De finalisten worden wakker met een videoboodschap van Nouchine

De finalisten worden wakker met een videoboodschap van Nouchine

Kristof, Salar en Grace zijn de finalisten van Big Brother 2022. Dit werd afgelopen avond bekend, Nouchine moest het huis net voor de finale verlaten. Afgelopen avond kletsen de finalisten nog wat na over het vertrek en verwachten dat Big Brother nog wat te melden heeft. Dit gebeurd echter niet en ze besluiten naar bed te gaan, Grace duikt nog snel even onder de douche, ze word ook nog even emotioneel. Het besef dat ze in de finale zit lijkt haar wat te doen. Na het douchen gaat ze richting bed, waar de twee mannen al slapen.

Inmiddels is de nieuwe dag begonnen, de finalisten zijn wakker en Big Brother roept hen naar de woonkamer. Goedemorgen bewoners, finalisten. Nouchine heeft gisteren mijn huis moeten verlaten, ze heeft nog een boodschap voor jullie. Vervolgens wordt er een filmpje gestart en zien ze Nouchine op beeld. Ze bedankt haar medebewoners voor het avontuur. Dankzij jullie was mijn avontuur onvergetelijk. Jullie zijn één voor één toppers. Jullie zijn de drie finalisten, ik gun jullie allemaal de winst en ik hoop dat de beste mag winnen. Allerliefste mooiste Gracie ik wens je heel veel succes. Ik hou heel veel van u, je bent een prachtige vrouw. Neem die doekoe mee naar huis, fight the guys en ik zie je volgende week in het hoekske jonge! Salar, vergeet ons dealtje niet. Ik hou je eraan en zorg ervoor dat je het niet vergeet. Je weet dat ik dit eigenlijk niet wil doen: King Salar for the win. Veel succes met de strijd, het zijn ziek sterke spelers. Oké lieve schatties, blijf jullie zelf, denk aan mij en win de pot. De finalisten klappen en vonden het erg leuk om te zien. Ze doet het wel goed he merkt Salar op.

Stem nu! Wie wint Big Brother 2022?

Stemmen doe je via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.2]
Er zijn 32 reacties op dit artikel
 1. ruud at 09:09

  Nouchine een fantastisch vrouw beetje naïef heb de laten bespelen en inzetten voor Salar maar hopelijk ga Grace winnen

 2. Keetje at 09:12

  Wat doodzonde dat Nouchine naar huis is..
  Ik ben nu, donderdag 24 maart, naar de livestream aan t kijken..er gebeurt gewoon helemaal niets…Nouchine zorgde voor veel plezier.
  Wat had het uitgemaakt hen alle 4 tot de finale in het huis te laten???
  Kijk nu naar 2 zoenende mannen…
  Alsof het beeld en geluid stil gevallen is…. Jammer met n grote J

  Ik hoop trouwens dat Salar wint

 3. Pedro .P at 09:20

  Team King Salar gaat winnen, ik gun het hem ook.
  Doet niet zielig, speelt niet gemeen. Is gewoon een leuke gekke kerel.

 4. dirk at 11:30

  nouche we gaan jou missen toppers sabine en jill en sandy uit vorige big brother mega toppers en jij nu elke dag gekeken en ga jou goed liefe nouche topper ben jij .de leuke lach en jou leuke momenten topp

 5. Corina at 11:55

  Ik stem op salar top kerel zogeliefd met zijn mama ook…der zijn niet zoveel jonge kerels hoor..Kristof bahh moest eral lang uitgeweest zijn…graece vervelende muziek als ze begint te zingen zet ik het geliud af….en geld e ze ook genoeg al die kleren dat die bij heeft ….dus SALAR weg met de pot??

 6. Tinne at 14:15

  Er kan en er zal nooit een Belg winnen ,Nederland is veel groter er wordt alleen gestemd in Vlaanderen niet over gans België

 7. Eduard at 22:47

  Go Grace!! Die kinderachtige mannen weg, lekker terug naar mama. Grace de pot! En geef Salar maar een spiegel mee als troostprijs. Zo vol van zichzelf! Pfffff

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *