Stem nu: wie mag er in het huis blijven? Eveline, Amy of Leroy?

Stem nu: wie mag er in het huis blijven? Eveline, Amy of Leroy?

De avond verloopt rustig in Big Brother. Het avondeten bestond uit zelfgemaakte pizza. Dit was met de pizzaoven nog een redelijke opgave maar uiteindelijk is het gelukt. Na het avondeten is het vrij rustig in het huis. De bewoners hebben gezellige gesprekken en een enkeling doen een spelletje. Zo wordt er onder andere met een balletje gegooid. Inmiddels is er de mogelijkheid om je stem uit te brengen op één van de genomineerden. De genomineerden zijn Amy, Leroy en Evelien zoals we eerder al over schreven. Via onderstaande links kun je een stem uitbrengen, je stemt dan op de bewoner die in het huis mag blijven.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]
Er zijn 20 reacties op dit artikel
 1. Jenny at 20:51

  Van mij mag Eveline zeker blijven.
  Ik vind haar wel passen in de groep.
  Zelfde niveau, aangenaam persoon en doet ook steeds mee met de groep.

 2. Maikel at 23:30

  Mijn stem is naar Leroy gegaan. Hij moet er zeker in blijven, want ik vind hem een sociale kerel, met gevoel voor humor en zorgt ook voor een fijne sfeer in het huis. Amy mag er van mij absoluut uit! Ik vind dat een apart meisje, wat teveel om aandacht vraagt op een negatieve manier. Eveline vind ik heel rustig en moet nog wat meer uit haar schulp kruipen. Ze is voor de rest wel aardig, maar vaak op de achtergrond te vinden.

 3. Hans S at 08:54

  Net een gesprek van Leroy gevolgd op de livestream met Evenlien en Leroy zeg ook ik wil veel meer van mij eigen laten zien maar kan dat niet omdat er niks is , hij zeg je zit hier maar te zitten en ja de mensen thuis zien dat op de livestreams en zeggen dan die Leroy doet ook geen zak.
  Daar heeft Leroy wel een punt je kan en mag niks in dat huis doen hoe moet je dan je goede wil laten zien.

 4. Henneke at 11:05

  Hóóp Amy naar huis! Dramaqueen en is alleen maar tweedeling aan het zaaien!
  Jammer dat we als kijker stemmen wie er mag blijven i.p.v. wie er naar huis moet.
  Ik hoop dat Leroy blijft, verwacht dat hij wel een groot netwerk heeft en voldoende stemmen krijgt. Ben bang dat de achterban van Evelien wat kleiner is, kleiner ook dan dat van Amy. Dáárom gestemd op Evelien in de hoop dat Amy dan alsnog vertrekt.

 5. Marjo at 12:18

  Ik vraag me steeds af of er nu twee mensen er uit gaan, maar dat staat nergens. Zou wel weer een andere draai geven aan het spel. Dat betekend ook dat stelletjes er zomaar uit gestemd kunnen worden. Je kan je dan niet verzekeren van blijven omdat je een stelletje bent. En dat maakt het wel een stuk spannender en eerlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *