Home » Paniek door een muis in Big Brother en stem nu welke genomineerde bewoner mag blijven

Paniek door een muis in Big Brother en stem nu welke genomineerde bewoner mag blijven

Door BigBrotherNederland

Na het incident met Tobias, het nieuws dat Tobias terug naar het huis komt, Nawel die kwaad is op Salar en Nouchine vind dat Salar liegt verloopt de avond vrij rustig. Zo zien we Grace en Nawel wat lol maken. De twee doen wat dansjes en Nawel zet een kroontje op. Ze zegt vervolgens lachend, the princess is here! Verder praat Nouchine met genomineerde Eveline over het eerdere gesprek wat ze met Salar had. Al word praten wel wat moeilijk want de twee dames ontdekken in de tuin een muisje. En dat zorgt voor de nodige paniek bij Nouchine. Ze is erg bang voor het kleine diertje. Kristof probeert het beestje nog  te vangen maar dat is niet gelukt. Nouchine vlucht snel naar binnen. Momenteel gaan enkele bewoners in de sauna en word er binnen gezellig gekletst. Vanavond gaat er waarschijnlijk niet veel meer gebeuren. Morgen is de grote dag voor de liveshow, de genomineerden van deze week zijn Nawel, Julio en Eveline. Vanaf nu kun je stemmen op wie er in het huis mag blijven. Stemmen kan via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 3.8]

Ook interessant:

14 Reacties

Henkie 28 januari 2022 - 20:08

Julio mag blijven. Liefste Nawel eruit en anders Eveline

Beantwoord
yvonne 28 januari 2022 - 20:14

nawel zou er van mijn uit mogen en van jullie ?

Beantwoord
Hela 28 januari 2022 - 21:00

Julio mag wat ons betreft blijven….nawel met een noodgang naar huis…
Door haar is de gezelligheid direct weg…en dat nepgedoe voor de camera,s en dr kroontje waant ze zich nog een echte prinsrs ook pffff wat vermoeiend ze roept al de hele dag op mensen laat me blijven ik.ben oprecht..kotsmisselijk

Beantwoord
Dutchie 28 januari 2022 - 21:26

Hoop dat nawell en Eveline eruit gaan. Daarna heel snel Nouch die laat zich intimideren . Zoals ze nu overkomt is ze niet te begrijpen.

Beantwoord
Sjoerd 28 januari 2022 - 21:28

Heb op Nawel gestemd. Sterke vrouw die mogelijk het spel van Salar en co nog in de war kan schoppen. Weer kregen we als kijker niet alle nominaties te zien. Zou fijn zijn als daar uitleg over komt, want ik zie geen reden om dat niet bekend te maken.

Beantwoord
mk 28 januari 2022 - 21:44

Julio lekker blijven…
Evelien naar huis en daarna Nawel

Beantwoord
a.p 29 januari 2022 - 08:23

Valt wel op dat nawel bijna een maand niet zichtbaar was en nu wel ineens overal bij wil zijn..ben blij dat ze naar huis moet.

Beantwoord
Hans S 29 januari 2022 - 08:25

Ik vraag mij echt af wat Vera in dat huis doet soms heel soms haalt ze een doekje over de tafel en als ze in een goede bui is wil ze nog wel helpen in de keuken als haar liefje daar is ander doet ze helemaal niks.

Beantwoord
Timothee 29 januari 2022 - 08:28

Heerlijk dat Nawel gewoon een kroontje op zet. Heerlijke zelfspot

Beantwoord
Danny 29 januari 2022 - 11:11

van mij mag Nawel naar huis heb haar nog nooit iets zien doen in het huis of misschien heb ik het gemist

Beantwoord
Arno 29 januari 2022 - 11:42

Op Julio gestemd die mag blijven en Nawel mag er er direct uit. Daarna Salar en Nouchine

Beantwoord
Cisca 29 januari 2022 - 11:56

Van mij mag Nawel lekker naar huis. Ik vind haar lui en onecht. Ze vind zichzelf heel wat.

Beantwoord
Maikel 29 januari 2022 - 12:24

Heb op Julio gestemd om te mogen blijven in het huis. Ik denk dat Eveline vanavond het huis moet verlaten, want zij is te onzichtbaar en voegt eigenlijk weinig aan de groep toe. Nawel lijkt mij wel een sterke vrouw, alleen trekt ze zich vaak terug in de slaapkamer en doet weinig tot niks in het huishouden. Julio is een gezellige man, met een leuke dosis humor en past ook prima in de groep.

Beantwoord
John 29 januari 2022 - 22:29

ik hoop bij de eerste volgende dat er genomineerd word dat Grace er bij zit want als die er bij is die krijg van mij een stemom de bbh te verlaten

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page