Home » Jill roept de groep bij elkaar om de onenigheid te bespreken

Jill roept de groep bij elkaar om de onenigheid te bespreken

Door BigBrotherNederland

Jill roept de groep bij elkaar om de eerdere chaos te bespreken. Jerrel wil naar de dagboekkamer, hij is er helemaal klaar mee. Hij riep zelfs dat hij wilde gaan door alle chaos en ruzie. Als de groep bij elkaar zit in de huiskamer neemt huismeester Jill het woord. Ik werd voor de iPad geroepen en ik kreeg een hele mooie lijst. Er stonden dingen op die we allemaal een keer geroepen hebben in het huis. Big Brother deed het voor ons om iets moois te geven. Buiten hebben we gestemd het was 6 tegen 5. Het was de hometrainer tegen de puzzels. Ik zou nooit voor een hometrainer kiezen maar ik heb vorige week 250 euro van de pot afgehaald waardoor ik denk dan ga ik niet voor mijzelf kiezen. Ik heb voor de hometrainer kiezen. Big Brother vroeg of ik deze keuze zelf gemaakt heb daarop zei ik nee. En Big Brother zei toen je weet nooit wat er met de hometrainer gebeurd. Toen heb ik dat naar jullie toe gezegd, en een dag. En dat zorgde niet voor een positieve vibe voor ons. Het is een miscommunicatie geweest zegt Michel. Ik ben niet  van de drama benadrukt Jill en wat er gebeurd is is gebeurd. Ik hou mijn handen ervan af.

Michel denkt dat als je denkt of weet iets gehoord te hebben naar die mensen toe te gaan en ernaar te vragen. Nu komt er een mega explosie, die vind het niet leuk die niet. Die voelt zich gekwetst en die ook. We praten over elkaar maar het is part of the game. Laten we niet opblazen wat het is. Er was een verkeerde interpretatie. We hebben gekregen waar er grotendeels blij mee is. Ik heb sorry gezegd tegen Jill, zij is huismeester en ik heb snel de leiding proberen te pakken. Je moet iets met de groep beslissen vind ik. Iedereen is gelijk, en nog steeds petje af voor Jill. We hebben nog 73 euro over merkt Jill op. Maar wat ermee gebeurd is onbekend.

Naomi voelt zich er niet goed bij. Ik wil deze situaties liever niet. Ik weet niet wat ik er nog over wil zeggen. Thomas laat weten dat hij zich moeilijk in de groep kan plaatsen. Er zijn veel mensen weggegaan. En ik wil dat jullie ook de ruimte creëren welke er nooit geweest is snikt hij. Ik hoop dat we dat volgende dagen kunnen doen. En als er iets is er mensen naar mij toe komen. Julie vindt het belangrijk om te weten dat het een spel is. Het is niet persoonlijk benadrukt ze. We moeten beslissingen maken en dat betekend niet dat de een elkaar minder zou mogen. Het zal steeds moeilijker worden. Mike zegt dat hij graag de sfeer terug wilt brengen en soms is dat het verkeerde moment. Roep me dan even terug. Volgens Julie moet het gezellig blijven en niet zoals toen zij het huis in kwam. Jerrel wil geen discussie maar ik bied mijn oprechte excuses aan tegenover Naomi, Pat en Nick. Ik heb verkeerd gehandeld, het is mijn fout. Ik hoef niemand zijn mening erover. Ik sluit het voor mijzelf af. Jill zou af willen sluiten met een groepsknuffel maar dat ziet niet iedereen zitten. Is hiermee alles opgelost? Hoe gaat de rest van de dag verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 51 Average: 3.1]

Ook interessant:

4 Reacties

Rex 9 februari 2021 - 16:05

Ferell is alles behalve oprecht. Die liegt alles bijelkaar. Heeft ook toegegeven aan Jill dat hij wel alles heeft gezien van Big Brother, elk roddeltje en artikeltje heeft hij gelezen.

Beantwoord
Hans 9 februari 2021 - 18:13

Er zitten echt vervelende mensen daar in het huis die elkaar niks gunnen.
Een uitzondering is Jill en Thomas maar Matt is ook een goede gast.

Beantwoord
Mark 10 februari 2021 - 06:53

Voor mij mag thomas eruit,is gewoon de meeloper van Jill.Jerell er ook uit.De 1ste Big Brother blijft het beste,maar nu kan het mischien spannend beginnen worden met de nominaties.

Beantwoord
Josien 10 februari 2021 - 17:30

Hoe oneerlijk dat de nieuwe bewoners niet kunnen worden weggestemd .
Snap dat iedereen op Jerrel zou gaan. Wat een verwent arrogant misselijk makend mannetje is dat….ik stop met kijken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page