Big Brother maakt de jackpot en de drie genomineerden van deze week bekend

Big Brother maakt de jackpot en de drie genomineerden van deze week bekend

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. De bewoners verwachten dat de jackpot bekend gemaakt gaat worden nadat ze vanmorgen een challenge gedaan hebben. Bewoners zegt Big Brother dan, jullie hadden vandaag een pittige jackpot challenge. Jullie hadden 45 minuten om de cilinder te vullen met water en dat lukte jullie in 44 minuten en 30 seconden. Jullie hebben dat met kleren en schoenen gedaan. Ondertussen lag Hanne in een pikdonkere kamer in een bad omringt door niets dan duisternis en enge geluiden. Om na 44 minuten en 30 seconden volgestort te worden met slijm. Haar taak was om er 20 balletjes tussenuit te halen. En ze vond ze alle 20. Daarmee hebben jullie 2000 euro verdiend. De jackpot staat nu op €33.777 euro. De bewoners reageren enthousiast, verwachten dat ze de nominatie uitslag ook nog te horen krijgen maar dat is voor een later moment…

Niet veel later roept Big Brother de bewoners weer naar de woonkamer. Iedereen wenst elkaar succes. Ook dit keer zijn er weer drie bewoners genomineerd. Salar, Nawel en Peter zijn de genomineerden. Het word een standaard procedure zucht Nawel. Weer inpakken voegt Salar eraan toe. Mijn familie is mij beu grapt Nawel, die denken kom gewoon naar huis. Peter wil zijn kop zeker niet laten hangen en Nawel had het wel verwacht. Nawel zondert zich af in de groene kamer waar Julio en Hanne ook zijn. Ik wist het zegt Nawel, als je vier stemmen hebt sta je erop he. Dat zijn Kristof, Vera, Tobias en Salar. Met drie kom je er ook op antwoordt Julio. Het is geen schok gaat Nawel verder. Ik ben wel oké he. Leroy denkt dat Salar misschien wel naar huis gaat. Nawel weet het zo nog niet. Hanne gaat ook bij Peter kijken. Hij vindt het wel grappig en denkt dat hij nog niet weggaat.

Stem nu!

Stem nu welke bewoner er in het huis mag blijven, dit doe je via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 61 Average: 3.9]
Er zijn 119 reacties op dit artikel
 1. Marja at 13:52

  Nawel er uit zonder pardon.
  Had vorige week gestemd haar in het huis te houden zodat Dimitri er eindelijk uit gestemd kon worden.
  Dit keer kies ik voor Salar om in het huis te blijven en hoop dat Nawel er uiteindelijk uit gaat.
  Peter en Salar mogen wat mij betreft in het huis blijven.
  Als Leroy volgende week geen immuniteit haalt is hij de “Sjaak”, zeker weten

  • Johan at 14:36

   nee juist niet stemmen op Nawel want dan mag ze blijven. Je moet altijd stemmen op de gene waarvan jij vind dat ie mag blijven dus niet op Nawel

  • David at 15:01

   Dan moet je op de anderen stemmen, want je stemt namelijk om iemand erin te houden. Mocht jij nu op haar stemmen, dan help je haar.

  • Tinne at 15:09

   Idd volledig mee eens massaal op Salar stemmen om in het huis te blijven.
   Nawel al genoeg kansen gehad, bewoners willen nawel eruit, dus luister eens naar de bewoners
   En volgende week de valse leroy

    • Roberto at 09:20

     Het is zoals vorig seizoen de ene kamer maak de andere uit om bondjes en het is King Tobias en Prins kristof die de bondjes maken en iedereen tegen Nawel en Leroy opzetten. Zoals altijd als de gouden kamer 5min tijd hebben gaan ze op afzondering en beginnen ze te roddelen over de nominatielijst die nog moet komen. Denk na als salar eruit is en daarna kristof word het beten in het huis.

   • mario at 15:52

    ja cynthia als je dat hier nog moet uitleggen kan je je voorstellen wat een debielen hier op dit forum zitten ik stem nawel erin die gouden kamer zitten echt irritante mensen kristof op kop gelukkig die dimi er al uit , peter met zen stomme grap dat hij vrijstellingen had kost hem nu zijn kop die gaat eruit zeker weten

    • john at 08:58

     Mario, super verwoord en zijt gerust, het gouden trio heeft zijn dagen geteld als Nawel erin blijft wat ik wel voor 90% zeker weet.
     Gewoon op nawel stemmen en je hart volgen

   • Roberto at 23:08

    Mensen mensen kijken jullie wel naar BB Nawel is de enige persoon die haar mening zeg en volgens de bewoners moet iemand dat zijn of haar mening zeg eruit. Salar en kristof en ook de schijnheilige rest van de bewoners hebben geen eigen mening of ze durven er niet voor uitkomen. Dus stem voor diegene die zijn of haar mening durf zeggen.

    • john at 08:02

     Roberto, ik ben het volledig met je eens, maar er schijnen werkelijk in deze box, mensen te zitten die alleen maar tv-uurtjes met 40 minuten reclame kijken en zo hier komen BLABLABLABLA
     Nawel eruit terwijl zij de enigste in het huis haar mond open doet en de waarheid spreek dus zo elke stem verdiend in Nederland en België.
     Mawel is de Queen en geef uw stem aan nawel want zij verdiend het.

   • Roberto at 09:21

    Het is zoals vorig seizoen de ene kamer maak de andere uit om bondjes en het is King Tobias en Prins kristof die de bondjes maken en iedereen tegen Nawel en Leroy opzetten. Zoals altijd als de gouden kamer 5min tijd hebben gaan ze op afzondering en beginnen ze te roddelen over de nominatielijst die nog moet komen.

 2. Fieps at 14:12

  Ik krijg iets van al dat gefluuster in huis… Volume van de tv helemaal open en dan miet jz nog tegen de tv gaan plakjzn om te horen wat ze zeggen!

 3. Eva at 14:15

  Ik krijg iets van al dat gefluister in ’t huis… Volume van de tv helemaal open en dan moet je nog tegen de tv gaan plakken om iets te horen! Vijf minuten later moet je ”t volume dan weer lager zetten wanneer ze normaal gaan praten. Irritant !

 4. Willeke at 14:28

  Hoop dat Nawel dit x er echt uit ga..
  Want weet zeker dat er dan veel veranderd in de groep en dat ze dan weer 1 worden.
  Ze is echt de lepel in alles..
  Weg ermee…

 5. john at 14:57

  Bravo Nawel en jouw mening is echt oprecht tegen Vera en Gracioso triennen.
  Je ziet het spel door schone ogen en blijf zo oprecht en je zul met Nouchine tot het einde komen.
  Die twee zijn nog erger als de duivel in bb en de duivel Christof lacht zich vanzelf dood.
  Vies,gemeen,achterbaks en duivelsslecht diep tot in hun ziel, dat zijn Grace en Vera en niemand ziet dat.

 6. Timothee at 16:00

  Ze zijn allemaal bang voor Nawel. Daarom willen ze haar er uit. Iedereen maakt Nawel zwart, maar het grootste bondje is Tobias, Kristof, Salar. Hoe hij nu Nouchine weer zit te manipuleren… Sneaky Toby is inmiddels niet zo Sneaky meer

  • Henkie at 12:52

   Bang voor haar? Omdat ze 2x heeft mogen blijven.wat voegt zij toe. Ik hoor Nawel en Leroy alleen maar praten tegen elkaar en over hun zelf hoe geweldig ze zelf wel niet zijn. Ik ik ik ik hoor je hij hun alleen maar. Hun zullen nooit voor leuke tv zorgen. Salar wat je er ook van vindt zorgt wel voor leuke momenten en enige met een beetje humor. Geintje van Peter kon ik ook wel waarderen. Maar bepaalde mensen waren gelijk van slag en hadden het alleen maar over hoe ze het moeten aanpakken met hun zogenaamde oprechtheid. Nawel de zogenaamde goede vriendin van Nouchine loopt ook aardig te roddelen over haar met Leroy en Peter.

 7. john at 16:04

  Gulio doet oproep aan alle kaap verdische collegas, stem allen dat Nawel mag blijven dus dat is erg goed aangekomen en er zijn verdomd veel zulke mensen in belgie en nederland die hieraan gehoor zullen geven.

  NAWEL WE LOVE YOU AND MY VOTE IS FOR YOU

 8. Rosie at 16:19

  Salar zeker naar huis want deze week is het weer een Nederlander die er uit gaat en er is maar een Nederlander of Hollander bij de 3 genomineerde. ALLE MAAL STEMMEN OP NAWEL OF PETER.

 9. Sjoerd at 16:59

  Andermaal gestemd op Nawel. Sterke vrouw die niet bang is haar mening te geven en zich niet in de hoek laat zetten door figuren als Kristof en Salar. Voor Salar hopelijk exit komende zaterdag en dan volgende week Kristof een nominatie en afvoeren met hem.

 10. Petra at 17:02

  Weer de verkeerde genomineerd!!!
  Live gekeken ‘m, helemaal klaar met tobias, christoph en grace.
  Ziiten ze gohhh de hele groen kamer op de goude, terwijl ze zelf peter hebben genomineerd.
  Hoezoo achterbaks ?

 11. Roberto at 18:53

  Leroy is zo eenkennig. Lijkt wel op het stalken van Nawel. Alleen maar bezig met het spel. Geen moment rust. Achter ieder boom ziet hij een vijand. Paranoia. Het is een heel onprettig menneke.

 12. Shanny at 20:40

  Nawel is gelukkig nog de enigste die eerlijk en oprecht is. Zegt precies waar het op slaat! De rest allemaal scheinheilig! Het zijn er maar 4 die haar eruit willen. Die hebben afgesproken op haar te stemmen. De meeste willen haar erin houden. Salar naar huis! Kristof volgende week. Tobias erna

 13. Yvonne at 23:06

  Ik ben heel benieuwd. Ik hoop dat Salar in het huis mag blijven. Maar ik vrees dat hij de volgende is die het huis verlaat. Het gaat elke week om en om. En vorige week is er een Belg uit gegaan. Ik vind het wel heel toevallig….

 14. Marja at 00:26

  Wat een gedoe allemaal.
  Ik stem op Salar om in het huis te blijven.
  En hoop hiermee dat Nawel er uiteindelijk uit gaat.
  Peter mag van mij nog wel even blijven….. er moet toch iemand voor het eten zorgen?

  • Els at 10:37

   Wat n onzin, iedereen kan koken alleen zijn ze er te lui voor, neem Vera wat doet die nou helemaal buiten de mannen vermaken en platjes smeden met mister kristof

 15. Esmeralda at 01:24

  Ik hoop juist dat nawel mag blijven en salar naar huis gaat, ben dat mannetje wel echt Spuug zat krijg de kippenvel als ik hem al hoor praten. En omdat het een spel is en ze elke week nawel erop willen zetten vindt ik het juist leuk om haar nog die plek in het huis te bieden?

  • Els at 10:23

   Helemaal mee ex-premier dat..ik stem ook op haar om te blijven, er gaan er maar van die rattenkamer naar huis, helaas kan Kristof niet maar hoop toch echt hem volgende wk op de bank te zien dus nu salar maar naar huis

  • Els at 10:27

   Ze doetvan t begin af aan wat t beste is voor nouchine haarzelf
   Eigenlijk is zij nog erger dan degene die gewoon toegeven n spel te spelen, van mij mag die jankert ook naar huis, flink door de mand gevallen

 16. Adi at 09:51

  Van mij mag Nawel en Salar blijven… Nawel de negativist mens, Salar de ijdel, Leroy de zeur peutertje en de psychisch labiel (zo lijkt hij een beetje in ieder geval), Kristof de king etc…Wat zou het show zonder hun worden? een echt saaie bedoeling. Daarna Julio en Vera uit. Ik hoop dat Nouchine of Grace zou winnen.

 17. Thea at 10:43

  De 3 die samen spannen zijn bang voor de keiharde eerlijke mening van Nawel.
  Toby loopt stiekem overal zonder problemen door. En met een onbewogen uitdrukking op zijn gezicht.
  Word er niet gezelliger op zo.
  Hoop dat Nawel en Peter blijven.
  Salar hoort bij Kritof en Toby heel link.

 18. Florien at 14:52

  ik hoop dat salar eruit gaat wat een vies mannetje probeert iedereen voor zich te winnen
  Nawel mag blijven van mij er zijn er meer die niet veel doen neem vera zit in het groepje van de mannen om zich zelf te sparen

 19. Leeke at 17:01

  Nawel blijven…Salar eruit… met een rotgang
  Kan Peter weer terug de keuken in… want die doet nu niks meer..haha…
  Pracht vent… houd zijn kop toch maar mooi boven water… bij al die jonkies.

 20. Eduard at 22:00

  Nawel moet blijven!! Zij is de enige die iedereen door heeft en er ook iets van zegt. Zij kan nog voor leuke spannende weken gaan zorgen. Hoe gaaf is het als Nawel Kristof kan uitzwaaien!!

 21. Hanneke at 12:53

  In het begin vond ik dat niet , maar inmiddels vind ik Salar sympathiek en eerlijk. Hij is betrokken en speelt het spel open .
  Stemmen op wie je er in wilt houden, is dacht ik de bedoeling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *