Big Brother trakteert de finalisten op een ontbijt op hun laatste volledige dag

Big Brother trakteert de finalisten op een ontbijt op hun laatste volledige dag

Big Brother maakt de bewoners rond 9:00 uur wakker met klassieke muziek. Daarna spreekt hij de bewoners toe: Goedemorgen bewoners. Op jullie laatste volledige dag samen, trakteer ik op ontbijt. Word rustig wakker en maak jullie klaar. Ik roep zodra het klaar is. De bewoners maken zich klaar en Nick moet wat langer wachten op de dames. Dan is het tijd voor het ontbijt, Big Brother heeft voor een heerlijk ontbijt gezorgd in de gameroom. Wauw zeggen de finalisten. We worden echt niet normaal verwend merkt Liese op als ze de tafel ziet. Big Brother spreekt hen toe, Nick, Liese en Jill, op jullie laatste volledige dag trakteer ik op ontbijt. Geniet ervan! Eet smakelijk. De bewoners bedanken Big Brother en beginnen aan hun heerlijke ontbijt. Wat gaat deze laatste volledige dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.7]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Harry at 09:52

  Bedankt voor het optreden van alle bewoners in het huis van big brother was een geweldige uit zending en ik hoop op de enige uit Nederland die gaat winnen deal we staan massaal achter jill

 2. miep at 11:22

  Was weer ouderwets genieten van deze BB uitzendingen .
  Mag de beste winnen ,en hopelijk tot de volgende nieuwe BB.

 3. Floor at 12:01

  Zo jammer dat Michel weg is. Hij was zo sociaal en zorgzaam. Als Nederlander hoop ik niet dat een Jill wint. Zou me schamen. Papt nu weer aan met Thomas, maar ze had het nooit meer over hem. Waarschijnlijk wordt hij gebruikt. Lieve kusjes…..met Matt deed ze heel andere dingen.

 4. marie at 14:40

  Ik ga 100 % voor Liese.Zij verdient dit omwille van haar realistische kijk op alles wat zich in het huis afspeelde.Chapeau !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *