Julie heeft het vandaag erg moeilijk met haar verblijf in het Big Brother huis

Julie heeft het vandaag erg moeilijk met haar verblijf in het Big Brother huis

De bewoners zijn deze morgen wakker gemaakt met klassieke muziek, daarna startte Big Brother alsnog de polonaise in zoals het publiek gekozen heeft. Vandaag is het voor Julie een moeilijke dag, haar zoontje is vandaag jarig. En omdat ze hier niet bij kan zijn zorgt dit voor de nodige emotie. Michel en Naomi bieden haar troost bij het opstaan. Michel probeert wat moed in te praten, laat een leuke moeder zien. Bij het ontbijt komt Jill bij een verdrietige Julie zitten om haar ook te troosten. Daarna zien we de bewoners ontbijten en klaarmaken voor de nieuwe dag. Michel sport wat en spreekt met Nick over de emotionele bui van Julie. Ook Liese zou het zwaar hebben. De twee zijn het erover eens dat de emotie een grote invloed heeft op de groep. Ze hopen dat de komende weken leuke dingen gaan gebeuren zodat de sfeer weer omslaat. De mannen zijn erg benieuwd waar Big Brother vandaag mee gaat komen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 3.7]
Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. Ans at 08:58

  Ik hoop dat het publiek weer mag nomineren! Anders zoals Juli al zei 5-2…
  Dus al bekend wie dan genomineerd gaan worden….

  • Hans s at 10:46

   Ik ben het helemaal met je eens dan wordt het daar weer leuk en doe je overal aan mee zo niet wordt je er uit gestemd door de kijkers.

 2. Hans s at 08:59

  Ja als je mee doet met Big Brother dan moet je wel eens leuke dingen thuis missen en als je daar niet tegen had gekund moet je gewoon niet mee doen makkelijk zat , maar ze kunnen het toch daar ook gezellig maken en een taart bakken of zo voor Julie.

 3. Mia at 09:04

  Ocharme Julie ..
  Begrijpelijk ook ..voor een Mama.
  Hopelijk mag ze ..een Boodschap doen van Big Brother voor haar Zoontje..
  Maar alles wat Ze int BIG BROTHER doet ..is voor Haar Kindjes..
  Ze is tot Nu toe Al Heel Sterk geweest!!
  Ik zou het niet gekund hebben …100 dagen weg v de kinderen.
  Hopelijk begrijpen de Anderen bewoners effe Haar Verdriet.

 4. Paoli at 09:41

  Veel sterkte ! Julie ! Je kunt het wel. Michel en Naomi zijn goede steun voor je. Hopelijk is Liese en Juli genomineerd.

 5. Istar at 10:02

  Sommige mensen vinden het saai in Big Brother. Dat komt omdat ze zelf niks hoeven te verzinnen want Big Brother verzint altijd wel iets en daar wachten ze altijd op. Dat doodt wel eigen initiatief. Jammer.

 6. van Vliet at 10:19

  als BB dingen kan regelen voor Nick zijn verjaardag vind ik dat er ook wel iets geregeld kan worden voor Julie wiens zoontje jarig is en dit moet vieren zonder zijn moeder ,kom op Big Brother laat het hart ook spreken

 7. Faddd at 10:22

  ik hoop dat michel en julie genomineerd worden.

  Want michel is sterke speler die iedereen meetrekt.

  Julie kan san bij der kindjes zijn

  Ik hoop dat nick liese en noami in de finale komen.

 8. rosie at 11:17

  Ja ik denk ook Jill en Matt die genomineerd zullen zijn. Het is af te wachten want het zijn allemaal vriendjes nu.Ze doen het allemaal goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *