Home » Big Brother live show: Ariana moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Ariana moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, dit keer zijn er vier bewoners genomineerd. Tyron, Doriana, Ariana en Randy. Welke bewoner(s) moeten vandaag het huis verlaten? In dit bericht lees je terug en welke bewoner(s) het huis moeten verlaten.

Big Brother laat weten dat het zover is, tijd voor live show 3. Jullie hebben een bewogen week achter de rug. Na vanavond houdt het avontuur van een van jullie twee op. Vier  van jullie zijn genomineerd. Straks is er zoals altijd een tussenstand. Ik maak dan de twee bewoners bekend die de meeste stemmen hebben. We zijn begonnen, succes!  Geraldine en Tatyana openen daarna de liveshow. Geraldine verteld dat de nominatie nu extra hard aankomen bij Ariana. Ashley is ook klaar met Ariana, het loopt helemaal uit de hand zegt Tatyana. Vier bewoners zijn genomineerd en straks maken we bekend welke twee bewoners er niet naar huis hoeven.

Tatyana en Geraldine leggen contact met het huis. Tatyana begint bij Ashley en vraagt hoe ze de week beleefd heeft. Ashley laat weten dat het een bijzondere wending was. Ik dacht dat ik naar huis zou gaan, ik kwam terug als queen. Het was bijzonder, maar het heeft mij ook wel een beetje onderuit gehaald maar ik ben er weer en ik mag weer mee doen in het spel. Dat ze nu genomineerd is is fijn maar ik weet hoe het is om in hun positie te staan. De spanningen in het huis gebeurd, het is best wel op elkaars lip. Het kan een keer klappen. Ariana en ik hebben het net mooi afgesloten met elkaar. Ariana vertelt dat Ashley heftig aan gestormd kwam. Maar het is nu uitgesproken. Mocht ik gaan ga ik met een goed gevoel. Geraldine gaat daarna naar Glenn. Ze feliciteert haar. Glenn vertelt daarna hoe zijn start was, het was een mooie start. Ik voelde mij direct goed. Ronahi verteld hoe het in het Big Brother kasteel was. Het was een beetje raar. Je mist de mensen wel heel snel. We wilde zo snel mogelijk naar de groep maar de winst was super. Verder gaat het goed maar mijn beste maatje staat nu wel op de bank doelend op Doriana. Tom wordt bevraagd hoe hij in de groep zit. Hij laat weten dat hij gekalmeerd is. Ik ga er nu wat rustiger mee om. Ik ben ook twee keer genomineerd, dat was intens. Ik ben blij dat we deze week ook eens aan de spellen mee hebben kunnen doen en goed zijn afgelopen voor ons. Jimmy laat weten dat het fantastisch was in het kasteel. Ik wilde die kroon ook, ik was blij dat we hem kregen. Hij zat heerlijk. Dilano vond het top dat de medebewoners het hun gunde om naar het kasteel te mogen en dus vrijstelling kregen. Ik heb erg genoten van de roti, maar het voelt goed dat de groep ons dat gunde. Alice zegt dat het volhouden van de grondwetten te doen was, het bewaken vond ze wat minder.

Geraldine laat weten dat ze ook nog een leuk nieuwtje hebben. Jullie hebben het keurig opgevolgd. De jackpot staat nu op 93.800 euro en daar komt nu 1000 euro bij. De stand staat nu dus op 94.800 euro. De groep klapt enthousiast op dit nieuws. Tatyana feliciteert Basiri en Glenn. Glenn vond het speciaal, het was fantastisch. Ariana verteld daarna over haar hoogtepunt van de week, dat was toch wel toen ze koffie gekocht heeft. Daarna zien we wat momenten van afgelopen week, zoals de reacties op de nominatie uitslag. Onder andere dat Ronahi aan Tyron en Doriana verteld dat ze op hem gestemd hebben door Tom. Maar ook de verjaardag van Basiri en het vliegtuigje wat over kwam. En natuurlijk het gezamenlijke diner waarvan de gehele groep mocht genieten. Na de reclame zien we het moment dat Jimmy en Dilano het huis weer in moeten na hun verblijf in het kasteel. En dat Ronahi klaar is met Tom en met name de keuze die haar teamgenoot heeft doorgedrukt. En de gebeurtenis dat Ashley woest was op Ariana en de confrontatie aanging.

Tyron en Randy zijn veilig

Daarna zien we wat momenten van de socials, gebeurtenissen waar de Big Brother fans op gereageerd hebben. En dan is het moment daar dat de tussenstand bekend is. Twee bewoners krijgen te horen wie de favoriet zijn. Geraldine en Tatyana leggen weer contact met het huis. Geraldine merkt op dat Randy ontspannen overkomt. Van het wachten wordt je wel gespannen zegt Randy. Maar ik heb mijn geluk onderbroek aan. Doriana zegt dat ze wel stress heeft, het is natuurlijk niet leuk. Ik ben wel bang om te vertrekken. Ik heb mijzelf nog niet laten zien, ik heb iets meer tijd nodig. Ik hoop dat ik die kan krijgen. Tatyana laat weten dat de tussenstand bekend is. Op het scherm komen twee namen te staan van de bewoners die veilig zijn. Dit zijn de namen van Randy en Tyron. Randy grapt dat hij elke dag zijn onderbroek aan doet. Big Brother zegt dat het spijtig is voor Ariana en Doriana. Stemmen kan nog steeds, wie moet er weg. Pak jullie spullen en neem afscheid van jullie medebewoners. Een keert terug en een niet, succes. Ariana en Doriana nemen afscheid van de groep en stappen daarna de draaideur in.

Twee nieuwe bewoners gaan het huis in, Ariana moet vertrekken

Dan zijn de lijnen gesloten. En daarna maken we kennis met Nouschka en Sabeau ze ze zijn de twee nieuwe bewoners die het huis in gaan. Sabeau komt uit Nederland en Nouschka komt uit België. Dan is de uitslag definitief bekend. En de nieuwe bewoners mogen zich klaarmaken om het huis in te gaan met een fles champagne. Tatyana laat weten dat het tussen Ariana of Doriana gaat. Big Brother laat daarna zien wie de meeste stemmen ontvangen heeft. De draaideur van Ariana gaat open en zij moet het huis dus definitief verlaten. Ariana gaat verbaas de studio in en we zien de hoogtepunten van Ariana tijdens haar verblijf in Big Brother.

Ariana verteld daarna dat ze er niet alles uit heeft kunnen halen maar is dankbaar dat ze erin zat. Ze had wel verwacht dat ze in de studio zou staan. Ik was best wel stil lacht ze. Dat gevoel had ik. Het hoort er helaas bij, wat kan ik zeggen. Ariana houdt voor zich wie er gaat winnen. Daarna gaat ze naar haar vrienden en familie. Tatyana zegt dat het tijd is voor een nieuwe week. Met een oneven aantal bewoners is er dus altijd één iemand die niet onderdeel is van een duo. Die persoon zal in zijn eentje moeten gaan strijden vanuit het solo house. Daar moet de bewoner ervoor zorgen dat hij toch onderdeel wordt van een duo. Hoe dat in zijn werk gaat wordt de komende week duidelijk. En daarmee eindigt de live show van vandaag.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

16 Reacties

Alex 3 februari 2024 - 20:26

Gelukkig goed gekozen. Waarom nu weer nieuwe bewoners? Het lijkt wel een duivetil. Straks moet er meer dan één per week vertrekken anders komt het huis niet op tijd leeg.

Beantwoord
Gezina 3 februari 2024 - 20:28

Gelukkig. Ze was een stoorzender. Gewoon zeggen tegen Ashley er is niks aan de hand maar ze vergeet dat er overal camera hangen.

Beantwoord
Erwin 3 februari 2024 - 20:28

Hopelijk krijgt Ariane professionele psychische hulp. Zij vertoont een apart gedrag.

Beantwoord
Gezina 3 februari 2024 - 20:32

Wat doet die Delano zielig. Hij doet het zelf. Hij bemoeid zich met geen een. En het is niet zielig voor Ariana ze heeft het zelf allemaal gedaan.

Beantwoord
Erwin 3 februari 2024 - 20:33

Hopelijk krijgt Ariane professionele psychische hulp. Zij vertoont een vreemd gedrag.

Beantwoord
Sylvia 3 februari 2024 - 20:35

Het was te verwachten dat Ariana weg moest..gelukkig! Zelfs tot het laatste hield ze niet haar woord en bleef ze drammen etc.

Ik hoop voor haar dat ze hulp gaat zoeken! Dat is nodig.

En die gezichten van die Karen en Ashley dat Doriana terug was? En Randy zag dat ook!
Smerige meiden!! Bah!

Beantwoord
Hans S 3 februari 2024 - 20:45

Weer een terechte uitslag van Big Brother ik vond Ariana een vreemde vrouw en een roddelkont nou roddel iedereen daar maar Ariana deed veel rare uitspraken.
Iedereen kwam Doriana feliciteren dat ze weer een week mag blijven alleen Tom kwam haar niet verwelkomen dat vond ik niet leuk.

Beantwoord
Elly 3 februari 2024 - 20:48

Eindelijkkkkkkkkkk…zwaai zwaai Ariana

Beantwoord
Sandy 3 februari 2024 - 20:59

Goddank is Ariana uit het huis hoewel ze het volgens mij niet verwacht had gezien haar totaal verschrokken gezicht toen de deur open ging. Ze leek echt volkomen verrast dat ze in de studio stond.
Maar wat een opluchting van haar verlost te zijn, er is iets niet helemaal goed bij die vrouw. Haar geroddel, haar tegenstrijdige gedrag en haar zelfingenomenheid was ik behoorlijk beu dus ze is een terechte verliezer wat mij betreft. Nu roddel koningin Karen nog, gevolgd door Ashley (TE dominant).

Beantwoord
Yvonne 3 februari 2024 - 22:02

Ik ben weer blij,arianna er uit super dit !

Beantwoord
Ria 3 februari 2024 - 23:20

Vind het niet terecht dat zij overal de dupe van is geworden een vrouw met haar hart op de juiste plaats👍🏽

Beantwoord
Hans S 4 februari 2024 - 11:10

Ik volg de live streams iedere dag ze heb al die negativiteit aan haar zelf te danken het is een terechte uitslag.

Beantwoord
Jeroen 4 februari 2024 - 08:12

Deze vrouw heeft dringend psychologische hulp nodig, dat ziet iedereen. Die had al niet door de selectie mogen komen. En hoe kun je zo stomverbaasd door die deur komen, je weet toch of je terug loopt naar het huis of naar de studio loopt en je hoort toch al die mensen? Raar mens is het.

Beantwoord
Gerardus 4 februari 2024 - 13:03

Hopelijk krijgt Ariane professionele psychische hulp. Zo spoedig als het kan…….zelfs toen ze de studio naar buiten kwam was ze geheel van slag ze dacht echt dan ze door was. Doei. De andere bewoners zijn BLIJ.

Beantwoord
Elly 4 februari 2024 - 14:31

Beste Ria als je alleen de uitzendingen kijkt kan ik er nog inkomen dat je dat schrijft maar als je net als ik iedere dag de live stream op hebt staan sorry dan zie je heel goed hoe zij is en wat ze veroorzaakt, trouwens er hebben al mensen gereageerd hier op de site die haar persoonlijk kennen en ook beamen dat zij niet te volgen is in haar persoonlijkheden…er is maar 1 schuldige aan t vertrek van Ariana en dat is Ariana zelf

Beantwoord
Elly 4 februari 2024 - 14:35

Precies Hans op de streams viel ze de tweed3 dag al door de mand en vroeg ik me af hoe ze in hemelsnaam door de selectie is gekomen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page