Home » De zoemer klinkt, de bewoners moeten nomineren in de dagboekkamer

De zoemer klinkt, de bewoners moeten nomineren in de dagboekkamer

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners social media berichten van de buitenwereld mochten zien door de bloederige jackpot challenge van Leroy kleden de bewoners zich om en doen nette kleding aan. Daarna word er buiten geluncht en als de bewoners zitten te kletsen vragen ze zich af wanneer het tijd is voor nominaties. Niet veel later klinkt er een harde zoemer en de lichten in het huis kleuren rood. Tijd voor de nominaties! Julio mag als eerste naar de dagboekkamer om te stemmen. Salar, Dimitri en Vera hebben het over het uitbrengen van stemmen. Vera laat weten dat ze het nog niet echt weet. En Salar zegt Julio dan maar, dat is de enige mogelijkheid. Ik denk dat Tobi dat ook gaat doen. Kristof doet het niet, dus dat is f*cked up. Nouchine weet het ook nog niet echt. Salar is er zeker van dat de rest probeert iemand van hun weg te krijgen. Voor mij weet ik dat sowieso. Vera vind het echt moeilijk want ze mag Julio wel. Dimitri reageert dat ze moet doen wat ze denkt dat goed is. Ze wil Dimitri graag helpen. Big Brother laat dan weten dat Vera naar de dagboekkamer moet komen. Vervolgens moet Kristof gevolgd door Nouchine. De rest van de groep zit buiten wat te kletsen. Het is nu afwachten op de uitslag, en die komt morgen waarschijnlijk pas…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 4.2]

Ook interessant:

9 Reacties

Hans S 2 februari 2022 - 13:18

Eruit met Vera die doet nog steeds niet veel in het huis , en dat verliefde gedoe met Dimitri begint mij ook stierlijk te vervelen net of er niks anders te doen is , ga de vloer eens dweilen bijvoorbeeld Vera.

Beantwoord
mario 5 februari 2022 - 14:08

vera daar zit echt niets in geef mij dan maar nawel wat een meid met haar op haar tanden vera daarentegen iedere dag dat geklaag over dimi tegen iedereen , beseft ze dat nu nog niet dat die lange slungel een kwal is vera zet eens de tafel of maak eens iets van eten klaar is er nu echt niets wat jij kan , ga eens een gesprek aan met iemand over iets anders dan over dimi , zei is 26 maar toont zich als een puber van 16 , als die 2 een koppel vormen vraag ik me af wat die gaan eten wie gaat het klaarmaken wie zal eens stofzuigen met leven van de liefde alleen denkt vera zo gaat ze nog een pak mannen verslijten , een meisje om beetje medelijden mee te hebben en o zo lui

Beantwoord
bonnie 2 februari 2022 - 13:19

Nawel eruit met haar SNAP JE .

Beantwoord
rurijk 2 februari 2022 - 13:32

Vera en Kristof of Salar er uit zou het beste zijn

Beantwoord
mario 3 februari 2022 - 04:54

hopelijk dimi en salar genomineerd en dimi eruit dan zou goed zijn is een halve wilde

Beantwoord
Rosie 3 februari 2022 - 10:21

Salar er zo rap mogelijk uit is de beste oplossing.

Beantwoord
Gerard 3 februari 2022 - 12:40

Vera de uit is het beste voor iedereen een dan wordt het weer een beetje normaal daar steeds om de nek hangen bij Dimitri wordt ook een beetje saai

Beantwoord
jan 3 februari 2022 - 13:19

nawel er uit snapje

Beantwoord
jan 3 februari 2022 - 13:23

nowel er uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page