Huismeester Nick maakt zijn huisregels bekend, de kijkers hebben bepaald dat de polonaise terugkomt

Huismeester Nick maakt zijn huisregels bekend, de kijkers hebben bepaald dat de polonaise terugkomt

De bewoners zijn afgelopen avond vroeg naar bed gegaan en op deze nieuwe dag weer rustig wakker geworden, dit gebeurde pas rond tien uur. Het is verder vrij rustig in het Big Brother huis. Er is ontbeten, Michel deed wat sportoefeningen, er werd gedoucht, Nick verzorgde een soepje voor iedereen die wil en op dit moment worden er spelletjes gespeeld. Daarnaast is de hottub in gereedheid gebracht. En geven de vrouwen elkaar een gezichtsmaskertje.

Uiteindelijk roept Big Brother dat ze naar de woonkamer moeten komen. Nick is gisteren huismeester geworden en het is tijd om zijn regels te presenteren. Julie was eerst huismeester en geeft letterlijk en figuurlijk het stokje over aan Nick. Dit doet ze met een gedichtje die ze zelf verzonnen heeft. De eerste regels is elke morgen opstaan met klassieke muziek. We ontbijten samen maar iedereen maakt zijn eigen ontbijt. De tweede regels is een groepsactiviteit doen. Nick laat weten dat hij er al een paar bedacht heeft. Met zijn zevenen in de hottub, een improvisatieavond, Belgium en Holland got talent avond, een dansje met iedereen. Elke dag iets leuks. En in de avond doen we de groepsknuffel en ik stop iedereen in en wens iedereen welterusten. We gaan elkaar elke dag een compliment geven, dit is de laatste regel. Als de regels niet worden nageleefd moet diegene een ontbijt maken voor iedereen. Diegene staat dan vroeger op als iedereen nog voor de komst van de eerste regel, het klassieke muziekje. De groep klapt maar dan zorgt Big Brother voor een extra toevoeging. Eerder kon de kijker stemmen welke huisregel er terug in het huis moest komen. Dit is de polonaise bij opstaan geworden. Dat wist ik niet zegt Nick, ahh nee voegt hij eraan toe. Jill is enthousiast en springt vrolijk rond, Liese is er niet blij mee. Big Brother start het liedje “heb je even voor mij” op om het feestje compleet te maken. De regel met klassieke muziek wordt dus veranderd door de opstaan met polonaise muziek.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.5]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
 1. Hela at 14:35

  Whaaaaaa ik ga helemaal stuk van t lachen whahaha…..helemaal geweldig….opstaan met de polonaise….en die koppen haha lol superrrrrrr

 2. Hans s at 16:22

  Hahahaha prima besluit van Big Brother dat vond ik nou zo leuk beginnen met de polonaise altijd leuk om naar te kijken.

 3. MaRiN at 16:45

  Dat vind ik wel erg sneu voor Nick, eindelijk zijn klassieke muziekje in de ochtend, moet dat weer wijken voor die stomme polonaise…kan me voorstellen dat de meeste bewoners er geen zin in hebben. Maar ja, zoals Big Brother altijd zegt:” Mijn huis, mijn regels” en zo is het maar net…. 😉

 4. Henny at 16:53

  ?????
  Goede morgen vrolijke morgen
  ?????
  Ik ga stuk
  Jill dr opdracht krijg een vaag vermoeden dat jill best aardig wat aanhangers heeft

  • Hans s at 08:07

   Jill is hartstikke populair , Big Brother heeft Jill op de stoel gezet omdat ze de meeste stemmen heb gehad en gewoon niks aan de hand was.
   Jill is zo lekker gewoon en sporadisch,

 5. leeke at 13:25

  gezellig de polonaise… goed bedacht Jill… jij bent zo lekker puur..
  thuis hebben we hier ook weer voor gestemd.
  jij bent populair….. wat de mede bewoners ook proberen… zet hem op Jill.

 6. Corry at 03:10

  Fijn dat de polonaise terug is kunnen sommigen bewoners misschien wat vrolijker worden in de ochtenduren. Dan hebben de Belgen het ook niet alleen voor het zeggen want die bekonkel alles samen en met Michel erbij het hele hele Brother huis. Nick is zo als hij zegt eerlijk nou dat lap ik aan mijn laars hij zet iedereen tegen elkaar op dit samen met Michel op wie er gestemd moet worden. Zo fijn dat afgelopen week de kijkers mochten beslissen hoop dat het echt zo blijft. Want dan wordt het pas een eerlijk spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *