Naomi en Liese zijn door de kijkers uitgeroepen tot sterkste vrouwelijke leiders

Naomi en Liese zijn door de kijkers uitgeroepen tot sterkste vrouwelijke leiders

Huismeester Zoey is eerder vandaag naar de dagboekkamer geroepen voor de boodschappen. De groep mag vandaag dingen van een cafetaria bestellen. Het worden 3 grote frites en een aantal snacks. Na het eten was het tijd voor een half uurtje schoonmaak, ook een regel van Zoey. Zoey, Liese en Naomi hadden een speciaal jurkje ervoor aangetrokken. Ze deden zich voor als kamermeisje. Later zien we de bewoners een gezamenlijk spel spelen. Terwijl de groep bezig is komt er een mededeling op het scherm. De kijker heeft bepaald dat Naomi en Liese uitgeroepen zijn tot de twee sterkste vrouwelijke leiders. Zij zullen een duel aan moeten gaan. Wanneer dit precies gaat zijn is afwachten. Jill kijkt wat bedenkelijk en de groep gaat daarna verder met het spel. Daarna volgt de complimentendouche welke ook verzonnen is door huismeester Zoey. Wat gaat de avond nog meer brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 3.7]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Sjoerd at 19:56

  Geweldig net de worstel partijen tussen Mike / Liese , Zoey / Jill , Zoey / Mike , Liese / Naomi en uit eindelijk Michel / Liese + Naomi. Wat mij betreft één van de hoogtepunten van deze Big Brother tot nu toe.

 2. Petra at 20:39

  Zijn zeker niet de sterkste, maar eerder de zwakste met hun gemanipuleer.
  Wordt gek van die stem van naomi, en van liese als ze ’n camera ziet.

  • Cake at 23:23

   Onder welke steen zit jij fadd?
   Zoey hoorde helemaal niet bij dat bondje van Michel Nick en de meiden. Ze is er ook nooit bij betrokken door hun. Ze heeft er nooit bijgehoord. Dat is ook één vd redenen dat Zoey Michel en Nick er uit wilde stemmen.

  • Cake at 23:26

   Wat zou jij doen Luc als je op hun plaats had gezeten? EERLIJK!
   En wat gebeurd er in de Sauna? En in de hottub? Wordt daar niks bekonkeld dan?

 3. Hans s at 07:52

  Ik vind Naomi juist niet de sterkste bij het minst geringste huil te ze als je zo sterk ben kan je dat ook overwinnen maar ze wel heel leuk en lief.
  En Liese is niet te vertrouwen en is een slang die praat bijna met iedereen mee maar als je je omdraait steek ze een mes in je rug , maar ze is een mooie vrouw wel heel preuts , gisteren moest ik wel zo lachen moest ze haar omkleden Jill en Naomi staan gewoon in een BH wat heel normaal is maar Lisse doet heel moeilijk want ook dat mag niet gezien worden welke BH ze aan heb , wat een preuts volkje zijn die Belgen toch.

 4. Vivian at 08:41

  Petra ben het helemaal eens ,dat noemen ze ook wel camerageil,ik vind Liese ook geen prettig persoon zo gemaakt,een sterke vrouw is Jill en zoey

 5. Jo at 09:26

  Jill keek bedenkelijk nadat ze de opmerking van Lieze hoorde toen er mensen wegliepen. Volgens Lieze waren ze allemaal jaloers. Wat dat stemmen betreft zal Lieze wel weer winnen en niet genomineerd kunnen worden. BB wil haar nog niet kwijt, dus dat stemmen is zo nep als ik weet niet wat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *