Home » Jimmy wil het gesprek aangaan met Ashley, ze heeft hem twee keer achter zijn rug om genomineerd

Jimmy wil het gesprek aangaan met Ashley, ze heeft hem twee keer achter zijn rug om genomineerd

Door BigBrotherNederland

Na het vliegtuigje voor Glenn gaat de dag vrij rustig voorbij. Er worden spelletjes gespeeld, wat schoon gemaakt en Tyron besluit een t-shirt te laten signeren door iedereen die nu in het huis verblijft. Zo heeft hij een aandenken van zijn tijd in het huis. Karen en Jimmy hebben ondertussen buiten een gesprekje.

Gaat het met je vraagt Karen aan Jimmy. Ja zeker antwoordt Jimmy. Gaat goed, ik ben hartstikke rustig onder alles. Dat is goed zegt Karen, ik denk dat jij je ook geen zorgen hoeft te maken, Ashley ook niet. Dat weet ik niet zegt Jimmy op zijn beurt. De mannen zijn best populair heb ik het idee. Wat denk jij vraagt Karen. Ik weet het niet geeft Jimmy toe, ik heb vrij weinig gekregen de laatste tijd. Ik moest ook niet naar de DB (dagboekkamer) na mijn nominatie. Dat is toch raar? Ja zegt Karen, misschien straks nog. Jimmy denkt dat er nu echt wel twee mensen weggaan. Karen denkt dat ook en Jimmy verwacht dat de finale week met vijf gaat zijn. Nog twee en een halve week. Het zou zomaar kunnen dat ik ga, ik hoor niks van fans. Dat wil niks zeggen benadrukt Karen. Ik vind het allemaal goed zegt Jimmy, ik wil heel graag verder. Maar ik vind het wel een rare bank en hoe deze tot stand is gekomen. Karen vindt dat ook, ik dacht echt dat het ik, Ash, Danny en jij zou zijn. Jimmy denkt dat ze Ash echt graag weg willen en daarom ervoor gekozen om alles in te zetten. Jij bent de vorige keer de deur in gegaan en misschien denken ze van dat willen we niet. Als ik deze overleef dan sta ik echt goed, denk ik. Dat zou ik echt cool vinden. En als ik deze niet doorkom ga ik lekker naar huis.

Daarna begint Jimmy over Ashley. Ik ga deze dagen ook nog eens met Ash zitten, dan is het weer opgeklaard. Moet je iets zeggen vraagt Karen. Nou ja antwoordt Jimmy, ze heeft zelf een grote mond over verraden, dingen, achterbaks, ik kan mijzelf in de spiegel kijken, ik ben zo direct. Ik ben altijd lief voor haar geweest en ze heeft mij nu al twee keer achter mijn rug om op de bank gezet zonder dat ze dat tegen mij gezegd heeft. Dat vind ik ook niet netjes snap je? Dus als je dat van Tom vindt mag je dat van jezelf ook vinden. Mh mh antwoordt Karen, maar het is ook de manier waarop Tom nu doet he. Het gaat twee kanten op he benadrukt Jimmy. Verder is er niks, het is oke maar ik heb er minder ruimte voor. Voor haar Ashley zijn. Ik snap wel wat je bedoelt eindigt Karen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.9]

Ook interessant:

18 Reacties

Marjan 21 maart 2024 - 18:43

De pot verwijt de ketel!

Beantwoord
Demi 21 maart 2024 - 18:56

Ashley moet blijven, heeft dit seizoen gemaakt, zonder haar gaat het zeker héél saai worden. Het huis leeft met Ashley, zegt het zoals ze denkt en er is altijd wel wat te beleven met haar. 9 op de 10 is het heerlijk lachen. Ze is een topper, heeft BB er goed uitgekozen om mee te mogen doen als bewoner van zijn huis.
Go Ashley we love you!!

Beantwoord
Sofietje 21 maart 2024 - 19:06

Die Ashley kon hare naam niet eens schrijven nie alleen nep dus …en Karen stop aub met zo’n ego. Ik hoor precies alleen al heel de bb ikke ikke ikke en de rest kan stikke en daar nog wa bij schijnheilig lachen.

Beantwoord
Snijers linda 21 maart 2024 - 19:10

Jimmy Jimmy toch jij hebt al zoveel geroddeld over Asley dat ze weg moet ,denk je nu dat het niet opvalt ,jij eet van twee walletjes en dat valt op , zelfs die andere hebben allemaal op u gestemd ga je aan hun ook vragen waarom 9

Beantwoord
Angeline 21 maart 2024 - 19:10

Karen is niet eerlijk naar Jimmy. Ashley heeft met haar besproken dat ze Jimmy zou gaan nomineren. Een Karen doet alsof ze het niet weet. Ze speelt dubbelspel en doet zo onschuldig. Ze heeft geen eigen nering, geen ruggegraat. Ik hoop echt dat Ashley weggaat, dan ben ik benieuwd hoe t verder met Karin. Ze is nooit oprecht geweest. Schijnheilig.

Beantwoord
Henry 21 maart 2024 - 19:23

Sorry hoor Jimmy heeft altijd op haar gestemd net zoal Tyron en Randy….en nu zeggen ze heeft me twee in me rug gestoken….hoe vals ben je zelf Jimmy¡!!!!!!!!!!!!!!
En nu ineens alles bepraten met Tom Alice en die twee andere jongens ja man. Hoi bro.
Hie slecht Ashley Karen en Glenn zijn. Sorry je valt me ZWAAR tegen. JIMMY.

Beantwoord
jurina brouwe 21 maart 2024 - 19:25

jimmy speelt ook vals,dan praat hij met die en dan weer met een ander

Beantwoord
Alex 21 maart 2024 - 19:34

Je kan wel de hele week blijven zeuren over vorige nominaties maar zin heeft het niet.

Beantwoord
Erna 22 maart 2024 - 00:33

Jimmy zijn ware aard komt naar boven. Hij heeft het flink achter zijn ellebogen, een ander beschuldigingen voor wat je zelf ook doet en dan lopen janken. Hij heeft de schijn niet kunnen ophouden en valt nu door de mand. Hij mag er van mij uit.

Beantwoord
Linda 22 maart 2024 - 01:17

Jimmy roddeltante

Beantwoord
Leeuwke92 22 maart 2024 - 02:39

De grote Ashley show mag wat mij betreft ten einde komen zaterdag…
Luister maar eens terug wat Dilano over deze camera bewuste deelneemster heeft gezegd!!

Beantwoord
Linda 22 maart 2024 - 08:51

Ja Ashley eindelijk naar huis wat een nare persoon Jimmy mooie vent kop op en laten we die generaal eindelijk definitief naar huis sturen sowieso oneerlijk dat ze was weggestemd en weer terug kwam al die jaren nooit gebeurt maar deze irritante madam mocht weer terug hoop dat ze nu lekker definitief weg gestemd wordt, BB mis regel aanpassen ipv stemmen wie er in moet blijven stemmen wie je eruit mag donderen

Beantwoord
Gezina 22 maart 2024 - 09:14

Wat zijn die Tom en Jimmy vreselijk irritant. Hoop zo dat die Jimmy eruit gaat. Die 2 blijven maar praten over de nominaties. Mensen ik hoop dat jullie het zien hoe vreselijk deze mannen zijn.

Beantwoord
Eduard 22 maart 2024 - 11:09

Valse Jimmy!! Word erg moe van die man met zijn langdradige verhalen! Eerst achter Dylano aanrennen nu weer achter Tom, en altijd Ashley aanvallen. Mensen stuur Jimmy weg!!

Beantwoord
Swiss Royalties 22 maart 2024 - 15:45

Iedereen is veel te emotioneel. Er is bijna 90 K te winnen, dus moeten de bewoners zich niet zo laten leiden door emoties. Jimmy vliegt van links naar rechts (prima als background danser bij een optreden van de ‘Snolle Bollekes’). Tyron is daar alleen nog, door de hoeveelheid stemmen die hij krijgt van de puberende meisjes. Randy is wel leuk, maar daar zit verder niks bij. Tom zit zijn tijd uit en wordt daar niet bepaald vrolijk van. Ashley wordt door haar medebewoners tot een middelpunt gemaakt. Maar zij is wel een van de weinigen die niet nomineert uit emotie en daar ook voor uit komt. Zij is sterk, slim en is in voor een lolletje. En dus een frustratie en ergernis voor sommige andere bewoners, die haar als een serieuze bedreiging zien. Natuurlijk probeert ook zij anderen te overtuigen. Lijkt mij logisch, als je misschien 90 K kunt winnen, moet je het spel spelen en je emoties op een tweede plek zetten. Ik hoop dat ze mag blijven:)

Beantwoord
Wendieke 22 maart 2024 - 23:43

Ik hoop dat Glenn mag blijven. Wat een geweldige man. Hij is de enige van de genomineerden die het niet achter de ellebogen heeft. Ik hoop niet dat hij eruit moet door de strijd tussen Ashley-lovers, Ashley-haters en Jimmy-haters.

Beantwoord
Marjorie 23 maart 2024 - 00:23

@ SWISS ROYALTIES; je slaat de spijker op z’n kop!
Ze mag van mij winnen.

Beantwoord
Jongen 23 maart 2024 - 19:33

Glenn gaat sowieso naar huis en als er 2 gaan gaat jimmy ook weg , jammer maar zo zal het zijn

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page