De bewoners presenteren hun levenslijn aan elkaar

De bewoners presenteren hun levenslijn aan elkaar

Big Brother heeft op deze rustige dag een opdracht gegeven aan het rijke en arme deel. In een brief staat de opdracht beschreven: “Beste bewoners, het experiment is over de helft en in de afgelopen tijd hebben jullie een bijzondere band met elkaar opgebouwd. Vandaag krijgen jullie de opdracht om elkaar nog beter te leren kennen. Dit doen jullie door allemaal jullie eigen levenslijn te tekenen. Pak allemaal een foam board en teken daarop de lijn van jouw leven. Een lijn van 0 tot aan nu, waarop de diepte en hoogtepunten duidelijk worden weergegeven. Plak daaronder jouw foto’s in de juiste volgorde onder jouw levenslijn. Van jong naar oud. Na het geluidsignaal presenteren jullie één voor één jullie levenslijn aan elkaar. Bespreekt dit kort en geef vervolgens een korte toelichting. Luister goed naar elkaar, praat met elkaar en grijp deze kans aan om jullie vriendschappen te verdiepen. Succes.”

De bewoners gaan aan de slag en nadat Big Brother een geluidssignaal geeft starten de presentaties. Alle bewoners lijken de opdracht wel te waarderen.  Jill vond het fijn dat de groepen verdeelt waren en ze dit alleen met de vrouwen heeft moeten delen. Ook Liese vond het fijn, gevoelens delen gaat volgens haar makkelijker. Julie is op haar beurt wel benieuwd naar het verhaal van de mannen maar sluit zich erbij aan. De vrouwen vinden dit soort opdrachten wel leuk, het geeft diepgang en je leert elkaar beter kennen. Daarna is het tijd om een maaltijd te koken, dit doen de vrouwen gezamenlijk. De mannen doen precies hetzelfde en wassen samen af. Vervolgens wordt er nog een spelletje gespeeld.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 49 Average: 4]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. T.moll at 19:19

  Je moet het maar kunnen
  Hoop alleen niet dat de bewoners weer bij elkaar komen.
  Vind het veel leuker ze xijn zo vrolijk nu.
  Zelfs de mannen lachen meer.
  Er is geen echt geroddel als ze samen komen is het gauw over met de gezelligheid.
  Hoop echt dat ze na de nominatie weer samen komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *