Home » Big Brother liveshow: Kitty moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Kitty moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! Welke genomineerde bewoner moet Big Brother definitief verlaten? Word het Kitty of Peter? In dit bericht beschrijven we hoe de liveshow verlopen is en wat er allemaal gebeurde.

Peter en Geraldine openen de liveshow. Geraldine vertelt dat een van de genomineerde bewoners naar huis moet, Kitty of Peter. Daarna begint Geraldine over het geld wat er in de pot zit, dat is 4300 euro. Daarna zien we de belangrijkste gebeurtenissen van deze week. Zoals de start van de survival week, waarin de bewoners horen dat ze allemaal genomineerd zijn. En uiteraard de opdrachten die ze moesten doen. Zoals de geldboom, de ballonnen opdracht en Grace die uiteindelijk immuniteit won, Dimitri immuniteit kreeg van de kijkers en dat Vera vrijstelling van nominatie kreeg door een aantal niet genomineerde bewoners. Natuurlijk ook de zoen van Dimitri en Vera, Peter en Kitty die hier erg aan twijfelen en Kitty die erg verdrietig is.  Daarna legt Geraldine contact met het huis. Kitty laat emotioneel weten dat ze voor zichzelf heeft gekozen en dit zo graag wilde en daarom dus niet wil vertrekken. Daarna vertelt ze nog dat ze gisteren te horen heeft gekregen dat haar vader overleden is en dat haar moeder wat later aan de telefoon zei dat ze moest blijven. Peter vraagt aan bewoner Peter of hij het spel niet beter had moeten spelen. Ik weet het niet antwoord Peter, je moet aanvaarden hoe het gelopen is. Ik neem het niemand kwalijk over hoe het gelopen is. Alles komt goed en we zien wel. Vera is heel blij dat ze mocht blijven, het was aan iedereen gegund. Het was wel dubbel dat ik het kreeg en je voelt je een beetje schuldig. Daarna zien we weer wat fragmenten van deze week, zoals een hele boze Kitty nadat ze te horen kreeg dat Vera de immuniteitstoken kreeg.

Na de reclame gaat Geraldine weer richting het Big Brother huis. Ze richt zich op Amy en Eveline. Amy vertelt dat het moeilijk is om in een hechte groep gekomen, ze is goed opgevangen de dagen daarna waren wat moeilijker. Wederom zien we weer wat fragmenten zoals een emotionele Peter omdat hij beseft dat hij genomineerd is. En natuurlijk weer het verliefde stelletje Dimitri en Vera. En het moment dat Kitty een moeilijk moment deelt, dat haar vader overleden is en ze besluit toch in het huis te blijven. Presentator Peter zegt dat Big Brother grootste plannen heeft volgende week. De rode knop komt er en speelt een grote rol, die zorgt voor leuke verrassingen maar ook onaangename verrassingen. De details komen via de socials. Dan gaan Geraldine en Peter naar naasten van de bewoners. Peter vraagt aan de moeder hoe het is om Dimitri met Vera te zien. Ze laat weten dat hij echt bij haar past. Peter vertelt daarna de bewoners wat lekkers krijgen en de kijker later mag bepalen via Instagram.

De rode knop en boze Kitty verlaat Big Brother

Peter staat bij het huis, hij wacht de bewoner die verlaat dadelijk op. Geraldine in de studio gaat naar het huis en legt contact. Ze vertelt dat het zover is. Op het scherm zien jullie wie er mag blijven. De andere bewoner moet afscheid nemen en zijn spullen pakken. Op het scherm komt de naam van Peter te staan. Dit betekend dat Kitty het huis moet verlaten. F*cking hell ik wist het zegt Kitty. Tyfus zooi, ik ben een stom varken geweest. Ze neemt afscheid van de groep en feliciteert Peter. Daarna loopt Kitty naar de deur waar presentator Peter al staat te wachten. Kitty krijgt een applaus terwijl ze naar buiten stapt. Kitty laat weten dat ze er kapot van is. Ik ben zo stom! De twee gaan naar de studio en we zien de mooiste momenten van Kitty in het huis. Geraldine ontvangt Peter en Kitty in de studio. Kitty zegt dat ze een stom varken is, ik had die vrijstelling moeten kopen. Ze is duidelijk boos op zichzelf. Maar ook wel teleurgesteld in sommige mensen, er worden dingen gezegd maar anders gehandeld. Er is tactisch gestemd en dat mag ook. Ik heb een k*t week achter de rug. Ik heb een spel geweest waarvan ik dacht dat ik gewonnen had maar dat was niet zo. Ze gaat op dit moment weinig onthouden over haar verblijf, ik wilde dit zo graag. Ik heb voor het eerst van mijn leven voor mijzelf gekozen. Ik ben nu niet helemaal voor reden vatbaar. Ik had mijn vader ook nog langer trots willen maken. Sorry dat ik zo negatief ben maar ik voel me echt super kl*te. Ook laat ze haar twijfels nog blijken over Dimitri en Vera. Ze denkt dat het niet echt is, misschien van Vera haar kant wel maar Dimitri heeft gezegd dat hij het spel hard speelt en er alles voor wil doen. Ik ben niet de enige met die mening benadrukt ze. Kristof is ook erg aanwezig. En ze weet niet of ze Big Brother nog gaat kijken. Peter en Geraldine bedanken Kitty voor haar verblijf. Geraldine laat weten dat het volgende week surprise week is. Een week die een aaneenschakeling is van aangename verrassingen maar ook hele onaangename. Peter zegt dat de rode knop er komt die de bewoners geluk en ongeluk gaat brengen. Als de knop gaat oplichten moeten ze erop drukken. Er schuilt ook iets belangrijks achter de knop zegt Geraldine. Zoals wie er deze week huismeester word en diegene heeft grote invloed in het huis.

Bepaal wat er achter de rode knop mag zitten

Wat mag er achter de rode knop zitten? Word het 30 minuten extra warm water, een bewoner die zijn/haar koffer terugkrijgt of één bewoner die immuniteit krijgt? Stemmen doe je via deze links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.1]

Ook interessant:

20 Reacties

Johan 15 januari 2022 - 20:09

yes ze is eruit en in de studio hoor je echt hoe ze in elkaar steekt je krijgt de ware Kitty te zien en te horen, wat een toneel spel van haar. En je hoort iedereen in het huis nu ook dat iedereen naar huis was gegaan als de vader zo slecht was geweest

Beantwoord
yvonne 15 januari 2022 - 20:12

Ik vind heel erg dat kitty er uit is.dit is niet te bevatten haar vader ook nog overleden en ze deed zoveel voor haar meden bewooner snik ,snik,snik,snik snik,snik …….

Beantwoord
Natascha 15 januari 2022 - 20:13

Kitten moet terug kommen

Beantwoord
Dina 15 januari 2022 - 20:13

Tja ,was te verwachten dat men nu op peter zou stemmen na het nieuws vanhet overlijden van Kitty haar vader. Vind wel dat Kitty haarbiets had kunnen inhouden op tv bij Geraldine en ? In de uitzending. Kitty ze gaan je zorgzame nog missen

Beantwoord
Birgitte 15 januari 2022 - 20:26

jeetje, wat een actie weer! wordt het niet eens tijd om iedereen zijn koffer terug te geven

Beantwoord
Johan 15 januari 2022 - 20:27

wel raar dat BB van vorig jaar iedere week een feest was met eten en drinken en nu na 14 dagen nog niks. BB het wordt tijd voor een feestje of is het programma zo duur

Beantwoord
Jordy 15 januari 2022 - 23:41

Lieve Kitty dekbedovertrek ik vind het zo ontzettend jammer dat je eruit bent je hebt een speciaal plekje in mijn hart gekregen en sterkte met je vader je was mijn favoriete bewoner ever

Beantwoord
Johan 16 januari 2022 - 11:10

wel raar dat je op mij reageert want ik heb het over een feestje en jij hebt het over Kitty. ja het klopt eigenlijk toch wel een beetje. het is een feestje waart dat ze eruit is.

Beantwoord
Hans S 15 januari 2022 - 20:35

Goed besluit om Kitty naar huis te sturen , ik heb mij erg aan haar geïrriteerd hoe ze met ander om gaat en haar woordgebruik.
Ook in de studio ging ze maar door nu kan het alleen nog maar leuker worden.
En Vera moet meer in het huis doen.

Beantwoord
Roos 15 januari 2022 - 21:11

Had Kittie wel door wat het programma inhoud. Er word altyd een spel gespeeld en dan is ook een verliezer.Dat gebeurt elke weeek weer. Had ze kunnen weten

Beantwoord
Mirian 15 januari 2022 - 21:15

Gelukkig wat een slechte verliezer zij kan nu naar de begrafenis ik ben blij dat Peter mag blijven

Beantwoord
Sander 15 januari 2022 - 21:51

Winnaars zijn per definitie slechte verliezers. Maar Kitty mist wel veel sociale antennes. Ze probeerde haar spel te spelen maar heeft totaal niet door wat er echt gebeurt.

Beantwoord
roelf 15 januari 2022 - 21:27

Jammer dat er zo vreselijk door elkaar heen gepraat word, vooral kristof.

Beantwoord
Maikel 15 januari 2022 - 21:38

Wat een opluchting dat Kitty eruit is nu! Ik ben er blij mee, en is ook veel beter voor de sfeer in het huis. Peter verdiend het om te mogen blijven. Kitty was een dominante tante die alles beter dacht te weten, en erg bazig was. Ik stoorde mij eigen daar mateloos aan. Ik zag net op de livestream dat er volop gedanst werd, en iedereen deed mee! Geweldig om te zien!

Beantwoord
Lavendel 15 januari 2022 - 21:38

Als je zo negatief zelfbeeld hebt, dan kan bb ook niet helpen.
Vlgs mij wilde ze voor de realiteit in leven weglopen. En vergat ze dat bb een spel is.

Een zeer onsympathieke verliezer.

Jammer Kitty

Beantwoord
DUTCHYxgx 15 januari 2022 - 21:49

als ze zoveel willen feesten, dan hadden ze (bijv) beter in een soort ‘oh oh cherso’ of ’temptation island’ of zoiets dergelijks kunnen gaan zitten, ik vind het juist beter dat ze niet zomaar elke week alles krijgen. hoop alleen wel dat de uitdagingen langer duren dan een uurtje en de beloning beter en uitdagender / meer competitief.

Beantwoord
Jaap 16 januari 2022 - 07:23

Wat jammer dat het allemaall naar videoland gaat en niet via internet livestream
Voor mensen die week budget hebben is videoland niet te betalen armoede is al een beetje taboo kijk naar straat arm steen rijk o.a
ook wij hebben een budget van 80 euro en dus is het onbetaalbaar terwijl we wel internet hebben zo jaamer dit ..

Beantwoord
Hans S 16 januari 2022 - 14:11

Je kan toch iedere dag kijken naar RTL5 daar wordt alles samengevat , de livestream is soms ook niks aan heel vaak kan je de opdrachten niet zien.

Beantwoord
M. M 16 januari 2022 - 09:08

Kitty roddelde te veel en was erg dominant aanwezig. Vol zelfmedelijden en waarschijnlijk een verdrietig zwaar verleden.
Ik begrijp haar wel maar haar issues zijn niet voor in een progamma. Buiten dat sierde de lelijke praat haar niet. Ik hoop dat ze buiten haar weg vindt naar rust en vrijheid

Beantwoord
John 17 januari 2022 - 11:52

Gelukkig ze heeft niets te zoeken daar alleen maar bla bla bla verder niks
Nu maar hopen op wel interessante bewoners

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page