De bewoners spelen een urenlang spel wat niet via de livestream te volgen was

De bewoners spelen een urenlang spel wat niet via de livestream te volgen was

Het groene team heeft tijdens een onbekend spel het openen van de sauna gewonnen. De bewoners aan die kant maken daar dan ook gretig gebruik van, ze genieten optimaal. En zitten met zijn allen in het hokje te genieten. Het gouden team besluit de witte muur die voor een scheiding zorgt te voorzien van wat kunst. Ze beplakken de muur met tape. Salar heeft slecht geslapen en trekt zich even terug in de slaapkamer. Al snel krijgt hij een zendercheck waar hij niet zo blij mee is. Als hij dan blijft liggen krijgt hij nogmaals een zender check. Aan de groene kant komt Julio erachter dat het eten wat ze gisteren verdeeld hebben weggehaald is. Er is allen nog rijst en vlees.

Big Brother laat de bewoners weten dat er een spel komt en dat iedereen tijd heeft om sportkleding aan te doen. Daarna moeten ze wachten in de slaapkamer. Uiteindelijk zien we weer het Big Brother logo en ruim 2 uur laten is er pas weer beeld. Wat er precies gebeurd is is dus onbekend. Uit verhalen van de bewoners kunnen we het volgende opmaken. Ze hadden kogels en moesten de andere groep raken. Er zouden verschillende rollen zijn, zoals een sluiper en een schutter. De schutter had een geblindeerde skibril op en moest de sluiper raken met licht. Leroy merkt op een gegeven moment op dat het gelijke stand was, 3-3. En dat lijkt te wijzen op het aantal prijzen dat beide teams gewonnen hebben. De prijzen bestaan uit voedsel.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.2]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
  • Anja at 12:58

   Achtelijk dat gefluister de hele tijd! En erger me ook aan nouchine en grace met dat uitsloferige gedrag.
   Ook dat geklets door dat luik met elkaar ,echt niets aan zo

  • Roos at 20:47

   Ze zeggen dan,het komt op tv.Anders kijken er geen mensen naar de televisie.Nou ik wel, kijk evengoed wel.Ik vraag me wel eens af of ze alles wel lezen wat er hier word gezegd.

 1. Henk at 21:42

  Als er wat te zien is krijg je een streamlock, ze hebben er weinig van geleerd zoals gewoonlijk, je mag ze alleen aan het flesje zien lurken.

 2. Els at 23:05

  Triest dit op n vrije zondag
  Bovendien betalen we voor de livestream dus raar dat we het niet mogen kijken
  Die jankert Amy werd ons wel door de strot geduwd

 3. Peter at 13:19

  zeker het feit dat er voor betaald moet worden dan mag je verwachten dat je ongestoord kunt kijken, de hele nacht is er geen oog als iedereen ligt te slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *