Home » Ariana lijkt iemand van grensoverschrijdend gedrag te beschuldigen

Ariana lijkt iemand van grensoverschrijdend gedrag te beschuldigen

Door BigBrotherNederland

In de keuken staan Ashley en Ariana afgelopen avond even te kletsen. Het is een klein onderonsje. Ariana heeft nogal een beschuldiging over een medebewoner. Ze lijkt een medebewoonster namelijk te beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag.

Ik dacht dat ze het wel na een keer begrepen had zegt Ashley. Nee antwoordt Ariana, ze heeft het twee keer gedaan. Ik vind het echt niet oké. Gisteren kwam ze ook naar mij toe, ik neem ook echt afstand van haar. Ze zei je bent zo stil. Ik zeg ja dat klopt inderdaad. Ashley schudt haar hoofd, ik snap dat echt niet man. Ik heb dat nog nooit gedaan zegt Ariana. Nee zegt Ashley, als je nou nog een hechte vriendin bent. Maar zelfs dan merkt Ariana op, dan zou ik echt denken van okeee… Je kent ook iemand niet, misschien heeft diegene al dingen meegemaakt. Ik ga toch ook niet bij een man zo doen terwijl ze een gebaar naar het kruis maakt. Dat is net zo gek gaat ze verder. Exact antwoordt Ashley, ook hier met al die camera’s. Wat bezielt je? Ja zucht Ariana. Ik zei tegen hun, ik ga ze er niet op aanspreken. Maar als jullie het niet doen dan doe ik het. De eerste keer dat ze het weer doet trekt ik haar heel het huis heen. Camera’s of niet, laat de beveiliging maar komen. Je blijft met je poten van mij af. Dan is ze echt van mij. Ik dacht dat ze het wel begrepen had zegt Ashley nog een keer. Ik was echt  van mijn apprepo benadrukt Ariana. Ik dacht echt van wat gebeurd er… Daarna is het gesprek niet meer te volgen omdat de beelden gewisseld worden. Uit latere gesprekken wordt de naam van Ronahi genoemd… Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.7]

Ook interessant:

41 Reacties

Hans 31 januari 2024 - 08:22

Over wie gaat dit dan?

Beantwoord
Van de Vondel Marina 31 januari 2024 - 08:31

Komaan zeg, dit gaat nu echt te ver met haar hoor. Hoogtijd om in te grijpen BB.
Vooraleer er daar ongelukken gebeuren. Dat meisje hoort thuis in een huis maar niet het jouwe.
Wat als dit aan betrokke haar oren komt….

Beantwoord
Elly 31 januari 2024 - 08:41

Ik wist wel dat die Ariana voor problemen ging zorgen en zolang ik geen beelden ervan gezien heb trek ik haar verzinsels echt in twijfel…sorry maar ik denk dat zij beter sprookjesboeken kan gaan schrijven

Beantwoord
CaRo 31 januari 2024 - 08:48

Big Brother moet nu echt ingrijpen, Ariana ziet ze vliegen en moet in bescherming worden genomen tegen zichzelf.

Beantwoord
AAFKE 31 januari 2024 - 09:12

Dat mens is echt gestoord. Laat haar aub er uit gaan. Het is 1 grite ergenis.

Beantwoord
Beie 31 januari 2024 - 09:36

Ja echt bizar

Beantwoord
Mirthe 31 januari 2024 - 09:50

Die vrouw is echt gek hoor. Die ziet spoken. Eerst Tom die zogenaamd verliefd op haar was…bla bla en bla….ze blijft bezig. Aandachtzoeker! Stuur haar naar huis

Beantwoord
De Clercq Sofie 31 januari 2024 - 10:03

Ariana, wat een zielig mensje is dat, eerst hadden we de tom affaire, wel verliefd, dan weer niet, opeens weer wel en daarna weer niet meer…
En nu gaat ze zo beginnen over Rohani die veel meer verstand en manieren heeft dan Arianatje, ze hoor niet in je progamma te zitten BB, een zothuis zou beter zijn voor haar. Want duopartner Randy heeft het ook gehad met haar en de games die gespeeld worden

Beantwoord
Roos 31 januari 2024 - 10:10

Er moet op de één of andere manier door deskundigen die hierbij betrokken zijn gesproken worden met haar. Want, als zij dingen op haar manier gaat interpreteren wordt er iemand anders beschadigt! Dat is heel serieus ernstig! Want zoiets over iemand zeggen kan heel lang aan iemand blijven kleven, ook al is er niets van waar! Ik hoop oprecht dat dit uitgezocht wordt en als het nodig is, moet Ariana verwijderd worden! Want is de zoveelste persoon waar ze iets over of met heeft! En ze veranderd steeds haar verhaal!

Beantwoord
Anne 31 januari 2024 - 10:14

Ernstig om zo’n gesprek te houden voor de camera’s. Vrees dat het weer om aandacht gaat die Ariana broodnodig heeft.

Beantwoord
Gezina 31 januari 2024 - 10:49

Ja er moet wat gebeuren. Ariana moet naar huis. Ze brengt schade en kan niks. Vind het sneu voor Randy hij wint zo niets met haar. Zij ziet spoken en denkt mooi te zijn. En die kleding kan ook niet.

Beantwoord
Ostyn luc 31 januari 2024 - 10:58

BB laat uw psychologen beslissen over Ariana. Hoogdringend.

Beantwoord
Eric.verbreyt 31 januari 2024 - 12:40

Da mens moet er dringend uit en die moet onder psygische begeleiding komen, er is iets wat niet juist werkt in da koppeke, er gaat nog iets gebeuren in da huis, nomineren en eruit

Beantwoord
Hans S 31 januari 2024 - 12:42

Ik kijk veel de livesterams maar heeft niks gemerkt Ronahi is een lieve vrouw , maar ik weet wel dat Ariana en persoonelijkheid stoornis heeft ook Tom beschuldig ze overal van en ook dat is niet waar.
Ze zou zondag haar koffers pakken en uit het huis verdwijnen maar ook dat heeft ze maar niet gedaan.

Beantwoord
Bart 31 januari 2024 - 12:44

Ik denk te weten wat er met haar aan de hand is, vind het vooral sneu voor haar.
Reacties hier zijn niet terecht, maar wel begrijplijk.
Ik herken het gedrag bij een dierbare van mij, met juiste hulp en het geven van zelfinzicht, door een spiegel voor te houden. Zij heeft niets aan, dat mensen met haar mee praten. Maar juist dat mensen zeggen. nee nu stop je met die onzin. dat helpt haar wel. Maar zolang haar verhaal aandacht blijft krijgen gaat ze verder. Als Bigbrother haar apart toe zou spreken, tot hier en niet verder, zou dat haarjuist helpen. Kort en duidelijk.

Beantwoord
Elly 31 januari 2024 - 13:01

Nou Bartals jij het denkt te weten wat er met haar is dan zou BB haar er toch echt van lang zal zijn leven niet in hebben mogen laten gaan toch
Sorry hoor maar zij heeft zo n groot probleem dat dit echt niet 1-2-3 is opgelost maar intussen wel veel andere bewoners kan beschadigen……

Beantwoord
Johan 31 januari 2024 - 13:21

Wanneer komt BB nu eens in actie tegen Arianna want ik vind de beschuldigingen steeds heftiger worden. Ze is ziek eruit met haar of inderdaad haar aanspreken dat ze moet stoppen met dit gedrag

Beantwoord
Jacqueline liberloo 31 januari 2024 - 13:30

Bart heeft gelijk, geef haar gelijk, dan drijft ze het nog verder, is een gevaar aant worden voor haar eigen, maar ook voor de andere bewoners!

Beantwoord
Anne 31 januari 2024 - 13:40

De strekking van de meeste antwoorden is dat ze met haar psyche beter het huis kan verlaten. Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn.

Beantwoord
Elly 31 januari 2024 - 15:29

Bij mij zijn ineens de live streams verdwenen op Videoland
Hebben meer mensen daar last van ?

Beantwoord
Han 31 januari 2024 - 17:02

Ariana haalt zich van alles in d’r hoofd en blijft daar dan over doorzaniken. Wanneer grijpt BB eens in. Ze zien daar werkelijk alles. Ze tolereren op grensoverschrijdend gedrag helemaal niets. Het zit Ariane allemaal tussen d’r oren. Ik hoop zo dat ze er deze week uitgaat en hoop ook dat ze Randy daardoor niet meesleept. Dar zou zo zuur zijn voor herm.

Beantwoord
Gerard 31 januari 2024 - 17:22

Sorry ik kijk eens live op video land..maar nog nooit wat gezien van Ronahi. ARIANA deze dame spoort geheel niet. Dus bigbrother praat eens met haar…deze vrouw is ziek in haar hoofd .

Beantwoord
Alex 31 januari 2024 - 20:11

Het wordt druk bij de uitgang want Tom is ook rijp voor vertrek.

Beantwoord
Bart 1 februari 2024 - 07:44

Elly dat klopt, Voor mensen om haar heen is dat bijna niet te doen, zeker in zo’n huis niet.
Alleen het gekke is, voor haar kan het, als ze uit het huis is, en onder begeleiding terug gaat kijken, kan het haar zeker helpen.

Beantwoord
anomien 1 februari 2024 - 18:18

ze mdat kind geloof in de eigen leugen .Ze verdraaid ook ook verhalen net als bij tom die verliefd op haar zal zijn .terwijl zij het was

Beantwoord
Willemien 1 februari 2024 - 20:31

Dit heeft ze eerder geflikt, in het echte leven. Die vrouw is echt levensgevaarlijk. Als de redactie slim is, halen ze haar weg want anders klaagt ze straks de redactie nog aan.

Beantwoord
Sona 2 februari 2024 - 01:39

Ariana met gierende banden naar huis aub…spoort vanaf dag 1 al niet….Onbegrijpelijk hoe zij door de selectie rondes heen is gekomen.

Beantwoord
Anne 2 februari 2024 - 09:17

Vind haar een drama (not so) queen. Voor de kijkcijfers is ze een goede. Denk echt dat BB weet hoe ze in elkaar steekt. Maar gelukkig mogen we stemmen.

Beantwoord
Bart 2 februari 2024 - 13:00

Wat zij heeft dat zie je pas wanneer ze beweegt in een groep of relatie.
Een toelatingsgesprek bij een psycholoog bij Big-Brother is dat niet waar te nemen.
Nu zullen ze het zelf wel zien, tenminste dat neem ik aan.
Wat ze ermee gaan doen, dat is niet aan ons, maar aan Big-Brother zelf.
Ik hoop wel dat als ze hier uit is, een psychologische levensanalyse laat maken.
Dat kan haar en haar omgeving erg helpen. Ik vind het vooral sneu voor haar, maar ik snap wel de reacties hier, begrijpelijk.

Beantwoord
lizbeth 2 februari 2024 - 13:58

Ik vrees dat BB haar erin gaat houden voor de kijkcijfers, nou ik denk dat Ashley voor meer kijkcijfers zorgt met haar directe benadering

Beantwoord
Bart 3 februari 2024 - 23:10

Dat ze nu uit is, vind ik jammer, omdat ze ook lief en zorgzaam overkomt.
De reactie’s met name op twitter vond en vind ik veel te ver gaan.
Bovendien leest haar familie die berichten ook.
Wat ik hier eerder schreef, is goed bedoelt en het kan haar verder helpen.
Verder moet ze vooral blijven wie ze is, en gewoon trots zijn op haar deelname.

Beantwoord
Tonny 5 februari 2024 - 09:55

Ze was een levens gevaarlijke vrouw en gek het is goed dat ze weg is

Beantwoord
Bart 5 februari 2024 - 13:33

Tonny, levensgevaarlijk? overdrijf niet zo, besef dat zij en haar familie deze berichten ook kunnen lezen.
Beetje respect graag.

Beantwoord
Elly 5 februari 2024 - 15:46

Bart…heeft zij zich wel gerealiseerd wat haar medebewoners en hun familie zich vloeken door haar gedrag en leugens die ze verspreidde zoals t beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag….kom op zeg….t is zoals t is Ariana heeft werkelijk hulp nodig om te leren hoe zij zichzelf moet profileren zonder anderen te beschadigen en ook hou zij respect moet tonen naar anderen door hun niet te beliegen en voor t karretje moet spannen…dus niet de boel nu om gaan draaien uit medelijden….daar komt zij echt niet verder mee in haar leven !

Beantwoord
Bart 5 februari 2024 - 16:44

Elly, ik draai niets om, ik heb het van haar kant belicht, haar Familie al de berichten die zij te verwerken krijgen.
Ik had het niet over wat zij te weeg gebracht heeft in het huis.

Dus omdat jij vind dat zij haar boekje te buiten is gegaan, mag iemand hier gewoon roepen dat ze gek is.
Dan doe je precies hetzelfde.
Want dat iemand hulp nodig heeft, wil niet zeggen dat iemand gek is.

Beantwoord
Elly 5 februari 2024 - 22:31

Bart …hier gaan we niet uitkomen, dus laten we er hier meer n eind aan breien, ik denk wel dat we het over 1 ding wel eens zijn en dat is dat BB haar nooit door de selectie had moeten laten komen

Beantwoord
Bart 6 februari 2024 - 10:14

Elly…Klopt, daar zijn we het overeens. BB is een Experiment, maar hoe ver wil het programma hierin gaan.
Door het een Experiment te noemen, als deelnemer ga je hier mee akkoord, dus is alles geoorloofd.
Ik denk dat de BB psychologen vanuit hun vakgebied het gewoon heel erg interessant vonden, kijken wat er gebeurd. Maar ik ben van mening, met mensen speel je niet, dan heb ik het over alle bewoners.

Beantwoord
Anne 6 februari 2024 - 11:52

Helemaal gelijk. Genoeg geschreven. Laten we hier niet op de stoel van de psycholoog gaan zitten.

Beantwoord
Elly 6 februari 2024 - 15:28

Bart, precies helemaal mee eens, ik vind het trouwens wel fijn dat je op dit platform van mening kunt wisselen over dingen die je ziet en hoort 100 mensen 100 meningen en ik sta ook graag open voor andere meningen want wat ik denk hoeft ook niet altijd te zijn dat het ook werkelijk zo is….
Weet je wat ik denk…als wij beiden in het huis zouden zitten we het best goed met elkaar zouden kunnen vinden …zoals volwassen mensen …je weet vast wat ik bedoel

Beantwoord
Bart 7 februari 2024 - 10:04

Dat vind ik ook Elly, Je ziet hier zoveel meningen, voor mij is het belangrijk dat het netjes blijft, zoals jij zegt op een volwassen manier.
Ik vond het niet erg dat je op mijn mening reageerde, je blijft netjes, maar mijn mening is niet helemaal jou mining, zo erg is dat niet.
Later komen we er beide achter, dat we het ook wel met dingen eens zijn.
Ik kan soms lang vast houden aan mijn eigen mening, maar ik luister intussen wel goed wat andere zeggen.
Dan kom ik er altijd op terug, en als je twee meningen naast elkaar legt, dan blijkt er vaak niet zo heel veel in te verschillen.
Wat je zegt over als wij samen in het huis zouden zitten…dat we het best goed met elkaar kunnen vinden, dat denk ik ook.
Al denk ik wel, dat het niets voor mij zal zijn, het huis, lijkt me heel pittig, al heb ik voor dit jaar wel overwogen om in te schrijven, gelukkig niet gedaan.
En ik vind, dat er veel is gecast op het plaatje, dat vind ik wel jammer.
Had er ook graag iets meer oudere ertussen gezien, iets meer balans in leeftijden.

Beantwoord
Stefanie 24 februari 2024 - 23:28

Ariana
Nou volgends mij hebben jullie gelijk betreft over haar, denkvermogen klein kind te veel emotioneel over die Tom ‘die gast is verlieft op mij.
Hij kijk niet in mijn ogen aan’ de worden van Ariana. Denk best dat er meer kandidaten nu in BB zijn die ook een psyioloog hadden moeten krijgen dat is mijn mening
Gr stefanie

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page