Home » De groep voert een creatieve opdracht uit voor Big Brother

De groep voert een creatieve opdracht uit voor Big Brother

Door BigBrotherNederland

De Big Brother stem heeft weer van zich laten horen. Hij zegt “Thomas, de voorraadkamer is open”. Thomas weet niet hoe snel hij naar de voorraadkamer moet. Daar aangekomen staan er schilderezels, schilderspullen en kwasten klaar. Niet veel later komt er ook een envelop tevoorschijn waar uitgelegd wordt wat de bedoeling is. “Big Brother heeft gesproken. Bewoners, jullie gaan vandaag portretten van elkaar maken. Kies allemaal een plekje uit in deze woonkamer om de schildersezel neer te zetten. Kies allemaal een foto uit om na te schilderen. Je mag niet voor je eigen foto kiezen. De kijker beslist wie deze opdracht het best heeft uitgevoerd. De winnaar krijgt een verrassing van de kijker. Dus doe je best. Jullie hebben voor deze opdracht twee uur de tijd, vanaf nu.

De bewoners gaan vervolgens naar de voorraadkamer om alles te pakken en installeren zich om te beginnen met hun kunstwerk. Uiteindelijk is de indeling zoals hieronder vermeld. De groep heeft twee uur om het kunstwerk te schilderen. De tijd word op een scherm weergegeven.

  • Danielle schildert Nathalie
  • Els schildert Thomas
  • Jowi schildert Naomi
  • Nathalie schildert Danielle
  • Naomi schildert Els
  • Nick schildert Jowi
  • Thomas schildert Theo
  • Theo schildert Nick

Als de tijd erop zit komt de stem van Big Brother terug. De bewoners moeten de schilderijen bij de voorraadkamer zetten. De kijker mag bepalen wie het mooiste kunstwerk gemaakt heeft. Hoe is voor nu nog niet duidelijk, wellicht tijdens de live show of komt er later een link om te stemmen. We vullen dit bericht aan zodra er nieuws over is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

Chevainely 8 januari 2021 - 21:10

Ik stem op jowi

Beantwoord
Corina bos 8 januari 2021 - 21:16

Vind het schilderij waar els op staat goed gelukt.. Je ziet ’t gelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page