Home » Randy wint vrijstelling voor zijn team, het spel was erg heftig en zwaar

Randy wint vrijstelling voor zijn team, het spel was erg heftig en zwaar

Door BigBrotherNederland

Drie duo’s moesten een spel spelen in de gameroom. De duo’s moesten één persoon aanwijzen die het spel in de gameroom mocht spelen. Het was een opdracht waarbij het belangrijk was dat je niet snel misselijk zou worden, tactisch zou zijn en je moest goed kunnen mikken. Tyron, Randy en Alice gingen naar de gameroom. Uiteindelijk komt het drietal terug en weten we welk duo vrijstelling gewonnen heeft.

Het drietal komt de gameroom uit gelopen, Ariana staat bij haar teamgenoot Randy en zegt we hebben hem. Randy laat weten dat hij helemaal duizelig is. En wil even zitten, Ariana vraagt of hij iets voor hem kan doen. Randy wil wel wat drinken. De rest van de groep komt er ook achter dat Randy het spel gewonnen heeft en krijgt felicitaties. Alice laat weten dat de opdracht echt k*t was. Tyron gaat ondertussen naar de badkamer, hij heeft het zwaar. Hij heeft hoofdpijn en is misselijk. Aan Basiri verteld hij over de opdracht. Er waren zes palen met schroefdraad, daar zaten schijven op en die moest je losdraaien maar je moest dus om die palen heen rennen. Je had een masker op je kop. Er waren verschillende hoogtes. Daarna moest je naar buiten en drie bordjes met een katapult kapot schieten. Ik ging bijna kotsen, ik zei toen ook ik ga niet meer ronddraaien. Toen werd het stilgelegd en hoefde we er niet meer omheen te rennen. Ik ben blij dat we mochten draaien met de hand anders was ik echt flauwgevallen. Ook Alice deed het masker op een gegeven moment af, dat mocht gelukkig ook. Er wordt nog lang over het spel gesproken. Uiteindelijk mogen Randy en Ariana naar de dagboekkamer komen. De twee krijgen vrijstelling omdat Randy de game gewonnen heeft.

Momenteel zijn Basiri, Karin, Danny, Dilano, Jimmy, Randy en Ariana dus vrijgesteld. De genomineerden zijn Ashley, Tom en Ronahi. De bewoners die nog geen pin hebben zijn: Alice, Lenie, Doriana en Tyron. Of hier nog iets in gaat veranderen is nog de vraag, het blijft immers Big Brother en het is f*cked up week…

 

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Rex 24 januari 2024 - 18:25

Verschrikkelijk mens die Ariana. Jammer dat ze niet genomineerd kan worden.

Beantwoord
Alex 24 januari 2024 - 23:30

Zelfs de vrijgestelden zijn nog niet zeker. Big Brother weet alles up te f*cken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page