De bewoners nomineren en er is gelijke stand, Nick moet een keuze maken

De bewoners nomineren en er is gelijke stand, Nick moet een keuze maken

De bewoners hebben vandaag moeten nomineren. Omstreeks 17:00 uur ging het bekende nominatie alarm af met de nodige licht effecten. Een voor een moeten de bewoners in de dagboekkamer om te nomineren. Eerder vandaag werd er al veel over gesproken tussen de bewoners. Zo heeft Jill aan Julie vertelt dat ze deze week niet op Michel gaat stemmen en absoluut Julie niet kwijt wil. Waarschijnlijk gaan de twee op Naomi en Liese stemmen. Een tijdje later vertelt Julie dit aan Michel en legt uit dat zijn stem doorslaggevend kan zijn, en dat ze absoluut niet tegen Jill erop wil. Michel heeft even moeite om dit te doorgronden, maar snapt dan ook dat hij op Liese en Naomi zal moeten stemmen. Na de nominaties vertelt Michel aan Naomi dat hij op haar en Liese heeft gestemd. Hij heeft dus Julie gevolgd… Rond 18:45 gaat er weer een alarm af, het is gelijke stand in nominatie. Huismeester Nick wordt naar de dagboekkamer geroepen. Hij is huismeester en moet dus een besluit nemen wie er veilig is. Eenmaal terug mag hij niks vertellen maar het gerucht gaat dat hij Naomi eraf zou hebben gehaald. En dat Julie, Jill en Liese genomineerd zullen zijn. Dit hebben we uit verschillende gesprekken vernomen. Wat de exacte uitslag gaat zijn is nog afwachten, het is gissen, zeker weten we het pas morgen. Daar komen we uiteraard op terug!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 3.6]
Er zijn 62 reacties op dit artikel
  • Hela at 06:50

   De openste, liefste, eerlijkste,grappigste,vermakenste,liefdevolste,meest gunnende persoon in t huis is…Jill….en de sterkste ook telkens m aa ar weer genomineerd te worden…en overal alleen tegenop moet boxen…..JILL….moet blijven ze draagt t hele programma

  • BB OGEN at 06:33

   Vreselijk, de dames zijn gedomineerd en spelen de spel niet voor zichzelf. Echt heel zwak. Ze beseffen niet dat aan het eind spelen ze de mannen veilig en zetten ze hunzelf alleen in gevaar zone. ?

 1. yvonne at 20:41

  Ik kan geen tv kijken dus geen big brother zien hij is stuk baal ,baal ,baal er gaan veel dingen niet lekker de laaste tijd bij mijn snik ,snik ,snik ! !

 2. Hans s at 21:12

  Wist ik wel dat Jill weer op de nominatiebank zou zitten valt gewoon niet tegen het groepje van Michel en Nick te winnen ene van die twee komen als winnaar uit de strijd , daarom goed dat Matt wat poen uit de pot heeft weten mee te nemen.

 3. Maikel at 21:53

  Het wordt tijd dat Jill nu definitief naar huis toe gaat, want ze heeft er naar mijn mening al te lang in gezeten. Liese is voor mij al sowieso een finalist, omdat zij heel oprecht en eerlijk tegenover iedereen overkomt! Mijn stem zal dus ook zeker naar Liese gaan om te blijven!

 4. BBFan at 22:26

  Volgende week moeten nick en michel genomineerd worden hoop ik, denk dat nick het wint van michel. En dat of Liese of Jill de winnaar wordt.

 5. Go at 22:29

  Liese moet blijven, leuke gezellige meid met veel humor. Jill mag eruit, de laatste week is ze leuk maar ik heb n andere jill gezien, lui en mensen uitschelden, niet bb waardig.

  • Incognito at 03:13

   Ik vind Liese niet gezellig, maar soms heeft ze wel humor. Jill kan soms lui zijn, maar ze is pas 22, ik denk dat ze anders zal zijn als ze over een paar jaar wanneer ze Liese’s leeftijd heeft die al 29 is. Liese zie ik ook niet veel in het huis doen, dat zijn vooral Nick en Michel.

 6. Bettine at 06:29

  Ik lees het hierboven , en de laatste weken al vaker, de heren manipuleren zich een stuk in de rondte.
  HOE MOOI ZOU HET ZIJN ALS ER VOLGENDE KEER EEN TWIST, PLOT, WHAT EVER KOMT WAARBIJ BEIDE HEREN GENOMINEERT KOMEN TE STAAN

 7. Leeke at 08:35

  En maar Jill blijven nomineren.. zijn die andere bewoners niet opgewassen tegen de heren..
  Waarom geloven ze die mooie praatjes.. het is een spel..
  Nick en Michel rekenen elkaar naar de finale..
  Big Brother doe iets…

  • BBFan at 17:31

   Ken je haar dan persoonlijk? Tot nu toe vind ik haar sterk over komen. En ook lief voor de andere. Liese mag van mij winnen. Michel en Nick gun ik het niet. Juli naar huis morgen, en jill blijft een blije gup

 8. Lauren at 10:22

  Liese en Jill blijven, en Julie weg. Ik vind dat iedereen al zo vaak haar dingen hebben gegund, dat ze nu eens zelf daar voor beloond mogen worden door hen te laten blijven.

 9. patricia at 11:57

  Jill is al genoeg zwaar aangepakt en ze is telkens sterker eruit gekomen en altijd zich zelf gebleven dat meisje is zo open gebloeid in BB altijd lachen en plezier maken wie doet haar dat na niemand in dat huis roddelen ja. Daarom Jill in de funale anders gaat hij veel kijkschivers verliezen heeeeeeel veeeeeel.GO GO Jill JE BENT EEN TOPPER WAT ZE OOK ZEGGEN DOE ZO VERDER JILLFAN.

 10. maureen at 11:58

  ik kan geen namen noemen omdat we niet weten wie genomineerd is, dus is het nu een beetje aan het speculeren wat we nu doen.

 11. annoniem at 12:00

  Waarom mogen de mensen thuis niemand redden van de nominatie en mag clubje Nick weer alles beslissen .Hoop dat Big Brother ingrijpt want anders is het weer niet eerlijk .

 12. BBfan at 14:08

  Zo is het Lauren Juli wil naar haar kids, ze huilt dagelijks. Ze zit er in omdat Michel haar maatje is anders was ze allang weggeweest. Dus Juli donderdag eruit en volgende week Michel of Nick eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *