Home » Kristof wil Nouchine mobiliseren voor de nominaties

Kristof wil Nouchine mobiliseren voor de nominaties

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is begonnen, Grace stond vandaag vroeg op. Ondanks het feit dat hell week over is besloot ze dat ze haar medebewoners wilde laten schrikken. Ze verbouwd de kamer, stapelt stoelen op elkaar, zet kaarsen op de grond, en schrijft teksten op de tafel en keukenblad. Daarna wacht ze tot haar medebewoners opstaan maar Big Brother zet alle lichten aan… Grapje mislukt. Na het ontbijt word er veel gesproken over de volgende nominatie van volgende week.

Zo hebben Salar, Tobias en Kristof buiten een gesprek. Het lijkt Kristof een goed plan om Nouchine te mobiliseren en dat zou Salar moeten doen. Om haar in te laten zien dat het spel ook gespeeld kan worden voegt hij eraan toe. Dan kunnen wij drie samen met Nouch, Vera en Grace een sterk blok vormen zodat wij altijd maar met één iemand erop komen te staan. Volgens Tobias slaan ze wel wat stappen over, we zijn nu geen blok. We gaan vertellen aan Grace dat wij op Peter hebben gestemd gaat Kristof verder. En misschien ook aan Vera. Tobias vindt dat geen goed idee en Salar sluit zich erbij aan. Het is ook maar een voorstel antwoordt Kristof. En Tobias laat weten dat Grace haar eigen spel speelt, dus een blok vormen met Grace heeft in zijn ogen niet zoveel zin. Kristof zegt daarop dat je wel weet wie Grace vertrouwd en wie niet. Sowieso zegt Tobias, je kunt wel voorkomen dat ze ons niet nomineert, maar dat doet ze al niet. Nee nee zegt Kristof, als wij ongeveer hetzelfde stemmen en als wat andere stemmen dan heb je bijvoorbeeld zes stemmen en zes stemmen op twee personen. En dan is er maar één iemand van Vera, Salar, ikzelf, of Grace, of Nouch dat erop gaat staan. Salar denkt dat het anders gaat lopen want Peter echt met anderen omgaat. Volgens Kristof was die opdracht op het slechtste moment gekomen waardoor het verloop van het spel veranderd is. En zeker nu je weet dat er waarschijnlijk drie mensen genomineerd worden. En als je er met drie op gaat staan is de kans groter dat elke week iemand die je graag hebt erop gaat staan. Maar als je kunt voorkomen dat het maar een persoon is des te liever natuurlijk he. De mannen besluiten het nog even af te wachten. Salar vindt het gewoon f*cked up dat hij (Peter) nu heel de tijd in de groene kamer zit. Tobias denkt dat dat nog niets hoeft te betekenen hij zat gisteren ook gewoon bij ons.

Ook Nawel, Leroy en Peter spreken over het spel. Volgens Nawel ziet het bord er zo uit omdat er met losse flodders gestemd is. Door sommigen is er in de lucht gestemd. Leroy reageert dat hij zich constant genaaid voelt. We hebben een leuke groep maar er zitten hier een aantal die eruit moeten. Peter reageert dat hij soms aan tafel zit hij denkt we zijn hier toch geen kinderen? Nawel antwoordt dat ze exact hetzelfde voelt. We zien precies hetzelfde voegt Leroy eraan toe. Ik kan hier vanaf het begin ook al niet mezelf ontplooien. Constant houd mij iets tegen, want ik irriteer me aan iets. Door een aantal personen die kinderachtig doen volgens Peter. Wij zijn zoveel meer gaat Nawel verder. Ik ben zoveel meer dan wat ik nu ben. Ik zie dat ook bij jullie. Ik heb tegen Nawel gezegd, het kan niet zo zijn dat je in het dagelijkse leven ook zo bent reageert Leroy. Het gesprek gaat voort en Leroy laat een briefje zien, met de woorden. Van toen ik de pen nog had zegt hij. Maar het is onduidelijk wat er precies op staat. Die getallen zegt Nawel en Peter voegt eraan toe ja ja. Sommigen hebben me echt ontgoocheld gaat Peter verder. En Nawel denkt dat als Salar niet weggaat het moeilijk gaat worden…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.4]

Ook interessant:

25 Reacties

Albert 11 februari 2022 - 09:00

oh oh Kristof..
Als jij op de nominatielijst komt ben je aan de beurt..
Stook machine

Beantwoord
Els 11 februari 2022 - 10:42

Moeten de bewoners hem wel durven nomineren, ze zijn bang van dat heerschap, hopelijk blijft jawel en kan zij helpen hem op de bank te krijgen
De eerste beste gelegenheid die ik krijg stem ik hem iig naar huis brrrrr akelige gozer

Beantwoord
Jacqueline 11 februari 2022 - 09:08

Kristof moeten zelf uit de speelt mag dat van mij uit die speelt het spel gewoon hard Alleen hij heeft echt een dubbel gezicht hoop dat nooshin niet genomineerd wordt maar Christoffel keren deksel op zijn neus krijgt

Beantwoord
Corina 11 februari 2022 - 09:13

Stemmen op nawel !!!! Salar weg …

Beantwoord
Corina 11 februari 2022 - 11:18

Ja inderdaad Kristof eruit ook.maar moet eerst genomineerd geraken ?

Beantwoord
Sonja 11 februari 2022 - 12:05

Salar blijven en nawel weg dan is er ook geen splitsing meer

Beantwoord
Sonja 11 februari 2022 - 12:06

Salar blijven en nawel weg dan is er ook geen splitsing meer. Dan de week erop Leroy en wordt het nog gezellig

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 12:47

Keep on dreaming

Beantwoord
Thea van Schijndel 11 februari 2022 - 15:00

Helemaal mee eens

Beantwoord
Roberto 11 februari 2022 - 23:26

Er moet een manier zijn om kristof eruit te krijgen. Kristof is een manipulator eerste klasse.

Beantwoord
bonnie 11 februari 2022 - 09:31

Peter is top .

Beantwoord
Leeke 11 februari 2022 - 10:18

Kristof is gekozen dat hij niet te vertrouwen is in het huis en staat nu niet genomineerd.
Ik snap de mensen in het huis niet.
Kan het niet volgen.
Kristof manipuleert iedereen. Een koude kikker en zet het spel naar zijn hand.

Beantwoord
Els 11 februari 2022 - 10:45

Ik snap het wel, het is n heel dominante figuur en ze zijn bang voor hem, nawell niet dus ik hoop echt dat zij blijft en hem naar huis kan boejoeren en snel ook

Beantwoord
Chelly 11 februari 2022 - 14:47

Wat wil je?Het is een spel dat hard gespeeld moet worden
Leroy pakte de pin en liet 5000 euro schieten.En o wee degene zoals Kristof er iets van zegt.Dan wordt hij erg grof en boos
Wat een kwal,eruit met die gast

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 12:43

Je bent voor thema, aar even vergeten waarom Leroy die pin pakte zeker, alle ellende waar dan ook begintijd die idiote Belg k4istof, heeft niets methadon spelen te maken maar met n visies karakter hebben

Beantwoord
Dutchie 11 februari 2022 - 12:20

Stem op Salar. Nawell eruit niet te vertrouwen die dame.

Beantwoord
DUTCHY xgx 11 februari 2022 - 12:32

wanneer mogen wij de nominatie invullen ipv de bewoners want het wordt weer totaal voorspelbaar zo, makkelijk het rijtje af met het ‘lievelings’ groepje……

Beantwoord
harrij driesen 11 februari 2022 - 14:00

cristof speelt vals hij moet we

Beantwoord
carina beckers 11 februari 2022 - 14:16

Ja echt he het lijkt wel of iedereen bang van hem is hij en salar smeden de hele dag bondjes en tobias gaat er ook achter aan en dan die domme groeten jong jong

Beantwoord
Chris 11 februari 2022 - 17:15

Van mij mag Nawel eruit. Vanaf het begin is zij zou gemeen en arrogant. En daarna Leroy. Wat is dat een eng en gemeen persoon. Geen goede worden voor hem! Weg met die gast. Kan niet eens tegen een grapje. Dan moet je hier niet zijn in dit spel!

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 12:51

Tegen de grapjes van Kristof kan niemand gelukkig, vies karakter heeft tie nooit verwacht zo n slechte Belg te zien, ik woon 8 km van België en mijn dochter heeft n vriend uit België maar niemand snapt iets van zijn gemene karaktertrek, is zo niet belgisch

Beantwoord
anny 11 februari 2022 - 18:37

En dan ergeren mensen zich aan nawel. Zij is de enige leuke daar
Kristof is zo irritant persoon

Beantwoord
Tjo 11 februari 2022 - 19:29

Die belgen doen altijd achter ieders rug stoken. Wij brabanders houden daar niet zo van. Maar de grootste gluipers zijn Christoff, Salar en dan hebben we ook nog PETER. Poepoe

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 12:52

Echt niet zie mijn ander bericht

Beantwoord
Eduard 11 februari 2022 - 22:11

Nawel moet blijven al is het alleen maar dat ze Kristof uit kan zwaaien die misselijke baas!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page