Home » Ashley en Glenn verklappen wat details uit het Big Brother kasteel

Ashley en Glenn verklappen wat details uit het Big Brother kasteel

Door BigBrotherNederland

De middag verloopt tot nu toe vrij rustig in het Big Brother huis. Ashley zit vandaag niet zo lekker in haar vel. Ze heeft even kunnen praten met iemand achter de schermen laat ze aan Doriana weten. Nog wat later besluit Ashley de groep bij elkaar te roepen. Ze wil iets vertellen over wat er in het Big Brother kasteel gebeurd is.

We willen even wat mededelen begint Ashley als al haar medebewoners op de bank zitten. We hebben het natuurlijk heel luxe gehad. En wij hebben de regels bepaald. We mochten ook meekijken met het spel. En er is ook nog iets anders dat hebben wij niet verteld. Niet omdat wij dat zelf niet wilde maar om iedereen de kans te gunnen om die mogelijkheid ook uit te kunnen voeren. Het risico is ook dat als er straks iemand thuis komt en die dan alsnog gaat zeggen en dan zijn wij diegene die iets verzwegen hebben. Wij willen dat niet verzwegen hebben benadrukt Glenn. Er hang ook een vrijstelling aan vast, zolang je daar zit. Dat wisten we al reageert de rest van de groep.

Er is nog iets anders gaat Ashley verder en vraagt hoe de koffie en kaas was. Lekker laten Randy en Ariana weten. Dat hebben wij bepaald geeft Glenn toe. Randy en Ariana staan op en geven de twee een knuffel. Wat lief zeggen ze. Maar dat betekent ook dat jullie coins naar ons zijn gegaan gaat Ashley verder. Dat is helemaal oke benadrukt Ariana, ik vond het al zo cheap. Tom weet niet dat wij dit hebben gedeeld zegt Ashley. Wij vertellen nu wel iets waar hij anders over denkt. Maar wij moesten wel een keuze maken uit eerlijkheid of verkeerd aangekeken worden als. Dus die chocoladepasta van vandaag is van hun dan merkt Doriana op. Ja antwoordt Ashley. Dat zelfde geld voor de chips en de popcorn. Ik voelde mij gisteren zo niet goed bij dit. Tyron vond het ook vet goedkoop. Glenn legt uit dat hun zoveel luxe hadden dus wij dachten waarom zouden we het jullie moeilijk maken. Heb je nu de coins gekregen vraagt Tyron. We hebben 50-50 verdeeld antwoordt Ashley. En toen hebben we ook besloten dit aan te geven omdat het voor ons oncomfortabel voelt. De groep klapt en kunnen de eerlijkheid van de twee wel waarderen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Gezina 30 januari 2024 - 14:28

Waarom die uitleg. Het is een spel en iedereen speelt voor zichzelf.

Beantwoord
Alex 30 januari 2024 - 17:56

Dan houden de anderen misschien ook de prijzen laag.

Beantwoord
Alex 30 januari 2024 - 15:27

Misschien rekenen de anderen dan ook lage prijzen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page