Home » Het nichtje van Charlotte en de vrouw van Bart komen langs in het Big Brother huis

Het nichtje van Charlotte en de vrouw van Bart komen langs in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

De dag verloopt relatief rustig in het Big Brother huis. Maar dan zegt Big Brother freeze! De bewoners verroeren zich niet. Big Brother zegt hier staan jullie dan, stil. Heel stil en dat is maar goed ook, het is tenslotte een freeze. Jullie moeten zo blijven staan tot ik het zeg. En dan verdienen jullie een mooi bedrag voor de jackpot. Het blijft even stil en dan stapt het nichtje van Charlotte het huis in. Ze zegt dat ze er is om Charlotte te promoten. Voor iemand die vanaf dag 1 zichzelf is gebleven. Charlotte je bent een van de weinigen die haar masker niet heeft laten vallen. Je enthousiasme je persoonlijkheid is zo oprecht. En daarom is het zo belangrijk om op Charlotte te stemmen. Je bent in onze ogen de beste bewoner. Daarna stapt het nichtje van Charlotte weer het huis uit. Maar de freeze zit er nog niet op.

Er komt nog iemand het huis in, namelijk de vrouw van Bart. Fijn om jullie allemaal te zien zegt ze. Het is mooi om het avontuur van Bart te zien. Hoe zorgzaam en lief Bart is. En zijn grenzen verlegt heeft in de keuken. Ze zegt tegen Bart dat het keukenschort voor hem al klaar hangt. Om nog maar te zwijgen over de emoties die hij getoond heeft. Het raakte mij zo, ik was zo ontroerd. En zoals ik in het telefoongesprek al zei, mijn liefde voor hem is sterker geworden. Het zou fijn zijn, het is ook zijn grote droom om een huisje te kopen in het zuiden. En hij zijn droom waar kan maken. Die centjes aan de muur zal hem daar hard bij helpen, daarom verdient hij het ook om winnaar te zijn. Daarom vraag ik in naam van mijn ventje, stem op Bart. Hij verdient dat, veel liefs van mij. Dikke kus, love you. De vrouw van Bart verdwijnt weer van het terrein. Big Brother laat weten dat de freeze opdracht erop zit. En complimenteert Bart en Charlotte. Jullie hebben met de freeze 500 euro verdient, het waren er twee dus er komt 1000 euro bij.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.9]

Ook interessant:

5 Reacties

Alex 28 maart 2023 - 17:41

Nu wordt er geld verdiend, vorige week ging het er af. Hoe zit dat?

Beantwoord
Lydia lepee 28 maart 2023 - 17:49

Goed bericht…1000€ erbij!

Beantwoord
Gezina 28 maart 2023 - 17:51

Waarom krijgt Bart altijd wel iemand te zien of te horen. Hoop toch echt dat hij er morgen samen met Jason uit gaat. Dat Bart nu pas zijn emoties toont vind ik erg hij is zo nep. Charlotte is de winnaar. Zij is altijd haar zelf geweest.

Beantwoord
yvonne kerssens 28 maart 2023 - 19:07

2at weer een gezellig heid ! ! !

Beantwoord
Anneke 29 maart 2023 - 06:33

Waarom is er nog niemand geweest voor Jason? Bart zn dochter is al geweest en nu zn vrouw. Charlotte dr moeder is al geweest en nu haar nichtje. Die jongen verdient het ook dat er iemand voor hem langs komt. Komt zo oneerlijk over.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page