. In het begin met Jerrel heb ik gezegd dat ik schrik hoe het hier in het huis aan toegaat. Niet hoe mensen met elkaar omgaan maar je komt hier mensen tegen waarmee je nooit vrienden zou zijn. Jou zou ik waarschijnlijk in de buitenwereld ook nooit tegen komen. Je bent super druk en een super goede moeder. Begrijp mij niet verkeerd, ik heb respect voor je. Ik heb inderdaad gezegd hoe Julie en Michel zijn, dat zou ik niet willen. Ik zou het er niet mee eens zijn. Maar nu zit ik hier en dan begrijp je pas hoe erg je iemand nodig hebt. Ik heb nooit de intentie gehad om de buitenwereld te laten blijken dat je niet te vertrouwen zou zijn. Je hebt toch gezegd dat als jou vriendin was je haar niet meer in huis zou nemen merkt Julie op. Nee antwoordt Mike, ik heb gezegd dat als ik in de buitenwereld zou zitten en het spel niet zou begrijpen, ik het niet zou vertrouwen. Ik weet zeker dat er in de buitenwereld ook mensen denken dat er meer is tussen jou en Michel, 100%. Julie wil geen afstand nemen, ik heb het gewoon nodig. Maar ik heb geen enkele liefdesgevoelens gehad benadrukt ze. Het doet zeer als ik dingen hoor maar mijn familie gaat misschien denken wow. Ik zit voor mijn vriend en mijn kindjes hier snikt ze. Er worden dingen gezegd zonder te weten waar ze van komen, dat kwetst mij. Dat is eigenlijk ook wat ik zei antwoordt Mike. Ik zou het buiten niet accepteren maar ik snap het. Ik heb het hier zelf ook, jullie hebben iets aan elkaar en ik zie dat er verder niets is.

Ik baal er oprecht van mijn opmerkingen zegt Mike dan. Dingen zien er heel snel anders uit, mij is ook gevraagd of ik verliefd ben op Naomi. Ik ga er ook echt op letten want het was niet om jou in slecht daglicht te zetten. Julie kan dat ook geloven maar als het met het spel te maken zou hebben het haar niets uit zou maken. Maar mijn persoonlijk vlak raakt mij echt. Mike snapt het en het gaat volgens hem niet meer gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 3.3]

Ook interessant:

10 Reacties

Rex 25 februari 2021 - 10:52

Mike is een nog veel vervelendere stoorzender dan Jerrel. Hij praat achter iedereens rug om en doet daarna lief in het gezicht. Heel eng gedrag. Nu ook weer gedoe met hem op ve live. Mag volgende week wel weg.

Beantwoord
Rudy 25 februari 2021 - 10:58

een niet te vertrouwen persoon die Mike

Beantwoord
T.moll 25 februari 2021 - 11:04

Sorry ik vertouw Mick niet.
Hij is een persoon die zich over al uit weet te praten

Beantwoord
Silvia 25 februari 2021 - 11:29

Zeker!!

Beantwoord
MaRiN 25 februari 2021 - 11:32

Julie kan toch zelf ook bedenken hoe het in het thuisfront word bekeken? Daar moet ze zelf rekening mee houden als ze niet wil dat er verkeerde dingen worden gehoord of gezien. Ze zou bijv ook kunnen bedenken dat ’t voor haar kinderen niet leuk is om hun moeder bij Michel in bed te zien liggen. Dat zijn toch ook signalen? Maar als iemand iets zegt dan mag dat niet omdat ’t thuisfront dan verkeerde signalen krijgt. En ik neem ook aan dat voordat je zo ’n huis binnengaat, je bepaalde dingen met je partner en kids afspreekt. Julie pakt ’t in mijn ogen zelf ook verkeerd aan.

Beantwoord
Namreh 25 februari 2021 - 11:45

Inderdaad Mike heeft hier gekozen voor de zekerheid voor volgende week. dat hij dingen uitspreekt om aandacht te trekken is al langer geweten. Hij is inderdaad voor niets te vertrouwen; ..Moest Thomas eruit zijn en ik hoop het echt dan heeft hij een koekje van eigen deeg wat hij al deed vanaf de eerste dag. vals spelen. De boemerang is terug bij hem gekomen en nu zal Mike alles proberen om de taak van Thomas over te nemen. Maar pas op hoor.!!!!!!!!!!!!!!!!

Beantwoord
Stephan 25 februari 2021 - 11:53

Die engnek graaft zijn eigen graf. Feitelijk ligt hij daar al in. Ik zeg geen bloemen. De mazzel.

Beantwoord
Natasja 25 februari 2021 - 12:04

Mike moet echt opletten met wat ie allemaal zegt en wat dat kan betekenen voor de andere bewoners hij speelt zijn spel absoluut niet op de goede manier ik heb t al eerder in de reacties gezegt hij zet zichzelf op deze manier op de nominatielijst niet goed bezig joh.

Beantwoord
Tina 25 februari 2021 - 18:51

Een roddeltante die Mike en als hij er op aangesproken word dan klets hij zich er uit.
Eng mannetje die zijn dit graf aan het graven is ,beter hij er uit dan Thomas of Jill.
Helaas is hij huismeester en lukt het deze week niet ,wat speelt die man een vies spel.

Beantwoord
Namreh 26 februari 2021 - 10:01

Hoi Hoi Hoi ze spelen allemaal een vals spel om in de finale te geraken. De ene al meer intensiever dan de andere. Trouwens de kijkers beslissen toch wie blijft of gaat.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page