Home » Michelangelo wint de power of nomination de eerste namen voor een nominatie worden al genoemd

Michelangelo wint de power of nomination de eerste namen voor een nominatie worden al genoemd

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben een power of nomination challenge moeten doen. Dit gebeurde buiten beeld en wat het spel precies is blijft gissen. Dit spel is alleen tijdens de tv uitzending te zien. Terwijl nieuwe bewoner Ilse en nieuwe bewoner Jolien met enkele medebewoners afwacht komen Danny en Chayron als eerste terug in de woonkamer. Daar wordt een beetje duidelijker wat de bewoners hebben moeten doen. Er wordt gesproken over ringen naar elkaars foto’s sturen. Na hun volgt Chelsea. Ze is wat emotioneel volgens haar werken er twee samen. Rob ontfermt zich over haar. De volgende bewoner die terugkomt is Jason. Michelangelo en Bart zijn nog over. Uiteindelijk wordt duidelijk wie er gewonnen heeft. Danny en Lindsey ontvangen winnaar Michelangelo op als hij de gameroom uit komt. Hij heeft de power of nomination gewonnen! Michelangelo merkt op dat het een goede investering geweest is. Chelsea is ondertussen nog altijd verdrietig. Ze wilde zichzelf bewijzen. Chayron geeft haar een peptalk.

En al snel ontstaan er gesprekjes over nominatieplannen. Zo hebben Danny en Chelsea een gesprek over wie Michelangelo gaat nomineren. Volgens Chelsea twijfelt hij aan Bart, Jason en mogelijk Rob. Maar hij gaat nog observeren. Hij gaat kijken of er mensen opeens naar hem toe komen en lief doen en zo. Dat maakt mij wel een beetje bang dat hij het nog niet weet. Volgens Danny moet ze zich niet gek maken. We moeten ook even kijken wat we tegen Charlotte zeggen want ze kan dat niet handelen. Wie Michelangelo uiteindelijk gaat nomineren is nu nog even afwachten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 17 januari 2023 - 17:41

Als er maar een kan nomineren valt er niets samen te werken.

Beantwoord
Lydia lepee 17 januari 2023 - 18:03

Dat wordt spannend!

Beantwoord
Yvonne kerssens 17 januari 2023 - 18:30

Waarom was dat buiten beeld ?

Beantwoord
Emily Poissonnier 18 januari 2023 - 10:08

Spannend wie genomineerd zal worden on week 2!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page