Home » Oud bewoners Chiara en Michelangelo komen even in het Big Brother huis en maken ontbijt

Oud bewoners Chiara en Michelangelo komen even in het Big Brother huis en maken ontbijt

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het huis is aangebroken, en heel vroeg in de morgen kregen de bewoners bezoek van twee oud bewoners. Chiara en Michelangelo gingen stilletjes het huis in. Met 2 kistjes liepen ze het huis in. Dit is raar zegt Michelangelo. We are home baby zegt Chiara als ze binnen staan. Raar he zegt Michelangelo, kijk hoe leeg alles is. Heel raar antwoordt Chiara. De twee pakken de kistjes uit waar ingrediënten voor een luxe ontbijtje. Ze maken een luxe ontbijtje klaar. Michelangelo gaat ook nog even in de wall kijken, Chiara volgt. Daarna gaan de twee weer verder met het ontbijt. Het wordt een luxe ontbijt. De bewoners in de slaapkamers horen inmiddels ook van alles. Maar de deur zit op slot, Jason probeert deze open te maken. Bart denkt dat er een ontbijt klaar wordt gezet en de tafel gedekt is. Uiteindelijk als het ontbijt klaar is verdwijnen Chiara en Michelangelo weer uit het huis.

De deuren van de slaapkamers gaan open en de vier bewoners ontdekken een overheerlijk ontbijt. Ik wist het zegt Bart, ik hoor de de borden en gerinkel. Jolien heeft er echt zin in. Er ligt van alles, lekker broodjes, koffie, aardbeien, een fruitsapje. Er wordt gespeculeerd wie het gedaan heeft. Er wordt over oud bewoners gesproken maar Charlotte merkt op dat het ook een stagiair geweest zou kunnen zijn. Volgens Jason worden ze wat laks, het was nogal goed te horen. Als iedereen zich opgefrist heeft genieten ze van het lekkere luxe ontbijt. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.8]

Ook interessant:

3 Reacties

Lydia lepee 28 maart 2023 - 08:01

Goedbegin van de dag voor de bewoners!

Beantwoord
Alex 28 maart 2023 - 08:07

Jammer dat ze de bewoners niet ontmoeten.

Beantwoord
Yvonne kerssens 28 maart 2023 - 14:00

Lekker ze worden verwend !!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page