Home » Doriana en Randy worden naar de dagboekkamer geroepen, de twee moesten nomineren

Doriana en Randy worden naar de dagboekkamer geroepen, de twee moesten nomineren

Door BigBrotherNederland

Randy en Doriana hebben power of nomination deze week. Uiteindelijk moeten de twee naar de dagboekkamer komen waar ze hun power of nomination pins krijgen. Uiteindelijk moeten Randy en Doriana zich melden in de dagboekkamer. De rest wens hen veel succes. Doriana en Randy hebben al een tactisch overleg gehad maar wat ze precies doen is uiteraard niet op de live stream te zien.

Als Randy en Doriana terug komen laat Randy weten dat ze niets mogen zeggen. Doriana zucht en Basiri vraag aan haar of het lastig was. Ja laat ze weten. Randy ploft op de bank en zegt dat hij nu alles gehad heeft in het huis. Nu is het achter de rug. Doriana gaat naar de badkamer en laat aan Tyron en Ronahi weten dat ze niets mag zeggen omdat ze anders gediskwalificeerd is. Ik ben echt benieuwd lacht Tyron. Ik hoop echt dat Tyron niet naar huis hoeft als dat zo is zegt Ronahi. Ik mag niks zeggen herhaald Doriana. Ik ben misselijk geworden. Volgens Ronahi is dat van de stress en Tyron snapt het wel. Jullie hadden het beter gewonnen merkt Doriana op. Nee zegt Tyron, want dan had ons plan niet door kunnen gaan. Of de rest van de bewoners ook moeten nomineren is niet duidelijk. Wat de nominatie uitslag exact gaat zijn is nog even afwachten. Morgen wordt deze als het goed is bekendgemaakt in het huis…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

Gerard 14 februari 2024 - 17:10

Ze hebben beide besloten op Tom en op Ashleyen Karing te stemmen endat hebben ze ook gedaan.

Beantwoord
Alex 14 februari 2024 - 18:05

Hopelijk hebben ze er geen drie hoeven te nomineren en wordt de derde op een andere manier bepaald.

Beantwoord
Ingrid 14 februari 2024 - 18:57

BB had beter de duo’s die niet mochten meespelen een vrijstelling gegeven, de plannen die er dan gemaakt waren zouden mooi in duigen vallen en zouden ze enkel de andere spelers moeten nomineren. Dan hadden randy en z’n clubje nigal 9gen getrokken ! Zoals het nu gegaan is vind ik nogal onsportief.

Beantwoord
Roos 14 februari 2024 - 20:47

Ik vind het niet leuk om naar de streams te kijken .Ergebeurt helemaal niks.Ze liggen nu al op bed.

Beantwoord
Tineke van rijs 14 februari 2024 - 22:10

Doriana heeft via de camera laten weten wie er genomineerd zijn , en neem haar dat zeer kwalijk . Bij mijn weten is en wordt het bekend gemaakt dat bb het zegt . Maar ze vertelde het in de camera heb er een filmpje van , vind dat ook zij genomineerd wordt , daar het strikt is om het niet te zeggen gr t van rijs

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 02:31

Heel die groep eruit…

Beantwoord
Wil 15 februari 2024 - 05:26

Nou ze hebben het mooi wel verteld, dus BB dat wordt diskwalificatie vd twee👍

Beantwoord
Tonny 15 februari 2024 - 17:23

Diskwalificatie voor doriana en randy beiden naar de nominatie

Beantwoord
Heidi 15 februari 2024 - 22:44

Ik heb het niet gezien maar als ze het inderdaad gezegd hebben dan vind ik ook dat ze gestraft moeten worden, wat mij betreft zijn ze nu ook genomineerd.
Als BB hier niks mee doet dan lijkt het wel of die niet onpartijdig is.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page