Big Brother maakt de genomineerden bekend en Grace vertelt welke keuze ze moest maken

Big Brother maakt de genomineerden bekend en Grace vertelt welke keuze ze moest maken

Big Brother roept dat de bewoners naar de woonkamer moeten komen. De bewoners wensen elkaar veel succes en iedereen gaat zitten. Een spannend muziekje klinkt en de hoofden van Nawel en Salar verschijnen op het tv scherm. Zij zijn dus de genomineerden van deze week. Grace neemt daarna het woord en vertelt welke keuze ze moest maken in de dagboekkamer. Het stond dus gelijkspel maar ik mocht kiezen tussen mijzelf en Nawel. En je weet wat ik tegen jou zei, daarom was het voor mij moeilijk. Ik heb het er ook met Tobias over gehad. Ik had gedacht dat het tussen jou en Tobias zou zijn. Daarom was echt heel moeilijk, ik heb echt gedacht om jou te redden. Ik weet niet hoe ik buiten sta maar wel van jou en Salar. Dit voelde voor mij als 50-50 kans. Nawel reageert dat er echt geen betere keus zou zijn, iedereen zou zichzelf redden. Ik ben blij dat dit het was, je bent de liefste ooit. Je bent mij niets verontschuldigd. Je zou gek zijn als je jezelf niet zou redden. Grace is emotioneel en Nawel troost haar. Grace wilde Nawel zo graag redden om haar deze week te besparen. Salar snapt het ook, we gaan er een mooie tijd van maken. Ik snap jou 100%. En Nawel benadrukt dat ze juist boos zou worden als ze zichzelf niet gered zou hebben. De bewoners praten er nog enige tijd over na en de bewoners gaan er zo een gezellige tijd van maken, er is nog vlees over voor op de bbq.

Stem nu welke bewoner je in het huis wil houden via onderstaande linkjes

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 57 Average: 4]
Er zijn 87 reacties op dit artikel
  • Els at 15:18

   Wat een deceptie bij deze big brother. Er worden fragmenten uitgekozen op basis waarvan mensen zeer positief dan wel negatief in het licht komen te staan.
   Kristof vind ik echt een hielenlikker. Iedereen proberen te vriend te houden met kussen en aaien…brrrr
   Tobias wordt echt negatief neergezet.
   Ik ben voor Tobias!!!! En ook voor salar en Grace.

   • Chelly at 07:02

    Els ik ben het niet met je eens
    Ik kijk de streams en Kristof is de enige die door iedereen behalve Salar en Tobias wordt genomineerd,vanaf het begin.Zelfs door mensen als Peter met wie hij optrok.Uiteindelijk had hij twee maten over.Een oneerlijke Tobias en de eerlijke(beste maat)Salar.Kristof is de enige zonder hulpje in het huis.Salar heeft Nouchi en Tobias heeft Grace.Dat Kristof in de finale staat bewijst dat hij een sterke speler is en niemand als vijand ziet.Sjapoo en ook voor Salar die eveneens het spel open speelt.

   • Roberto at 08:43

    Tobias is ook een negatief kerel als het niet gaat hoe hij het wil staat zijn gezicht op onweer en zijn de andere het dan geweest. Zoals ze een filmpje van de familieleden kregen hij gunde het Grace zei hij en Nouch zei Nawel ga jij maar ik heb Dago al gehoord en toen ze terug kwamen heeft Nawel Nouch uitgebreid bedankt en daar was Tobias niet blij van dat Nawel ook hem niet heeft bedankt en tien begon hij het tegen de mannen te zeggen dat hij het niet fijn vond hoe het is gegaan. Kerel probeer het een aan dat persoon zelf te zeggen ipv achter haar rug sneaky kerel.

  • B Huis at 10:04

   Hoe durf je dit tezeggen ze heeft groot gelijk iedereen zou voor zich zelf kiezen ook die nawel en ook salar het word tijd dat ze vertrekt

 1. Greetje at 13:55

  Heeyyy big brother hier een leuk berichtje voor grace ik weet het is een gekke meid soms moet ik ook een beetje aan me zelf denken ook aanwezig, hoop dat je wint kusjes Nadine ??

  • Chelly at 07:08

   Ha ha Nawel die de helft van de BB tijd op bed lag zielig te zijn
   Al haar maatjes zijn erin getrapt en uit het BB huis gevlogen
   Als Salar Nouchi niet zou coachesn zou die ook allang weg zijn
   Newal vreet al de energie uit de mensen die met haar omgaan
   Het is tijd dat ze eruit vliegt

  • B Huis at 10:09

   Dat overdreven iemand bah staat altijd met de neus voor aan ook als zijn naam niet wordt genoemd wil hij de eerste zijn het belletje gaat hij loopt zich kapot om de eerste te zijn bah

 2. Roberto at 14:37

  Nawel moet blijven altijd eerlijk geweest ze danste niet om salar pijpen en daarom heeft salar haar laten vallen als een baksteen en toen heeft hij zijn pijlen op Nouch gericht en dat is hem gelukt. Maar niet iedereen kijk de live stream

 3. Roberto at 14:41

  Nouch mag er ook uit ze doet niets anders dan scheten en boeren laten voor de rest zeer lui….. en Salar zijn marionet. Dat Dago dat allemaal goed vind hoe Salar haar overal aanraakt en zij hem. ?

 4. Bb at 14:47

  Ik ga op salar stemmen ? salar moet door gaan! En nawel eruit want het is toch al vast gegaan omdat Kristof door is naar de finale… dus Nawel mag er dan ook uit! Dan nouchine met Kristof als België ??

 5. Nieka at 15:37

  Heel graag zag ik ze samen in de finale. Maar helaas is dat nu niet. Ik zal deze week ook niet stemmen omdat ik hem niet kan kiezen. Stiekem hoop ik dat ze beide toch mogen blijven maar dat zal wel niet zo zijn. En dat Kristof in de finale staat is de grootste fout die big brother heeft kunnen maken!!

  • B Huis at 10:13

   Waarom ik mag hem wel wat doet hij zo verkeerd en aub die luiaard nawel en salar overdreven persoon eruit machtige opzet van big brother geweldig

  • Nikki at 01:03

   Als Nawel blijft dan zal het volgende week gaan om Grace, Tobias, Salar als Nederlanders en Nouchine zit dan zwz in de finale.
   Als Salar vertrekt gaat het volgende week om Nawel en Nouchine en zitten Jut en Jul in de finale..WIE WIL JIJ IN DE FINALE?
   Denk goed na bij het stemmen want deze ronde gaat om de winnaar!!!

 6. Meo at 16:48

  ….. vanaf het begin is ze goed met elke inwoner … ze praat met elke kandidaat … lacht met elke kandidaat … huilt met elke kandidaat … danst met elke kadidaat … helpt elke inwoner met nagel , haatknippen, make-up, kleding
  …. maakte zelf als eerste het huis schoon voordat de overige bewoners het ook gingen doen … en above all … ze brengt altijd sfeer vanaf ’t moment waarop ze wakker wordt

  • Jill at 08:58

   Je moet er toch niet aandenken dat Nawel met Tobi overblijft. Wordt ergggg saai. Grace is al een kloon van tobi geworden. Doet alles wat hij wil is meester in het manipuleren en denkt dat hij al gewonnen heeft. Nawel doet hetzelfde op een andere manier en rekent op de ach ik ben zo zielig stemmers.
   Salar is Salar vrolijk, gezellig , ondeugend en spontaan.
   Laat die Tobi volgende week is op die stoel zitten naast Grace dan heb je zeker leuke tv. Dan pas zie he hoe Tobi is.

 7. Regor at 17:34

  Salar er zo vlug mogelijk er uit dat is weer een nederlander minder want dit jaar mag eens eindelijk een Belg winnen en liefst Nawel een top vrouw.

 8. Sjoerd at 21:08

  Uiteraard weer gestemd voor queen Nawel. Moet zeggen dat ik de huidige Salar best een prettig persoon vind, maar ben niet vergeten hoe hij de eerste weken was en wat hij o.a. tegen Nawel heeft gedaan.

 9. Ramona at 21:45

  Zo oneerlijk van BB om een sleutel i.h. spel te stoppen. Degene die het zou pakken was uiteraard Kristof. Elke keer dat hij op het bord moet komen is er weer een rewind token of een sleutel. Echt niet eerlijk tegenover Nawel. Hoop dat ze het weer gaat redden dan die sneaky Salar die met Kristof en Saaie Tobias haar nomineerden. Wat er ook gebeurd voor mij is zij de echte winnares! Laat Grace maar eens leren om aan een ander te denken wat ze nooit heeft gedaan. En maar met Tobias slijmen om in de finale te komen. Ze verdienen het beiden niet!

 10. Nicola at 05:28

  Jawel moet blijven, zij speelt het spel eerlijk, de rest zijn allen pokers en zeker Grease, zij moet eerst werk zoeken en niet leven op het geld van het spel

 11. Leeke at 09:04

  Nawel 8x genomineerd, dat is geen spel meer maar haat.
  Ze is een bedreiging voor haar mede kandidaten.?
  Help Nawel naar de finale…..
  Stem op Nawel.

 12. Jannie at 09:17

  Hoop dat Salar blijft??? niet om Nawel, had graag 2 anderen genomineerd willen zien.
  Dus wie stemt mee > Volgende week mag TOBIAS er wel uit…. Please???

 13. Renata at 11:33

  Wat een saaie uitzendingen gaan het worden als Salar of Nawel eruit moet. Niemand wil toch een finale zien met Grace, Tobias, Nouchine en Kristof.

  Jammer Big Brother, zo niet goed over nagedacht. Jullie gaan vanaf zaterdag heel wat kijkers verliezen, dat is zeker!!

 14. Floris at 12:22

  Zojuist op Nawel gestemd, al weer 😀 Ze staat elke keer genomineerd en komt elke keer weer terug, Nu mag ze de finale ook halen wat mij betreft.

 15. Maris at 14:50

  Goh, nu geen rewindtoken? Denk dat er nu ook 2 verkeerden genomineerd zijn, net vorige week!! Hopelijk volgende week eindelijk wel duo Gracias!

 16. Pedro at 16:35

  Ik hoop echt dat Salar gaat winnen, liefst had ik Nawel en hem pas in de finale tegenover elkaar gezien.

  Grace schreeuwlelijk en stiekem, eruit.
  Tobias, stiekem en altijd humeurig, kan niet tegen zijn verlies, eruit.
  Noch, hoop door aardig de zijn de finale te halen, speelt haar eigen spel. Kan nog even blijven.
  Kristof zit al in de finale, vind ik niet helemaal terecht, maar het is een eerlijke gast die het spel openlijk speelt.

  Dus Salar, ik hoop dat alle clubjes die eerst voor de andere al weg gestemde die allemaal slecht dachten over Salar hem nu gaan helpen te blijven.

 17. Eduard at 21:56

  Mensen stem Nawel!!!! We willen toch allemaal die kop van Kristof zien als hij ziet dat Nawel niet het huis uit te krijgen is??

 18. Beppe at 13:51

  Laat Salar maar blijven dan, die geeft tenminste nog een beetje leuke tv. Die Nawel zit er alleen maar in om volgers te kweken..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *