Home » Er gaat 15.000 euro van de jackpot, is Tyron naar huis?! Ashley wint een spelticket

Er gaat 15.000 euro van de jackpot, is Tyron naar huis?! Ashley wint een spelticket

Door BigBrotherNederland

Na het ontbijt kletsen de bewoners nog een beetje over van alles en nog wat. Dan klinkt er ineens een geluidssignaal en neemt Big Brother het woord.

Bewoners, vandaag geef ik jullie opnieuw de kans om de trotse eigenaar te worden van het allerlaatste spelticket. Met dit spelticket mag je deelnemen aan een challenge met als inzet: een plek in de finale week. Tom en Randy hebben dit waardevolle spelticket al op zak, zij spelen dus niet mee. Alle anderen, kom naar de gameroom. Sportkleding is niet nodig. Sommige bewoners kleden zich nog even snel om en verdwijnen daarna in de gameroom. Randy en Tom blijven ondertussen achter in het huis en spelen een spelletje.

En dan klinkt er ineens geluid van geld wat van de prijzenpot af gaat. Er gaat 15.000 euro van het totaalbedrag af. Tom en Randy weten niet wat ze zien. Dit had ik niet verwacht zegt Randy. Dit is heftig zucht Tom, ik verschiet er al niet meer van. Gewoon 40 K weg in totaal alsof het niks is. Uiteindelijk komt Alice terug uit de gameroom. Waar is Ty vraagt ze. NIet hier antwoordt Tom. Er is wel 15K vanaf. Is hij naar huis vraagt Alice geschokt. Ty heeft een aanbod gekregen. We hebben een zandloper gekregen met rondjes. We moesten allemaal 10 minuten praten. De persoon die de zandloper vast heeft mag de keuze maken wie er naar de dagboekkamer gaat. Diegene krijgt daar een aanbod, een mooi aanbod. Ashley had de zandloper vast en toen is Ty naar de dinges gegaan en daar een aanbod gekregen. Als hij hier niet is, dan is hij denk ik naar huis. Nee zegt Tom, dat is al even geleden he. Dat snap ik zegt Alice maar als hij niet terug is gekomen. Tom benadrukt dat Tyron nog geen koffer gepakt heeft. Dat snap ik gaat Alice verder maar hij wordt nu toch weggehaald. We hebben meer dan 20 minuten gehad. Ik heb ook een aanbod gehad maar niet gepakt, daarom ben ik nu hier. De laatste die overblijft krijgt een spelticket. Ik denk echt dat hij naar huis is.

Glenn komt uiteindelijk ook terug, hij heeft zich opgeofferd, het gaat nu tussen Jimmy en Ashley. Alice hoopt echt dat Tyron nog  terug gaat komen. Glenn hoopt het ook. Dit is echt mentaal merkt Tom op. Dat zeiden ze ook al merkt Alice op. Het is een mentale game. Jimmy komt uiteindelijk ook binnen. Wat betekent dat Ashley het spelticket heeft. Ik wilde haar een kans gegeven om het zichzelf of mij te gunnen. Ook omdat ze zo weinig gegund heeft gekregen tijdens haar verblijf. Ik wil bij mezelf blijven en kan het niet van iemand afpakken. Ook Jimmy hoort van Tyron en dat er geld uit de jackpot is. Dan is hij naar huis reageert Jimmy. Tom gaat bij de coin houders kijken maar die liggen er nog. Ashley komt even kijken en geeft hem een knuffel. Tegen Randy vertelt ze dat ze een spelticket heeft. Ik denk dat hij (Tyron) de keuze gemaakt heeft. Hij heeft het al een keer eerder gezegd. Deze keer was het de druppel antwoordt Randy. Zijn vrienden en familie. De bewoners weten nog van niks, Tyron is nog altijd nergens te bekennen. Of hij echt vertrokken is voor 15.000 euro blijft dus nog even afwachten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.6]

Ook interessant:

26 Reacties

Jose 2 april 2024 - 11:09

Moet nog meer geld uit de pot.
Geen geld overvoor Ashley !!!!!!!!

Beantwoord
Hans S 2 april 2024 - 11:49

Helemaal gelijk die Ashley is er mee begonnen.

Beantwoord
Jack Frost 2 april 2024 - 11:19

Dat zou jammer zijn hij had het zeker naar de finale geschopt.

Beantwoord
Alex 2 april 2024 - 11:23

Wat een lafaard.

Beantwoord
Snijers linda 2 april 2024 - 11:34

Sommige mensen beginnen te begrijpen dat het een spel is , en BB het spel in een richting stuurt, en jij speelt het of gaat naar huis , zo is het nu eenmaal ,en ik begrijp het 100 % als tyron het geld heeft genomen ,hij was het mentaal moe , hij verlangt naar zijn vrienden en een vriendin die hij nog niet lang kende en familie, toen hij hoorde dat het spel nog een week langer duurde brak hij , dat kan toch niet zei hij

Beantwoord
Hendrik 2 april 2024 - 11:40

De man met de grote mond pak nu geld huichelaar

Beantwoord
Astrid 2 april 2024 - 11:43

Goed zo, Ashley. Gefeliciteerd Ashley. En nu de winnares van Big Brother worden.
Tyron die peuter is naar huis. En vorige keer had hij de grootste mond dat Ashley geld uit de jackpot had genomen.

Beantwoord
Ostyn luc 2 april 2024 - 11:48

Liever 15 K dan tweede en niks. Groot gelijk. Nu nog ashley tweede.

Beantwoord
Hans S 2 april 2024 - 11:48

Ik hoop het iedereen het gaat doen , je moet gewoon geld uit de jackpot nemen die Ashley heeft het gedaan dus mag iedereen het doen , ik had ook die 15000 euro gepakt en was uit het huis verdwenen.

Beantwoord
lindz 2 april 2024 - 11:54

Hopelijk nog meer geld uit de pot. Als Ashley wint zal er niet veel te rapen vallen, ze heeft genoeg ( gestolen) de anderen bedot. nu is het hun beurt. Elk om beurt nu om geld te rapen bewoners!!

Beantwoord
anita 2 april 2024 - 12:03

Lekker die 15000 nemen en naar huis . Groot gelijk Tyron.
En ik vind 20.000 om een week verder te komen anders dan 15000 krijgen om te gaan.
Tyron had t gewoon gehad. Wel jammer als hij weg zou zijn.

Beantwoord
Jack Frost 2 april 2024 - 12:07

Hij pakt tenminste het geld hij gooit geen 20k weg zoals Ashley. Grote mond of niet maar wel 15k in zijn zak.

Beantwoord
Ostyn luc 2 april 2024 - 12:09

Alex, ieder zijn mening maar als Tyron een lafaard is, wat verwijt je dan Ashley?

Beantwoord
Monique Verhertbruggen 2 april 2024 - 12:38

Is inderdaad een spel, iedereen speelt het zoals hij/zij het wilt. Maar hij was de eerste om Ashley te verwijten en haar af te breken en doet een week later hetzelfde geld uit de jackpot voor eigen belang. Ook Alice, Randy en Jimmy bij Ashley verwijten en vieze commentaren nu verdriet dat Ty weg is en veeeeeeeel begrip. Hoe vals kan je zijn ??????????

Beantwoord
Lydia lepee 2 april 2024 - 13:51

Is dit echt?van Tyron?

Beantwoord
deLeeuw 2 april 2024 - 14:33

De Ashley show is nog niet voorbij, die gaat wat mij betreft als ‘winnaar’, maar zonder poen naar huis!!! Wat mij betreft zouden Alice, Jimmy of Tom een terechte winnaar mogen zijn!!!

Beantwoord
Alex 2 april 2024 - 14:50

@Ostyn Luc: Tyron is blijkbaar bang om te verliezen. Ashley deed het om in de race te blijven.

Beantwoord
bob 2 april 2024 - 14:51

goed gedaan ashley en nu 50k meenemen naar huis

Beantwoord
B 2 april 2024 - 15:23

Lekker Ty goed gedaan !!

Beantwoord
Creg 2 april 2024 - 16:46

Ashley pakt geld voor de spel te blijven spelen ! Tyron pakt geld voor zicht zelf !! Ongelooflijk zich zelf te verrijken bah bah

Beantwoord
Joyce Doerga 2 april 2024 - 16:58

Goede beslissing heeft ty genomen.
Goed gedaan ty
Voor mij was ,ben en blijf je een winnaar 🫶🫶🫶🫶❤️❤️

Beantwoord
Eduard 2 april 2024 - 20:51

Meneertje ziet het niet meer zitten! Ashley pakt een spelticket en dat zint hem niet. Weken een grote bek gehad op alles wat Ashley deed! Ik ben benieuwd of de bewoners nu ook zo boos zijn? Klein mannetje zonder ballen! Blij dat hij weg is👍🏻

Beantwoord
Debbie 2 april 2024 - 20:56

Jaja Tyron, zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten…. Wat ben jij toch echt een weg gooier, zeker bang voor de generaal ? De rest allemaal toppers 😇

Beantwoord
Deed 4 april 2024 - 02:02

Mensen het is een spel, een spelletje!!! Serieus he… ashley is een topper , net zoals een ieder ander daar in dat huis. Iedereen speelt het op zijn/haar manier. Als het over gunnen gaat en -wie -wat -waar het meeste heeft moeten doorstaan ect. Met alle respect, dan is ASHLEY de terechte WINNARES ❗️💕
1.)Zoveel nominaties overwonnen,
2.)Zoveel geblaf van de bewoners over der heen gehad
3.)Ze heb er vaak alleen voor gestaan,
WAT MIJ BETREFT IS ZE EEN TERECHTE WINNARES🤩🤑🥳

Beantwoord
Bas 4 april 2024 - 06:58

Lekker gedaan Ty !
Blijft een spel en geen geld weggegooid zoals die generaal ,.

Beantwoord
Jose 4 april 2024 - 12:10

Nu Deed als ik op zo’n manier moest winnen.
Voor heel Nederland.
Ik ben een NL.
Zou mij dood schamen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page