De erfenis van Jaqueline, ze schenkt een coin aan een bewoner

De erfenis van Jaqueline, ze schenkt een coin aan een bewoner

Afgelopen avond was het tijd voor de erfenis van Jaqueline. Jaqueline moest immers Big Brother verlaten na de laatste liveshow. De bewoners werden in de avond naar de bank geroepen en er werd een video gestart waarin Jaqueline een woordje deed. Maar ze mocht ook haar Big Brother coins nog aan iemand geven.

Hoi lieve bewoners begint Jaqueline. Ik ben er al uit. Zoals jullie gemerkt hebben was ik niet echt zenuwachtig en het is allemaal goed. Als ik erin mocht blijven was het ook goed geweest. Ik ga nu lekker naar huis naar mijn gezin en hond. Morgen zit ik lekker aan de carpaccio en aan de wijn. Ik ga zeker aan jullie denken. Bart, mijn speel maatje. Het was vaak dat ik met jou een spel mocht spelen en jou vertrouwde ik echt voor 200 procent. Rob, ‘s morgens samen de koffie, lekker genieten op de bank. We hadden als oudjes toch wel een speciale band. Jolien, ik wil je echt bedanken voor de mooie make-up die je me elke zaterdag gedaan hebt. En Chiara mijn Big Brother dochter, ik ga je echt missen meid. Blijf jezelf, je bent super eerlijk en dan kom je het ver mee. Ik heb nog twee potjes nagellak verstopt in het huis. Daar heb je weer een dagtaak aan als je denkt van wat moet ik nu weer gaan doen. Kleine tip, het staat bij de kachel in het lounge gedeelte. En als je het niet weet vraag Bart die weet overal wel raad op. Ik heb nog 1 coin, bewaard voor mijn warme douche maar die schenk ik aan Chiara. En als je onder de douche staat denk dan als je blieft aan mij. Dag allemaal, I love you allemaal. Laat de beste winnen, doeg doeg tot in de kroeg! Daar gaan we samen niet eentje maar heel veel drinken. Doei! De groep klapt enthousiast. Ze vinden het heel lief.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.7]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Gezina at 09:30

    Maar goed dat Jaqueline eruit is. Dan gaat ze miss een keer zien wie de echte Chiara is. Zij zet iedereen tegen elkaar op. Dus Chiara en Rob eruit.

  2. Jongen at 11:41

    Genieten van haar koffietje met rob op de bank ? Mensen zwart maken ja dat is wat ze de hele dag op die bank deden , en de anderen vies bekijken , ben blij dat ze eruit is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *