Peter doet boodschappen en zegt tegen de groep dat hij drie immuniteitspinnen gekocht heeft

Peter doet boodschappen en zegt tegen de groep dat hij drie immuniteitspinnen gekocht heeft

Eerder vandaag hebben de bewoners, buiten beeld, in de mini mall een hunger game gedaan. Hiermee hebben ze 70 euro boodschappengeld verdiend. Peter deed niet mee aan dit spel en heeft shopping power. Wat betekent dat hij boodschappen voor de groep mag doen en dat heeft hij zojuist gedaan. Uiteindelijk komt hij terug uit de winkel. Hij heeft voornamelijk voedsel in blik gekocht. Hij heeft ook één blik gekocht waarin Peter zegt dat drie immuniteitspinnen zitten. Hij gaat ze heel goed bij zich houden zegt hij. Hij mag niet vertellen van Big Brother hoeveel het gekost heeft. Wat later laat hij dit bewuste blik aan Kristof en Salar zien. Ik had het gezegd tegen Big Brother dat ik echt een joke uit wilde halen.  Dat is heel goed antwoordt Kristof en Salar moet hard lachen. Niks zeggen he benadrukt Peter… Het lijkt er dus op dat Peter een grap uit wil halen en dat er in het blikje waarschijnlijk drie wasmuntjes zitten. Kristof en Salar besluiten mee te spelen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 51 Average: 4.4]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
 1. Els at 17:15

  Wat n vieze stokers die drie
  Ik wil ook wel n Joke met hun uithalen zet ze alle drie maar op de stoel om eruit gestemd te worden

 2. Sjoerd at 17:46

  De grap snap ik, maar het gedrag van Peter gaat me meer en meer tegenstaan. De man is niet oprecht en probeert krampachtig zijn eigen hachje te redden.

 3. Syl at 13:27

  Echt een goede grap van Peter, en gooi alsjeblieft die salar en nawal en gracie eruit wordt helemaal gek van die sneaky figuren

 4. carla at 17:08

  wat een kinderen daar binnen er is er geen volwassen ook hoe er gekookt word die peter denkt dat hij een 5 sterrenkok is en vera heeft 2 linkerhanden die ook niks doet daar en ook al dat zout wat ze overal opdoen dat is ook niet goed waarom niet een keer meer kruiden en ook een keer wat rauwkost en zo om te eten deze bb is niet zo leuk van 2021 was leuker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *