Home » RTL maakt startdatum Big Brother 2022 bekend!

RTL maakt startdatum Big Brother 2022 bekend!

Door BigBrotherNederland

Er worden steeds meer details bekend van het tweede deel van Big Brother. Zo weten we dat er themaweken komen en dat boodschappen anders gaan. Ook wordt het spannender en hebben de kijkers meer invloed. Vandaag heeft RTL in een persbericht bekend gemaakt wanneer Big Brother 2022 van start gaat. Dit is zoals we al verwacht hadden in januari 2022. In het persbericht staat dat Big Brother, 3 januari 2022 start met een “Kick-off”. Deze Kick-off wordt uitgezonden op RTL 4 & 5 om 20:30 uur. Het programma wordt ook dit keer gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter van de Veire. De dagelijkse uitzendingen zijn na 3 januari enkel te zien bij RTL 5 op hetzelfde tijdstip, 20:30 uur. Uiteraard is er ook weer een livestream via videoland die het mogelijk maakt om alles 24/7 te volgen. Het aftellen is begonnen!

Voor het Belgische publiek is Big Brother te volgen via Play4 en op GoPlay.be.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.6]

Ook interessant:

5 Reacties

Francky Samyn 24 november 2021 - 16:51

Hallo
RTL 4&5 kan ik niet nemen .
Waarom niet VTM of EEN of VT4 ??

Beantwoord
Maikel 24 november 2021 - 18:26

Eindelijk gaat het 2e seizoen dan bijna beginnen van Big Brother! Ik kijk er al een hele lange tijd naar uit! Ben ook heel benieuwd wie de nieuwe bewoners zijn van het 2e seizoen. Het aftellen is nu dus echt begonnen.

Beantwoord
Miran 24 november 2021 - 18:55

Geweldig eindelijk weer is wat leuks op tv en op videoland ik kan niet wachten
En weten jullie al wie er in gaat ?
En zijn de regels er nog steeds duim omhoog als je wilt knuffelen enzo ?

Beantwoord
betty 24 november 2021 - 21:02

Heel fijn dat BB weer begint. Afleiding van alle ellende van nu.

Beantwoord
yvonne 24 november 2021 - 21:06

was vorig jaar ook op rtl 4&5 waarom kan je dat nemen ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page