Home » Het groen team maakt zich klaar om buiten te slapen

Het groen team maakt zich klaar om buiten te slapen

Door BigBrotherNederland

Vandaag hebben team groen en team roze een spel gespeeld. Omdat het groene team verloren heeft moet dat team vannacht buiten slapen. Big Brother heeft inmiddels van zich laten horen en spreekt de groep toe: team groen, jullie slapen vannacht op een andere plek. De buiten game area. Deze slaapzaal is nog niet gereed en mogen jullie nu zelf doen. Jullie komen nog terug. Je mag via de voorraadkamer naar de game area. Team roze, als je wilt zien waar jullie medebewoners slapen, ze moed in wil spreken of als je gewoon wilt voelen wat je bespaard is gebleven mag je gerust mee.

De bewoners gaan daarna naar de game area waar inderdaad nog niet veel staat. Er liggen stretchers en slaapzakken klaar. Team groen gaat bij elkaar staan en bespreekt wat de indeling gaat worden en hoe ze gaan liggen. Danny denkt dat ze in een zeshoek moeten liggen, dat is het warmst denkt hij. Misschien mogen we dekens van binnen pakken maar dit is het. Big Brother roept daarna de weersverwachting om: het wordt min 1. Het groene team denkt dat ze zoveel mogelijk in moeten pakken. Veel kleding aan doen en goed gekleed zijn. De stretchers worden vervolgens uitgepakt. Terwijl de bewoners bezig zijn zegt Big Brother dat ze uit hun koffers mee mogen nemen wat ze willen. Dekens en kussens ook voegt hij eraan toe. Jolien merkt op dat ze beschut moeten gaan liggen, in een hoek zodat er weinig wind is. De bewoners zijn nu nog binnen maar vannacht moet het groene team er toch echt aan geloven. Gaat het hen lukken om de nacht goed door te komen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.7]

Ook interessant:

2 Reacties

Yvonne kerssens 22 januari 2023 - 19:43

Hoe gaat dat aflopen kunnen ze slapen ?

Beantwoord
Alex 23 januari 2023 - 01:02

Nou, lekker is dat. Het zou me niets verbazen als er binnenkort mensen ziek zijn. Ze lopen ook nog met kapotte knieën. Het lijkt wel een strafkamp.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page