Home » Komt Big Brother terug op tv?!

Komt Big Brother terug op tv?!

Door BigBrotherNederland

Goed nieuws voor de fans van Big Brother! In de media wordt er gesproken over een terugkeer van het realityprogramma. EndemolShine het productiehuis van Big Brother, laat weten aan RTL Boulevard dat ze  hopen op een terugkeer van het bloedstollende programma. “We maken er geen geheim van dat het onze ambitie is om Big Brother terug te brengen in Nederland. Het format is relevanter dan ooit en bestaat dit jaar 20 jaar. Hoe mooi zou dat zijn!” 

Twintig jaar geleden begon Big Brother. Heel Nederland was aan de buis gekluisterd om geen moment te missen van de groep mensen die voor 100 dagen naar het huis in Almere verhuisden. Compleet nieuw voor die tijd: het huis was ingericht met camera’s en microfoons, waardoor fans op televisie en online de belevenissen van de bewoners op de voet konden volgen. Na 100 dagen kwam Bart Springt in ’t Veld als winnaar van de eerste editie het huis uitlopen. Uiteindelijk bleek het een revolutionair programma.

Na vijftien seizoenen eindigde het programma.  Maar nu kunnen fans toch op een mogelijke terugkeer rekenen! Het productiehuis laat namelijk weten zeker een ambitie te hebben om het programma terug te krijgen. Maar of het programma dan op Talpa komt, lijkt vooralsnog niet het geval. “We zijn met verschillende partijen in gesprek over de terugkeer van Big Brother. Het format hoeft ook niet uitsluitend op één zender”, zegt EndemolShine tegen RTL Boulevard. Talpa heeft laten weten dat het programma niet op een van hun zenders te zien zal zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Richard 8 juni 2020 - 19:21

Wil me graag aanmelden?

Beantwoord
Alex Koenen 24 oktober 2020 - 15:50

Wil me aanmelden

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page