Home » Een nieuwe bewoonster arriveert in Big Brother en Chelsea wint de tweede time game

Een nieuwe bewoonster arriveert in Big Brother en Chelsea wint de tweede time game

Door BigBrotherNederland

Gisteren moesten de bewoners een time game spelen met duo’s. Afgelopen avond riep Big Brother de bewoners naar de woonkamer. Tijd om de uitslag bekend te maken! Zodra iedereen op de banken zit neemt Big Brother het woord. Jullie hebben vandaag de tweede time game gespeeld. En de winnaar van deze tweede time game mag als tweede op de door mij te bepalen moment de secret room in. Laten we eens kijken hoe jullie het er af hebben gebracht en wie de winnaar is. Op het scherm zien de bewoners de uitslag. Chelsea heeft gewonnen! Proficiat Chelsea zegt Big Brother, je bent de winnaar van de tweede time game en binnenkort mag je naar de secret room.

Een paar uur later zegt Big Brother dat ze plaats moeten nemen op de bank en hun zenders om moeten doen. En zegt dat de paracetamols voor Chelsea bij de batterijwissel komen. Dan richt Big Brother zich tot Ali. Wie is er morgen jarig is. Onze beste vriend Chayron Big Brother antwoordt hij. Hoe jong wordt jij Chayron vraagt Big Brother. Chayron antwoordt dat hij 34 wordt. Big Brother vraagt hoe het voelt. Heel apart zegt Chayron en de groep hoort een deur dichtslaan op de achtergrond. Daarna begint Big Brother over de foto die ze eerder gemaakt hebben. Er staat een onbekende dame bij. Die onbekende dame loopt vervolgens de woonkamer in. Het is Jolien. Ze vertelt dat het heel raar is, ik heb alles gezien. En ik zie jullie nu in het echt, dat is raar. Buiten is het allemaal positief zegt ze. Ik heb sinds vanmorgen niet meer gekeken. Jolien vertelt dat ze 29 is en blij is dat ze er is. Ook is ze nagelstylist. Jolien draagt een vrijstelling pin, ze kan dus niet genomineerd worden deze week. Big Brother heet daarna de nieuwste bewoner welkom. En zegt dat ze ook een Big Brother coin krijgt omdat ze op een foto staat. De groep maakt verder kennis met hun nieuwe huisgenoot en uiteraard krijgt ze een rondleiding in het nieuwe huis waar ze voorlopig zal wonen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.2]

Ook interessant:

5 Reacties

Yvonne kerssens 16 januari 2023 - 08:34

Eentje ee uit en een nieuwe er in,lekker dan .een beetje raar !!

Beantwoord
Alex 16 januari 2023 - 13:49

Hoe kan ze nou op de foto staan als ze er niet bij was? En als er steeds nieuwe bij komen is het gewoon niet eerlijk.

Beantwoord
Yvonne kerssens 16 januari 2023 - 16:28

Een er uit en meteen weer een anderen er in gaat dat iedere keer zo ?

Beantwoord
Diane Vd mortel 16 januari 2023 - 20:52

Pff weer een blonde twintiger. Het lijkt wel de casting van Temptation Island.

Beantwoord
Rob Bloebaum 20 januari 2023 - 20:35

ik ben een grote fan van Chelsea
En zijn Gaat Winnen zonder Vals te spelen. wand de mannen spelen best wel vals
Zonder Dat BIG BROTHER het ziet! En dat Doet Chelsea niet
En het is een Hele Mooie Vrouw en ze Moet door Gaan Want ze doet heel erg
Goed in Het BIG BROTHER HUIS en dat vind ik heel erg Belangrijk
En ze DOENT haar Best om het spel goed te spelen in het BIG BROTHER HUIS En
een GROEPS Foto voor de Krant dat zaal ook heel erg leuk zijn? En Chelsea is
Goed in De Muziek en ze weet er veel Van. En van mij mag Chelsea niet weg
Uit BIG BROTHER HUIS DOOR HAAR HET VROLK

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page