Home » Nouchine wint immuniteit en is huismeester en Leroy moet zijn immuniteitspin inleveren

Nouchine wint immuniteit en is huismeester en Leroy moet zijn immuniteitspin inleveren

Door BigBrotherNederland

Terwijl Hanne en Leroy bezig zijn met de hunger game én het boodschappenspel gaat de zoemer voor de rode knop. Dit keer drukt Nouchine zonder zichzelf te verwonden, erop en Big Brother zegt dat ze naar de dagboekkamer moet komen. Uiteindelijk komt ze juichend terug en al snel word duidelijk dat ze immuniteit gewonnen heeft. Ze heeft een immuniteitspin opgespeld. Ik ben de little brother zegt ze tegen haar medebewoners, de huismeester. Zo noemde Big Brother haar. Ze heeft daarnaast wel een opdracht want ze moet vanavond alleen koken en niemand mag haar helpen en ze mag naar de mini mall. Verdere details hoort ze later nog van Big Brother.

Hanne en Leroy staan nog altijd de hunger game en het boodschappenspel te spelen. Big Brother heeft een instructie voor de twee. Jullie hebben al 58 euro verdiend. Ik maak het wat zwaarder. Jullie mogen nu nog een keer van positie wisselen en daarna mogen jullie niet meer wisselen. Daarna telt Big Brother af en wisselen de twee van positie. En spreekt hen later ook toe, ze mogen de arm die ze gebruiken niet ondersteunen met de andere hand en geen handdoek meer gebruiken. Leroy heeft het er moeilijker mee dan Hanne. Leroy heeft pijn en is naar eigen zeggen helemaal nat, hij laat regelmatig zijn hand los. De twee hebben dus 100 euro gewonnen. Hanne blijft staan en Big Brother zegt dat Leroy heeft opgegeven. Je bent je koffer kwijt en je immuniteitspin inleveren. Hanne jij behoudt beiden, je hebt gewonnen. Leroy duikt snel onder de douche. Hanne blijft nog staan om nog meer geld bij elkaar te verdienen.

Dan gaat de muziek weer aan voor de rode knop. Peter drukt dit keer op de knop en Big Brother zegt dat hij nu heel de week de afwas moet doen, in zijn eentje. Peter laat weten het niet erg te vinden. Hanne geeft uiteindelijk na veel twijfel op, ze heeft het 2 uur en 15 minuten volgehouden. Ze gaat bij de openhaard zitten om zichzelf op te warmen en Big Brother vraagt of ze definitief gestopt is. Hanne bevestigd dit en Big Brother zegt dat hij de tijd stopt. Je hebt het erg goed gedaan Hanne, mijn complimenten. Ze heeft uiteindelijk circa 135 euro bij elkaar verdiend.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.3]

Ook interessant:

8 Reacties

Noa 17 januari 2022 - 11:21

Goed gedaan nouchine
#teamnouchine

Beantwoord
Cynthia 17 januari 2022 - 11:33

Geen eerlijke strijd de een moest zijn arm veel verder strekken dan de ander en als je arm dan al zo gespierd is dan gaat dat veel eerder zeer doen. Als je iets doet, doe het dan ook zo eerlijk mogelijk, dat zo op z’n minst de armen op gelijke hoogte mogen houden.

Beantwoord
Els 17 januari 2022 - 13:33

Waar haal je die onzin vandaan de ene stond op n houten blok omdat ze zo klein was maar beiden strekte hun arm even veel
Zo kan je overal wel n punt van maken mamamiaaaa

Beantwoord
Els 17 januari 2022 - 11:47

Hoop dat iedereeen die jankerd eruit stemt Omg wat n dramaqween

Beantwoord
Hans S 17 januari 2022 - 11:50

Wie het verzonnen heeft om iedereen zijn koffers af te nemen is een slecht idee geweest.

Beantwoord
Alex 17 januari 2022 - 12:03

De hele week afwassen, wat een rot streek.

Beantwoord
Els 17 januari 2022 - 13:34

Waarom…Peter zelf vindt het helemaal niet erg zei hij

Beantwoord
Hela 17 januari 2022 - 12:04

Yes….goed gedaan nouchine lief klein vrolijk toppertje in t hele huis!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page