Zoey hoopt niet dat Mike terug komt, hij is volgens haar niet te vertrouwen

Zoey hoopt niet dat Mike terug komt, hij is volgens haar niet te vertrouwen

Zoey, Jill, Julie en Liese zitten op de bank wat te kletsen. Al gauw gaat het over de genomineerden Matt en Mike die inmiddels weer terug zijn in het huis. Met name Zoey wil niet dat Mike terug komt na de liveshow. Ik ben afstand gaan nemen van Mike merkt Liese op. Ik heb geen diepgaande gesprekken meer wat ik in het begin wel had. Julie merkt op dat Michel Mike wel mag als persoon maar in het spel niet vertrouwd. Liese vraagt daarna aan Zoey of ze zich zorgen maakt over de liveshow. Of hij terug komt. Nee het is niet dat ik mij zorgen maak antwoordt Zoey komt. Maar als hij wel terug komt dan blegh… Dan gaat het een hele moeilijke week worden en ik heb daar geen zin in. Ik heb er geen zin in om zo lastig te lopen voegt ze eraan toe. Maar als hij wel terug komt zou je het dan niet eens op tafel gooien oppert Julie. Nee want ik weet niet wat ik aan hem heb zegt Zoey. Ik vertrouw hem niet, waarom zou ik het op tafel gooien als ik hem niet vertrouw? In het echte leven is dat makkelijk dan is het ciao. Maar hier… Ik heb niks meer te zeggen tegen hem. Ik ben ook niet boos op hem of zo benadrukt ze. Als ik iemand niet vertrouw heb ik altijd gelijk waarom ik iemand niet vertrouw. We zien vanavond wel. En dan is het weer wat er volgende week is maar dat is het spel merkt Liese op. We weten niet wat er gebeurd reageert Zoey. We hebben niks meer in de hand. Zoey is er echt bang voor dat Mike terug komt. Julie denkt dat Matt veel kans maakt, je kunt hem niks kwalijk nemen. Hij is lief en onschuldig. Hij wil hier ook zijn vindt Liese. En hij is begaan met de rest. Volgens Liese hoeft Zoey zich geen zorgen te maken. Wie komt er volgens jullie terug?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 3.8]
Er zijn 33 reacties op dit artikel
 1. Bigbrotherfan at 15:19

  Ik denk dat de kijkers Mike naar huis sturen maar je weet het nooit natuurlijk, verrassingen zijn altijd mogelijk ?

 2. Yvonne at 15:20

  Mike komt terug ,en dan kunnen zoey en Jill het wel vergeten daar en dat is precies waarom mensen Mike er in willen houden ,want dat vinden ze fijn om te zien ik wens ze veel succes daar!!!

 3. bigbrotherwatcher at 15:23

  Weet iemand of ze doorgaan na de 100 dagen, weer een nieuwe groep bewoners? IK zou het wel willen vind het leuk, terwijl het niet goed bekeken wordt. Ik kijk alleen op tv en lees hier af en toe.

 4. Maikel at 15:35

  Ik denk persoonlijk dat Matt meer kans maakt om te blijven dan Mike, maar je weet het niet natuurlijk! En wat Zoey betreft die mag van mij volgende week op de nominatielijst komen samen met Jill!

 5. Regor at 15:59

  Ergens hoop ik dat Mike blijft want die is zo slecht niet. Zoey daarentegen die is alleen maar met zich zelf bezig maar alles wat ze wenste is nog nooit uit gekomen. Hopelijk komt er nog wat actie.

 6. Beppus at 16:11

  Laat de live kijkers nomineren, want die weten meer. Dat de tv kijkers niet weten. Wat er overdag allemaal gebeurt tussen de bewoners.

 7. Fred at 16:27

  Verwacht na al het voorgaande niet bepaald dat Mike het deze stemming zal halen om sowieso weer een week verder te komen en persoonlijk vind ik ook niet dat hij dit ook verdiend na alles wat hij het en der heeft rond gebazuind en geflikt heeft.
  Overigens vind ik de mening van Zoey hierover maar deels begrijpelijk want het gevoel over Mike kan ze baseren op daadwerkelijke feiten en dat ze daarnaast Michel en Nick ook net zo min vertrouwd kan ze niet als gelijke situaties beschouwen lijkt mij. Krijg daarin sterk het vermoeden dat Zoey eigenlijk vooral een probleem heeft met mannen in het algemeen die voor zichzelf opkomen en hun mening rechtstreeks durven te verkondigen. Allemaal bad vibes volgens Zoey maar vermoed dat er helaas nogal wat bad vibes uit het verleden in het hoofd van Zoey zijn blijven steken waar anderen niet per definitie de oorzaak van zijn. Hoop echt voor Zoey dat ze dat gauw weer helemaal los zou kunnen laten en goed zou kunnen scheiden en we daardoor dan weer net ietwat vaker de Zoey met de knallende pretogen en de schaterlach kunnen zien. Dit gemixt met haar power, sportiviteit en brains in dat geval dan absoluut één van de potentiële winnaars is.
  Zeker nu mijn grootste favoriet voor de eindoverwinning namelijk Thomas het huis onlangs totaal onverwacht helaas al heeft moeten verlaten blijven er naar mijn idee nu nog vijf serieus gegadigden voor de overwinning over en dat zijn; Liese, Naomi, Jill, Nick en dus ook absoluut Zoey!!

 8. Anoniem at 16:33

  Vind de reacties hier wel grappig. Paar dagen geleden waren de reacties dat Mike en Michel zo spoedig mogelijk eruit moesten en nu zegt de helft dat Mike terugkomt???

 9. Natasja at 16:44

  Ik denk dat de meeste kijkers Mike eruit stemmen want hij is niet te vertrouwen en hij heeft zichzelf niet geliefd gemaakt de afgelopen weken.

 10. Go at 17:10

  Natuurlijk wil Zoey dat niet, ze weet dat mike haar doorheeft, zij is n gemeen spel aan t spelen. En laat mike en matt aub allebei vertrekken, die zijn constant samen met jill een iemand aan t zwart maken, walgelijk!

 11. Jeroen Jansen at 18:00

  Als Zoe het niet bevalt als Mike mag blijven na vanavond dan moet zoe zelf maar weg wezen uit het huis
  we weten het tussen 22.45 uur en 23.00 uur vanavond

 12. Cindy at 18:29

  Aijajai dan vrees ik voor Zoey als ik de social media polls mag volgen… ?
  Want Mike zorgt idd wel voor ‘kijk tv’ terwijl Matt de lieve onzekere het huis vult met oprechte vriendschappen.
  But,.. we will see this evening

 13. Gaby at 20:19

  Michel nick en jullie in de finale prachtig volgende keren zoey jill matt eruit weg wezen met die kinderachtige spellentjes en misgunnen van anderen lieze en naomie mogen nog wel even erin die maken het nog leuk ben benieuwt vanavond hoop dat mike blijft die stemt wel mee met de sterkste

 14. Liesbeth at 21:11

  Vind dat Jill dit niet mag zeggen maar snap het wel Michel heerst daar weer nu de mannen terug zijn laten de andere dames hun weer vallen . Ik vind dat Big Brother wel zo nu en dan mag ingrijpen en alle bewoners op 1 slaap zaal .Het was gezellig met de 5 dames nu weer niet zo leuk om naar tekijken

 15. Joke at 21:54

  Laat het stemmen aan ons als kijkers over zodat de bewoners niet het vaste groepje helpt aan een overwinning maar de leukste persoon van de kijker de winnaar mag worden en niet op die vieze manier van michel en nik zijn manier om de meiden aan hun kant krijgen om zo sterk te worden over de rug van de meiden

 16. Chelly at 05:18

  O wow,wat ik allemaal lees hier
  Bad Viber
  Wordt wakker,iedereen speelt een spel en dus niet te vertrouwen
  Nick en Naomi hebben Mike ingepakt op aanraden van Michel om op Thomas en Jill te stemmen
  Reden,ze gaan Mike meenemen naar de finale,en ze zouden nooit op Mike stemmen ?

 17. Hans s at 08:50

  De meiden voelen gewoon dat er veel veranderd is sinds ze samen waren het was jeuk en gezellig , nu de jongens weer terug zijn gaat iedereen weer naar zij of haar groepje dat is heel jammer en natuurlijk heeft Michel weer het hoogste woord….

 18. Inge at 13:46

  Michel & Nick hebben het goed voor elkaar 2-3 dames achter hun hebben te staan
  Anders waren ze er allang uit
  Waren de dames maar op hun hoede
  Later als ze dit terug zien krijgen ze spijt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *