Home » Big Brother grijpt in, het groene team moet binnen slapen in verband met de kou

Big Brother grijpt in, het groene team moet binnen slapen in verband met de kou

Door BigBrotherNederland

Vannacht moest het groene team buiten slapen in de game area. Vannacht was het erg koud en Big Brother besloot in te grijpen. Bewoners zegt hij, jullie hebben je allemaal goed gehouden aan mijn opdracht. Goed gedaan, team groen. Maar het is koud, kouder dan ik had voorzien. En veiligheid is alles voor mij. Daarom mogen jullie nu, vanwege de kou, verhuizen naar de gameroom. En daar verder slapen. Pak je spullen en kom naar de gameroom. Het groene team is opgelucht dat ze naar de gameroom mogen. Rob heeft het geen seconde koud gehad, Ali sluit zich daarbij aan. Danny heeft er niets van meegekregen en wordt wakker gemaakt. Ook begint het wat te regenen volgens Ali. Het team pakt de stretchers en gaan naar de gameroom. Ze vinden het er lekker warm in vergelijking met de game area. Als iedereen weer gesetteld is dan gaat iedereen weer lekker slapen.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en Rob van het groene team is er als eerste uit. Lindsey van het roze team komt even kijken. Oh my god zegt ze. Hebben jullie kunnen slapen? Ze hebben vrij goed kunnen slapen. En leggen uit dat ze naar binnen mochten in verband met de kou. Volgens Ali was het te doen, beter dan buiten. Rob heeft een verschrikkelijke nacht gehad maar heeft het overleefd. Een nieuwe dag en nieuwe kansen voegt hij eraan toe. Danny slaapt ondertussen nog even door. Uiteindelijk gaat iedereen eruit en is het tijd voor ontbijt. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Jose 23 januari 2023 - 08:34

Doe een challenge dat het verboden wordt om Engels te praten!

Beantwoord
Yvonne kerssens 23 januari 2023 - 08:38

Gelukkig hoeven ze niet buite te slapen dat kan echt niet !!

Beantwoord
Angéla 23 januari 2023 - 08:41

Ze hebben geluisterd je legt niemand in deze kou buiten had het vanmorgen om zes uur gezien dat ze binnen lagen .

Beantwoord
Lydia lepee 23 januari 2023 - 09:28

Goed Zo!

Beantwoord
Aggie2 23 januari 2023 - 09:53

Goed dat Big Brother het groene team binnen heeft laten slapen met die kou, anders waren ze vast en zeker onderkoeld geraakt en zouden ze de nacht in het ziekenhuis verder hebben moeten slapen!!!!

Beantwoord
Jaap 23 januari 2023 - 10:23

Ik weet niet wie daar snurkt maar ik zou gek worden maar de rest slaapt gewoon door

Beantwoord
Floris 24 januari 2023 - 20:51

Lang geleden sliep ik als welpje (geen idee hoe ze nu heten bij Scouting) buiten in een legertent tijdens een herfstkamp. KOUD !! HEEL KOUD !! maar we hebben het allemaal overleefd en we zijn er allemaal groot mee geworden. Stadsmensen zijn niet veel gewend blijkbaar. Bovendien lagen ze nog overdekt ook, binnen de muren.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page