Home » De bewoners spelen een “gemeen” spel in de gameroom

De bewoners spelen een “gemeen” spel in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners gehoord hebben dat ze allemaal genomineerd zijn kondigde Big Brother ook een nieuw spel aan in de gameroom. Jimmy ging als eerste, als tweede gaat Randy, Alice als derde en Glenn als laatste. Er wordt aanvankelijk weinig vertelt over het spel die de bewoners moesten spelen. Randy laat weten dat het leuk was. Alleen blijkt dat leuk meer sarcastisch bedoeld.

Wat later hebben Jimmy en Randy het over het spel. Randy zegt dat het gek is dit. Ja maar gewoon duidelijkheid nu he antwoordt Jimmy. Gewoon de kijker gaat beslissen, drie man in de finale. Ja zegt Randy, daarom zijn er drie man he, daarom is iedereen genomineerd. Jimmy vindt het op zijn beurt wel relaxt, er is wel wat spanning van me af nu. Randy vindt het eigenlijk wel een gemeen spel. Ja antwoordt Jimmy, het is maar hoe je het doet, ik ehmm… Big Brother onderbreekt het gesprek met een zender check.

Als Glenn in de gameroom is duurt het niet lang of er is een live stream onderbreking. Als er weer beeld is wordt er kort over het spel gesproken. Het wil niets zeggen he zegt Glenn. Nee antwoordt Jimmy, alleen hoe de mensen hier over je denken. Zo dacht ik niet eens merkt Glenn op. Ik dacht meer wie is er al eens vrijgesteld, of favoriet uitgekomen. Alice zegt dan dat ze niks over zichzelf kan zeggen ten opzichten van de anderen en daarom niet kan inschatten dat ze meer kans heeft dan de anderen. Randy vond het ook lastig. Jimmy vertelt dat hij het andersom gedaan heeft. Ik heb gezegd ik geloof in mijzelf ik geef mijzelf die driehonderd. Dat kan natuurlijk ook antwoordt Alice. Dat je in jezelf geloofd en jezelf driehonderd euro geeft. Niks persoonlijks verder, ik denk als ik het niet win heb ik ook niks verloren. Daarna gaan de bewoners weer verder met rummikub en de afwas en wordt er niet veel meer duidelijk.

Wat er precies gebeurt is is dus onbekend. Het lijkt erop dat de bewoners geld ergens voor in hebben moeten zetten.  Ze zijn er in ieder geval achter dat er nog één iemand weggaat op korte termijn. Mocht je nog niet gestemd hebben kan dat via onderstaande linkjes. Je stemt op de bewoner waarvan jij vind dat hij of zij in de finale thuis hoort.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.7]

Ook interessant:

15 Reacties

Alex 9 april 2024 - 12:20

Fijn hoor, die streamonderbrekingen. Kan je nog twee dagen wachten voor je er achter komt wat er gebeurt.

Beantwoord
Elly 9 april 2024 - 12:51

Tja ..spannend NOT als je niet mee kan kijken op de live en alleen maar hele dagen mensen ziet die rummiecub spelen

Beantwoord
Jongen 9 april 2024 - 13:12

Jimmy mag winnen van mij, heb het meeste plezier aan hem beleefd , echt gelachen met zijn reacties soms ,hij heeft zijn dipjes ook gehad en speelde het spel maar hij was nooit gemeen , glenn te veel meeloper en te saai , randy lieve gast maar ook niet echt een sfeermaker , alice gun ik winst als het jimmy niet wordt ik denk ook dat alice wint maar ik ga voor jimmy

Beantwoord
M 9 april 2024 - 13:13

Ik stem Alice meest nuchtere persoon in het huis …20 j pluimpje hoor 👍

Beantwoord
Sofietje 9 april 2024 - 13:15

Ik stem Randy meest mee gelachen !!

Beantwoord
Linda 9 april 2024 - 13:54

Randy youre my guy hoop dat je wint je verdient het

Beantwoord
Ans 9 april 2024 - 14:02

Ik stem voor gwenn
Is een hele lieve man, wat ze vragen doet hij

Beantwoord
Gerda 9 april 2024 - 15:07

Alice jouw tijd in bigbrother is nu afgelopen dus lekker naar huis a.s. woensdagavond of donderdag ochtend

Beantwoord
Astrid 9 april 2024 - 22:50

Glenn is voor mij de winnaar. De andere zijn zwakke spelers.

Beantwoord
Susanne 9 april 2024 - 23:40

@Jongen.. Ben het volledig net je eens 🙂🙏

Beantwoord
Jolanda 9 april 2024 - 23:57

Nou Alice is de jongste maar komt eerlijker en volwassener over, die roddel niet, is niet gemeen, staat altijd voor iedereen klaar, erg sosiaal, gewoon een lieve meid, ik gun haar de finale, maar mocht ze het niet winnen, ze is en blijf een topper, haar ouders mogen trots zijn met z’n dochter,

Beantwoord
Tiny 10 april 2024 - 09:41

Hoop dat Glen of Randy wint. Géén Alice alsjeblieft, voegde niks toe, Ashley had moeten winnen😢😢😢

Beantwoord
Hub 10 april 2024 - 15:02

Nu Ashly helaas weg is is Glenn voor mij de winnaar daarna Jimmi dan Randy en Dat grietje mag afvallen

Beantwoord
Elly A 10 april 2024 - 16:04

Eens Jolanda. Zij is een prachtige meid. Van binnen en van buiten.

Beantwoord
Eduard 11 april 2024 - 07:12

Go Glen!! Wat een toffe gast is dat. De King moet winnen voor de Queen!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page