Volgens Salar is Amy niet te vertrouwen

Volgens Salar is Amy niet te vertrouwen

Na het boodschappenspel waar Hanne 135 euro voor de groep, immuniteit en haar koffer verdiende. Hebben Salar, huismeester Nouchine en Nawel buiten een gesprek bij de rode knop. De twee hebben het over Amy.

Salar laat weten dat hij Amy niet te vertrouwen vind. Echt niet benadrukt hij. Maar hoe weet ik dat jij te vertrouwen bent vraagt Nawel.  Salar laat weten dat die vraag hem pijn doet. Ik voel me echt k*t de laatste twee dagen omdat jij dat zegt voegt hij eraan toe. Omdat jij nu ook meer optrekt met daar… reageert Nawel. Salar onderbreekt haar en zegt dat de jongens plus Vera en Grace op Amy en Eveline gaan. En jullie gaan op twee anderen. Dan is mijn stem het belangrijkste en daarom komt Amy met mij praten om mijn vertrouwen te winnen.

Niet veel later komt Amy verhaal halen bij Nawel en Nouchine. Al snel gaat het over Amy die zou fluisteren, dat dat een verkeerd beeld vormt. Zo zou ze gefluisterd hebben met Peter. Amy legt uit dat dit over prive zaken ging die ze liever niet met iedereen wil delen. En voegt eraan toe dat ze nu het gevoel heeft dat ze Nouchine niet meer kan vertrouwen. Nouchine laat weten dat ze dit niet fijn vindt. Nawel wil op haar beurt geen drama, en volgens haar veroorzaakt Amy nu drama. Amy wordt vervolgens emotioneel omdat ze bang is van het beeld wat over haar ontstaat in de buitenwereld. Nouchine en Nawel benadrukken dat het een spel is en dat men moet stemmen op wie je wil.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.5]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. anny at 17:18

  vandaag is echt de dag dat vele maskers afvallen. heel veel geroddel en wantrouwen
  kristof zijn reactie over de vrijstelling voor nawel . hij gunt een ander niks behalve zijn eigen groepje
  vera zit er ook maar als een lamzak bij en heeft geen enkele meerwaarde in het huis

  kristof manipuleert zodat het hem uitkomt en salar nog meer
  zie ik veel liever amy

  (ook al is ze drama eerste klas hahaha

 2. Renata at 18:34

  Die Amy mag er van mij hup meteen weer uit. Die probeert inderdaad Salar om d’r vinger te winden. Die is inderdaad niet te vertrouwen. Gelukkig doorziet Salar haar!! Nawel , Nouchine en Salar vind ik wel een leuk groepje. Hoop dat die alledrie lang in het huis blijven zitten.

  • Jongen at 21:04

   Hahaha denk dat al die amy haters hier niet veel live kijken want dan zou je weten dat de jongens niet te vertrouwen zijn , salar dimi en kristof spelen een vuil spel , en dan doen ze alsof ze heilige boontjes zijn , amy je bent een lief open en eerlijk meisje , ik heb alles gezien en gehoord

 3. Sandra at 19:57

  Het is en blijft een spel, iedereen stuk voor stuk trekt zijn of haar eigen agenda! Ik kan alleen op mijn gevoel afgaan en dan ga ik op dit moment voor Nouchine, ik heb het gevoel dat zij het meest oprecht is, Peter een goede tweede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *