Home » Danny voelt zich genaaid door zijn vrienden, Tom denkt alleen maar aan zichzelf

Danny voelt zich genaaid door zijn vrienden, Tom denkt alleen maar aan zichzelf

Door BigBrotherNederland

Nadat het vliegtuigje voor Danny verdwenen is liggen Ashley en Danny in het zonnetje te kletsen. Al snel gaat het over de nominatie uitslag van vandaag waaruit duidelijk is geworden dat Danny wederom genomineerd is.

Jammer dat je genaaid wordt door vrienden zegt Danny. Dat had ik nooit gedacht hoor. Ik ook niet antwoordt Ashley. Ik heb ook een potje zitten janken, ik vind het echt heel erg. Ja zegt Danny, het is al de derde keer he. Dat hij dat doet. Ik heb het echt geprobeerd hoor, echt benadrukt Ashley. Ja maar ja, als het niet lukt dan lukt het niet merkt Danny op. Ik dacht dat ik hem echt hoorde zeggen dat hij op jou wilde gaat Ashley verder. Toen dacht ik mijn stem is dan zeg maar leidend voor jouw positie. Dus ik dacht ik moet proberen dat eraf te halen. Toen hij (Randy) zei ik wil niet op Ty toen zei ik dat is goed maar ik wil Danny eraf, ik wil het echt niet. Daar moest hij over nadenken. Toen haalde hij Danny eraf. Dat is een goede gozer hoor antwoordt Danny. Hij wilde wel op jou zegt Ashley, alle Belgen heb ik beschermd.

En hoe komt dat van Tom vraagt Danny. Ik snap het ook niet geeft Ashley toe, ik ben er helemaal in de war van. Karen had niks te zeggen merkt Danny op. Ik was er niet bij zegt Ashley op haar beurt. Maar je kon ook andere dingen doen, Jimmy, snap je? Danny zegt dat het al de tweede keer is dat hij op hem is gegaan. Als ik terug kom doe ik er alles aan. Ik kon het ook niet geloven dat je erop zit antwoordt Ashley. Ik ook niet gaat Danny verder, ik had het ook nooit gedacht. Zien aankomen. Jimmy is dan ook op mij gegaan dat kan niet anders. Ja bevestigd Ashley en Danny kan het van Alice wel begrijpen maar Jimmy… Ashley vindt het niet te verteren als je zoveel met elkaar bespreekt. Ik begrijp dat niet. Ik ben echt ziek hier van. Ik ben nu echt klaar met hem benadrukt Danny en Ashley laat weten dat ook te zijn. Ik bespreek niks meer. Vorige week ook met de power, hij doet alsof hij het je gunt maar het is om zichzelf te redden. Volgens Danny denkt hij alleen maar aan zichzelf.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.1]

Ook interessant:

17 Reacties

Sylvia 14 maart 2024 - 15:12

Dit alles? Wat een schok voor ze he?
Geniaal!!
Die Madame liegt alles, maar dan ook alles aan elkaar
En die domme Danny geloofd serieus alles

Geweldig!!!

Beantwoord
Ostyn luc 14 maart 2024 - 15:28

In BB begin je met vrienden en sluit je af met vijanden.

Beantwoord
Angeline 14 maart 2024 - 15:31

Wat poppenkast. Kunnen Ashley en Danny voelen wat ze anderen hebben aangedaan. Dat neppe gedoe v Ashley. Karen doet alsof ze eerlijk en oprecht is. Ze doet zich vlgs mij dommer voor dan ze daadwerkelijk is.

Beantwoord
Jaap 14 maart 2024 - 15:35

Genaaid Danny wat denk je van Alice voor de 4e keer al. en dan de Randy en Ashley met ik heb de Belgen beschermd om te kotsen🤮🤮

Beantwoord
Sylvia 14 maart 2024 - 19:32

Ik heb zo te doen met Tom hoor!
Die jongen is helemaal ontdaan nu.
Ik hoop zo!!! zo dat Danny eruit vliegt! Laat die bom knallen aub!!!!

Beantwoord
Lydia lepee 14 maart 2024 - 15:39

Tom heeft niet op Danny gestemd!
Wie stookt er ruzie?

Beantwoord
Sjaak de Vries 14 maart 2024 - 16:04

Ja Danny karma is a bitch dat krijg je als je met team Ashley samenwerkt.

Beantwoord
Sylvia 14 maart 2024 - 19:33

En Ashley heeft zelfs Danny er ook op gezet! Hilarische gewoon

Beantwoord
Ingrid 14 maart 2024 - 16:09

Wat een flauwekul, ashley wil Danny er ook af.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 14 maart 2024 - 16:23

Danny exit

Beantwoord
Sylvia 14 maart 2024 - 19:34

🙏🙌🫶

Beantwoord
Alex 14 maart 2024 - 16:55

Waarom nu al de Belgen sparen? Dat zoekt BB maar uit.

Beantwoord
bob 14 maart 2024 - 18:42

nu dilano en alice eruit wie denk je wel dat ze zijn om ashley 4 keer op de bank te zetten

Beantwoord
anita 14 maart 2024 - 21:22

Ik kan door alle leugens de waarheid niet meer zien.
Maar alles komt uit en hoop dat ze een voor een eruit gaan .
Eerst de pionnen dan de generaal.

Beantwoord
Miriam 14 maart 2024 - 22:30

Danny is een eerlijke kerel en had dit zeker niet verwacht van Ahsley. Ze is hem zeer duidelijk aan het vernederen. Dat was heel minderwaardig wat ze deed. Fans regelen vast wel dat ze haar koffers kan pakken!

Beantwoord
aly 14 maart 2024 - 23:13

“Ik bespreek niks meer”, en vervolgens rent ze naar de volgende om verhaal te halen…pardon?, Wie veel liegt moet veel onthouden, was ooit wat Randy zei, en dat klopt als een bus!!

Beantwoord
Ton 15 maart 2024 - 08:50

Tom is een rare bewoner .Net een kleinkind die gaat bokken als hij zijn zin of aandacht niet krijgt.
Hij is een blind ganger en onbetrouwbaar

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page