Home » Ashley probeert het gesprek met Karen aan te gaan, Karen lijkt er weinig behoefte aan te hebben

Ashley probeert het gesprek met Karen aan te gaan, Karen lijkt er weinig behoefte aan te hebben

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is weer aangebroken. Na het ontbijt hebben Ashley en Karen de taak om af te wassen. Al snel probeert Ashley het gesprek met Karen aan te gaan. Sinds gisteren is de band flink bekoeld tussen de twee na de actie van Ashley waar ze voor 20.000 euro uit de jackpot een vrijstelling kocht.

Je mag ook naar Jim zegt Ashley als Karen zich klaarmaakt om af te drogen. Nee, nee antwoordt Karen. Ik heb gisteren mijn taak ook niet gedaan. De twee starten zwijgzaam met hun taak tot Ashley vraagt hoe het met Karen gaat. Goed antwoordt Karen, niks speciaals. Met u? Heb je het kunnen laten bezinken? Wat precies vraagt Ashley waarop Karen zegt ja van gisteren. Ashley zegt dat het daar niet echt om gaat. Het was meer eigenlijk dat ik dacht van hoe het met jou is. Met betrekking tot je positie nu. Ahh pff antwoordt Karen, als ik naar huis ga ga ik naar huis. Dat maakt me niet uit. Neem je mij iets kwalijk vraagt Ashley. Nee helemaal niet antwoordt Karen. Ik neem je niks kwalijk, ik vind gewoon dat die actie niet had gemoeten. Maar ja, dat is uw actie he. Dat blijft een persoonlijke keuze he  benadrukt Ashley. Maar hoe voel je je er zelf bij? Nu? Ik was gisteren in shock geeft Karen toe maar het is dat wat je zegt, je eigen keuze. Ik vond niet dat je het nodig had. Ik vind het ook geen goede beslissing wat je hebt gedaan. Is dat voor jezelf of voor mij vraagt Ashley. Voor u zegt Karen, voor mijzelf maakt het niet uit hoor.

Ik probeer je enkel te begrijpen he gaat Ashley verder. Het is niet een aanval of iets. Het is meer gewoon hoe denk jij dat het dan voor mij voor gevolgen nu heeft, in die zin dat je denkt dat het geen goede beslissing voor mij is. Als je die beslissing al had willen nemen had je dat beter niet op zo’n hoog bedrag gestopt zegt Karen op haar beurt. Maar geld maakte voor jou toch niks uit merkt Ashley op. Nee maar ik ben over u bezig benadrukt Karen, over uw beslissing. Niet over mij, jij maakt het allemaal niet uit dat je gedrukt hebt. Helemaal niet zelfs. Als je van plan was om te drukken dan had ik gewoon gewacht op een later bedrag. Niemand van ons zou drukken. Misschien Randy maar dat weet ik niet. Dat bedoel ik gewoon. Mh mh antwoordt Ashley, Nou ja, als je er straks over wilt praten dan kunnen we dat best doen hoor. Ja tuurlijk zegt Karen maar ik heb daar eerlijk gezegd op dit moment geen behoefte aan. Dat hoeft ook niet benadrukt Ashley. Het is meer voor jou zelf dat ik het aanbied. Het is ook niet dat ik de aandacht wil afleiden. Ik wil ook rekening houden met je plekkie zeg maar. Daar hoef je geen rekening mee te houden merkt Karen op. Als ik ga dan ga ik hoor. Nee maar ik bedoel dat ik ook snap dat je wat anders aan je hoofd hebt nu antwoordt Ashley. Ik ben heel relaxt nu zegt Karen, niet zoals de vorige keer. Oke antwoordt Ashley, laat maar weten als je het erover wilt hebben ja? Ja antwoordt Karen… Niet veel later gaat Ashley naar de wc waaruit snotter geluiden komen. En Karen gaat naar buiten, als Ashley terugkeert ruimt ze de keuken verder op…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.2]

Ook interessant:

20 Reacties

Angeline 29 maart 2024 - 11:23

Goed zo Karin, laat maar zien dat je nu eindelijk een eigen mening hebt.

Beantwoord
Hans S 29 maart 2024 - 11:28

Die Ashley doet nu net alsof er niks aan de hand is ze heeft 20000 euro uit de pot gehaald , ik zou met zo iemand de grootste ruzie krijgen , ze hadden afgesproken dat er niks uit de pot zou worden gehaald dat heeft de kop gekost van Lenie toen maakte die verschrikkelijke Ashley ook zo een drama en nu heeft ze het zelf ook gedaan.

Beantwoord
Mees 29 maart 2024 - 11:53

Net goed,,actie reactie.
En weer janken dikke doei

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 13:39

Karen je hebt van dag 1 meegemaakt dat Ashley het leven zuur gemaakt wordt! Get over it! Steun elkaar zoals jullie altijd deden.

Beantwoord
Alex 29 maart 2024 - 14:21

Voor Karen maakt het niets uit. e kreeg waarschijnlijk toch minder stemmen dan Ashley.

Beantwoord
Jongen 29 maart 2024 - 15:06

Ashley had het inderdaad niet nodig , randy zou naar huis gaan , waarom pakt ze 20k? Ik denk om de boel te kloten , degene die wint te kloten , ze ligt met alles dwars , en nu doen alsof ze zich zorgen maakt om k? Het is allemaal nep

Beantwoord
CNC 29 maart 2024 - 15:43

De ware aard van Karen komt nu ook boven tafel! Blijft ook altijd in alles hangen. Blijft maar door gaan.
Zonder een persoon als Ashley zou het echt saai zijn! Ben blij dat zij er in zit!

Beantwoord
jo 29 maart 2024 - 16:54

Zwaar bedrogen aan Karen en Jimmy.Hoe vals kan een mens toch zijn. Voor mij nog 2 winnaars Ashley en Glenn. Hopelijk gaan er morgen 2 naar huis .

Beantwoord
Annita de Boer 29 maart 2024 - 17:28

Heb al vanaf de eerste dag gezegd dat ze naar huis mocht. Zij mag alles tegen iedereen zeggen naar oh wee als haar de waarheid wordt gezegd dat begint die drama queen een potje te janken.

Beantwoord
LIN 29 maart 2024 - 18:20

Echte vriendinnen praten alles uit! Dus Karen wees eerlijk en zet geen jimmie masker op! Je weet hoe moeilijk Ashley het had! Je zit in een spel. Je bent beter dan je nu laat zien. Ashley was er ook om jou te steunen.

Beantwoord
Elly A 29 maart 2024 - 19:55

Ashley wil van Karen weten wat de gevolgen voor Ashley zijn. Dus het gaat weer alleen over haar. Bah, wat een lelijk mens. Goed zo Karen. Je doet het goed. Laat haar maar janken.

Beantwoord
Alex 29 maart 2024 - 23:22

Goed zo! Ash!! Jou hebben ze nooit iets gegund van begint af aan niet alleen maar haat en misgunnen. Jij speelt tenminste het spel en je hebt niks verkeerds gedaan gewoon lekker en je zelf eens gedacht zoals die andere al vanaf begins af aan doen we zijn trots op je ❤️

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 23:28

Jammer dat Karen zo doet, ik denk dat Jimmy en Randy ook gedrukt hadden alleen voor een lager bedrag. Begrijp de keuze van Ashley volledig. Het is naaien of genaaid worden!

Beantwoord
Petra 29 maart 2024 - 23:49

Ashley heeft dit echt wel aangegeven bij Karen en Glenn. Ze zei als ik die kans nog ga krijgen ga ik gekke dingen doen, dan neem ik hem. En jij moet nu ook voor jezelf kiezen zei ze tegen Karen. Dus als ze gewoon goed geluisterd had, had ze het geweten, en hoefde ze achteraf niet zo te doen.

Beantwoord
Swiss Royalty 30 maart 2024 - 08:22

Ashley heeft veel moeten doorstaan en zag het doek bijna vallen. Anderen lieten haar geen spel spelen en dat keer op keer. Ze hadden haar beter een keer de boodschappen kunnen laten doen. Natuurlijk grijpt Ashley de kans om te kunnen blijven … heel verstandig. 20K uit de pot? Iedereen loopt daar te verkondigen dat het om het spel gaat en niet om de knaken. Dus waar maken ze zich druk om? Het is de frustratie! Het is geen achterbakse actie van Ashley, maar een actie als gevolg van haar frustratie en pijn. Ik snap het volkomen en het is niet fair om haar nu te veroordelen.

Beantwoord
anita 30 maart 2024 - 12:05

Edward er was er maar een wie haar leven daar zuur maakte en dat was Ashley zelf en idd grote mond tegen Lenie destijds. En die 500 dat ze weer lag te slapen vermoeid van der snode plannen die ze iedereen probeerde op te dringen. En wat een schande als iemand een persoonlijk ding kocht volgens haar die nu die 20 k pakte.
Ze draait met de wind die haar uitkomt. volop manipulaties en nu huilen steeds ? lekker huilen en wegwezen verwend kind.

Beantwoord
M. Rosdorff 30 maart 2024 - 13:29

Ik vind iedereen wel tever gaan is nu de bedoeling als ash eruit wordt gestemd mag ze dan die 20.000 meenemen naar huis ?

Beantwoord
anita 30 maart 2024 - 18:10

Had Sonja niet nog een week kunnen blijven toen. Was het vast niet zo n vervelende tv geweest dan nu.

Beantwoord
Kitty 30 maart 2024 - 19:57

Vergeten BB haar gezegd heeft het te doen er zat nog teveel in de pot en kom er zit nog 68k in

Beantwoord
Vera Kok 31 maart 2024 - 10:30

Ashley werd in een hoek gedrukt ze kon niet anders dan op de knop drukken …ik denk dat het voor de andere spelers te persoonlijk is geworden waardoor ze de realiteit van het spel zijn verloren.
Petje af voor Ashley …ik hoop dat zij of Glen winnen maar voor Ashley zal er voor altijd een vieze smaak aan hangen.❤

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page