De bewoners doen een spel en een aantal winnen eten gemaakt door eigen familie

De bewoners doen een spel en een aantal winnen eten gemaakt door eigen familie

De bewoners werden naar de woonkamer geroepen door Big Brother. Op het tv scherm zien ze vervolgens hun geliefden die het lievelingseten koken. Big Brother laat weten dat het Valentijnsdag is en daar hoort jullie lievelingseten natuurlijk bij. De bewoners kijken enthousiast naar de filmpjes en dat zorgt ook voor de nodige emoties. Daarna volgt er een streamlock en uiteindelijk als er weer beeld is word duidelijk dat er een spel gespeeld is. De bewoners zouden schokjes gekregen hebben en moesten de gameroom zien te bereiken. Niet alle bewoners hebben dit gehaald, in de woonkamer zijn Nawel, Leroy en Julio. De rest zit in de gameroom. Leroy en Nawel zijn erg verbolgen. Leroy vindt het niet eerlijk. Uit de gesprekken die ze hebben word er ook gesproken over stroomschokken. Leroy is ervan overtuigd dat de schokken bij hem zwaarder waren en dat het niet eerlijk is. Ondertussen maken ze een maaltijd en mogen hun medebewoners genieten van maaltijden gemaakt door familie.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4.2]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
   • Ashton at 21:16

    Leroy vind alles oneerlijk als hij niet wint. Het ligt altijd aan iets of iemand anders. Ga eens een keer bij jezelf na of ’t misschien toch aan jou ligt met je grote ego. Wat een misselijk makend mannetje zeg bah. Ga ergens anders om janken met je “het is niet eerlijk”. Schei uit. Exit voor Leroy deze week!!

   • Rex at 09:28

    Daar ben ik het helemaal mee eens Roos !! En maar reclame maken over 24 uur meekijken.
    Nou mooi NIET !!!
    Ik denk er heel sterk over om Videoland op te zeggen.

 1. Tamara at 21:25

  Heb het niet gezien (morgen dus pas) maar wat zag ik wel toen ik even keek: weer een zure Leroy. Vandaag ook in de aflevering: staan de bewoners te juichen; staat Leroy er maar met z’n armen over elkaar bij. Hélemaal niks aan die gast. Komt Nouchine naar hem toe voor een knuffel: ‘niet nep doen Nouchine’. Ze deed gewoon enthousiast… voor mij mag die gast er echt zo snel mogelijk uit, bah!

 2. P at 22:15

  Leroy, nawell en Julio zijn drie sterke persoonlijkheden en zijn zichzelf. Voornamelijk nawell. Klasse vrouw die laat zien dat ze als vrouw alleen sterk staat. Waren alle vrouwen in big brother maar zo zelfstandig en sterk.

 3. Helma at 07:04

  Jammer dat we alleen naar de verliezers mochten.kijken waar je een slechte vibe van.krijgt…ooo en dan bakken we uien en nemen we 2 worsten en.nog ern halve …nemen veel koffie klagen staat bij ze op nr 1….en dan hoe irritant zien we alleen de keuken met nawel languit op t aanrecht en neplol voor de kijkcijfers poeh wat maken die 3 lelijke uitspraken…zo jammer dat julio zich daar soms in mee laat gaan…leroy gefrustreerd eng manneke en nawel houd t niet lang vol om poging positief en uit dr bed…ze praat vuil ook over nouchine …maar omdat ze de kaarten van valentijn leest gaan wr toch maar haar weer aan halen ochereme nouchine….salar koopt van alles en t plan cola met 3 drinken lukte en de chocolade mislukte….pffff nawel en leroy rap vertrekken aub

 4. Nancy rose Odenthal at 07:19

  Serieus die vent kan alleen maar zeuren heeft hij nou zelf niet door hoe vervelend dat hij is . Stem die vent eruit .
  Vreselijk zeikerd altijd is iedereen tegen hem .
  En wat zeg hij weer, ik ben mezelf . Ik blijf dicht bij me zelf .
  Zeikerd alledrie trouwen

 5. Dogfan1 at 15:33

  Ik vond het een schande dat er 3 op Valentijn uitgesloten werden. en heel lullig voor de ouders ,al is het spel dit vind ik geen big brother meer , we mogen ook steeds minder zien echt belachelijk , en dan noemen ze het 24/7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *