Home » Veel gesprekken over nomineren en Chelsea moet naar de secret room komen

Veel gesprekken over nomineren en Chelsea moet naar de secret room komen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken. Afgelopen avond werd er nog enige tijd gesproken over Michelangelo die de power of nomination gewonnen heeft. Hij mag dus zijn medebewoners nomineren. Chelsea en Danny spraken er afgelopen avond over. Danny vraagt aan haar wat ze denkt. Wanneer Bart tegen Jason staat, dat Bart naar huis toegaat antwoordt Chelsea. Dat kan niet anders benadrukt ze. Volgens Danny wordt de sfeer ook een beetje bepaald. Ik wil het hier gewoon leuk hebben benadrukt hij. Chelsea vindt de ssfeer ook wat minder. Danny geeft teo dat hij gek wordt van zichzelf. ik moet landen. Is Michelangelo nog in de dagboekkamer, we zitten nu al na te denken over vijf weken, ik zeg net ook net tegen Charlotte, het is nu zo anders dan vorig jaar, ik kan het niet goed peilen. Het is echt ziek benadrukt Chelsea. Ik moet nu schakelen gaat Danny verder. Het per week bekijken, uit de  gameroom komen en dan weer een big family. Wat later hebben Lindsey en Chelsea ook nog een gesprekje. Lindsey vraagt waar Michelangelo is. In de dagboekkamer antwoordt Chelsea. Nog steeds vraagt Chelsea, kun jij niet met Michelangelo praten? Jij hebt de meeste invloed op hem.

Ook Charlotte, Chelsea en Danny praten over Michelangelo. Charlotte vraagt zich af wie hij gaat nomineren. Ik ben zo onzeker, dadelijk is het op mij? Niet onzeker zijn antwoordt Danny. Goed nadenken en er niet teveel achter zoeken. Hij moet toch op iemand gaat Charlotte verder. Je bent belangrijk in dit huis benadrukt Chelsea, je kookt je wast en je zingt. Van twee weet ik het zeker zegt Danny. Wie dan vraagt Charlotte. Van de blauwe kamer? Ssst zegt Chelsea, de streamers kijken mee… Op deze ochtend is het vrij rustig. Er was gisteren weer een verstopping en die blijkt nu opgelost te zijn. Verder is de Big Brother wall aangevuld met andere producten en Chelsea wordt naar de secret room geroepen. Ze heeft de eerdere time game gewonnen waardoor zij een spel mag spelen. We komen daar snel op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.4]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 18 januari 2023 - 11:00

Er wordt nu nog meer gekonkeld dan wanneer iedereen moet nomineren.

Beantwoord
Lydia lepee 18 januari 2023 - 11:30

Vreselijk als Bart en Jason genomineerd worden!
Bart moet blijven hij de sterkste Belg!

Beantwoord
Gerard 18 januari 2023 - 11:59

Ik vind dat Danny op iedereen in praat om ze eigen in tedeken….ik hou daar niet zo van
Hij wilt Bart en Jason de uit hebben steeds was af lopen week ook al .

Beantwoord
Chelly 18 januari 2023 - 12:53

Het zou niet fair zijn om weer Jason en Rob te nomineren Bart hebben ze ook in gedachten!Jason en Bart gaan nergens heen.Rob is geblesseerd dus die mag naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page